Suositeltu reitti
Patras
Matkusta suoraan Volos bussi
Volos
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Patras
Matkusta bussi Ateena
Ateena
Matkusta lennot Skiathos
Skiathos
Matkusta lautta Volos
Volos
Katso hinnat

Miten päästä Patras Volos?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Patras kohteesta Volos ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Patras Volos, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Patras ja Volos väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Hellenic Train, Hellenic Train, Olympic Air, Hellenic Seaways tai Sea Jets) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Patras ja Volos välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Patras-Volos-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Patras Volos sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Patras Volos lautalla

Patras ja Volos välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Bussi Patras Volos

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Patras Volos, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Patras Volos junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Patras-Volos-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Patras Volos

Monet lennot yhdistävät Patras ja Volos päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Volos ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Patras Volos -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Patras Volos

Lähtökaupunki
Patras
Kreikka
Länsi-Kreikka
Määränpääkaupunki
Volos
Kreikka
Thessaly
Etäisyys
161 km
Suora yhteys
Ei suoraa yhteyttä millään liikennevälineellä
Etsi Patras Volos lippuja
Etsi majoitusta Volos
Suunnittele matkasi Patras Volos helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Patras Volos helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Patras ja Volos välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Hellenic Train, Hellenic Train, Olympic Air, Hellenic Seaways tai Sea Jets, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Patras ja Volos välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Patras ja Volos välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Patras Volos?
Palvelut junassa Patras ja Volos välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Hinnat Bussiliput Patras Volos ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Volos (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Comfort Patras-Volos-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Patras Volos kulkevat 161 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Volos.
Patras Volos lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Patras ja Volos välillä on nopein tapa matkustaa 161 km Patras ja Volos välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Patras Volos sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Ympäristöhaitat Patras ja Volos välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Hinnat Lentoliput Patras Volos voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Patras Volos?
Saavutettavuus Patras tai Volos juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Maisemat Patras ja Volos väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Kustannukset Patras-Volos-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Patras-Volos-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Patras Volos?
Kätevä Lautalle on mahdollista nousta ajoneuvon kanssa, mikä voi olla erittäin kätevää perhelomilla ja raskaiden tai tilaa vievien matkatavaroiden kuljettamisessa.
Palvelut laivalla Jotkin lauttayhtiöistä, joilla matkustat Patras ja Volos välillä, tarjoavat matkustajille mukavat hytit nukkumiseen ja lepäämiseen, ravintoloita, baareja ja kaikenlaista viihdettä.
Hinnat Patras ja Volos välisten lauttojen hinnat voivat olla korkeammat kuin muiden liikennemuotojen hinnat.
Sää Sääolosuhteet voivat joskus tehdä Patras ja Volos välisistä lauttamatkoista vaikeita ja epämukavia merisairauteen taipuvaisille.

Mistä aloittaa Patras? Minne saavun Volos?

Patras lähtöasemat

Patra
Kartta

Volos saapumissatamat

Volos
Kartta

Volos saapuminen asemat

Volos / Βόλος
Kartta
Etsi Patras Volos lippuja
Etsi majoitusta Volos

Lautta Patras Volos

Jotkin Patras ja Volos välillä liikennöivät lauttayhtiöt tarjoavat alennettuja hintoja lapsille ja eläkeläisille. On suositeltavaa tehdä hintahaku Vivanodassa ja ilmoittaa matkustajien ikä, jotta näet, onko näitä alennuksia saatavilla.

Mukavuudet Patras Volos kulkevalla lautalla vaihtelevat lauttayhtiön ja alustyypin mukaan. Nykyaikaisilla lautoilla on kuitenkin yleensä tarjolla mukavuuksia, kuten ravintoloita, baareja, kauppoja, lasten leikkipaikkoja, oleskelutiloja ja hyttejä.

Huomaa, että Patras ja Volos välillä ei ole suoraa lauttayhteyttä. Lauttamatkan kesto riippuu pääasiassa käyttämästäsi lauttayhtiöstä.

Tämä riippuu hyvin paljon siitä, mihin vuodenaikaan haluat matkustaa Patras ja Volos välillä. Huomaa, että Patras ja Volos välillä ei ole suoraa lauttaliikennettä, ja sinun on yhdistettävä matka Volos johonkin muuhun kulkuvälineeseen.

Lauttayhtiöt Patras Volos

Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Sea Jets
Sea Jets
Anes Ferries
Anes Ferries
Aegean Flying Dolphins
Aegean Flying Dolphins
Etsi Patras Volos lautta lippuja

Bussi Patras Volos

Patras ja Volos välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Bussimatkan kesto välillä Patras - Volos vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Volos liikennöivät bussit.

Lähtöjen tiheys Volos Patras vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Volos, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Useimmat Patras ja Volos väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussiyhtiöt Patras Volos

Hellenic Train
Hellenic Train
Etsi bussilippuja Patras Volos

Junat Patras Volos

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Patras Volos. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Patras ja Volos välillä.

Keskimääräinen junamatka-aika Patras Volos riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Volos ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junalippuja Patras Volos voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Patras ja Volos välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junayhtiöt Patras Volos

Hellenic Train
Hellenic Train
Etsi Patras Volos junaliput

Lennot Patras Volos

Lentoyhtiöt Patras Volos

Olympic Air
Olympic Air
Etsi lentoja Patras Volos

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika