Patras
Matkusta suoraan Ateena juna
Ateena
Katso hinnat

Miten päästä Patras Ateena?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Patras kohteesta Ateena ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Patras Ateena, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Patras ja Ateena väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Hellenic Train tai Hellenic Train) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Patras ja Ateena välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Patras-Ateena-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Patras Ateena sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Patras Ateena

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Patras Ateena, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Patras Ateena junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Patras-Ateena-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Patras Ateena -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Patras Ateena

Lähtökaupunki
Patras
Kreikka
Länsi-Kreikka
Määränpääkaupunki
Ateena
Kreikka
Attica
Etäisyys
176 km
Suora yhteys
Ei suoraa yhteyttä millään liikennevälineellä
Etsi Patras Ateena lippuja
Etsi majoitusta Ateena
Suunnittele matkasi Patras Ateena helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Patras Ateena helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Patras ja Ateena välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Hellenic Train tai Hellenic Train, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Patras ja Ateena välillä mielenrauhassa!

Mistä aloittaa Patras? Minne saavun Ateena?

Patras lähtöasemat

Patra
Kartta

Ateena saapuminen asemat

Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών 
Kartta
Doukissis Plakentias
Kartta
SKA (Rail center of Acharnes)
Kartta
Etsi Patras Ateena lippuja
Etsi majoitusta Ateena
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika