Patras
Matkusta juna Ateena
Ateena
Matkusta lennot Ioannina
Ioannina
Katso hinnat

Miten päästä Patras Ioannina?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Patras kohteesta Ioannina ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Patras Ioannina, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Patras ja Ioannina väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Olympic Air, Hellenic Train tai Hellenic Train) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Patras ja Ioannina välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Patras-Ioannina-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Patras Ioannina sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Patras Ioannina

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Patras Ioannina, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Patras Ioannina junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Patras-Ioannina-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Patras Ioannina

Monet lennot yhdistävät Patras ja Ioannina päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Ioannina ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Patras Ioannina -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Patras Ioannina

Lähtökaupunki
Patras
Kreikka
Länsi-Kreikka
Määränpääkaupunki
Ioannina
Kreikka
Etäisyys
176 km
Suora yhteys
Ei suoraa yhteyttä millään liikennevälineellä
Etsi Patras Ioannina lippuja
Etsi majoitusta Ioannina
Suunnittele matkasi Patras Ioannina helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Patras Ioannina helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Patras ja Ioannina välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Olympic Air, Hellenic Train tai Hellenic Train, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Patras ja Ioannina välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Patras ja Ioannina välillä

Patras Ioannina lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Patras Ioannina sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Ympäristöhaitat Patras ja Ioannina välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Patras Ioannina?
Saavutettavuus Patras tai Ioannina juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Joustavuus Patras-Ioannina-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Patras Ioannina?
Palvelut junassa Patras ja Ioannina välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Matka-aika Bussit Patras Ioannina kulkevat 176 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Ioannina.

Mistä aloittaa Patras? Minne saavun Ioannina?

Patras lähtöasemat

Patra
Kartta

Ioannina saapumislentokentät

Ioannina
Kartta
Etsi Patras Ioannina lippuja
Etsi majoitusta Ioannina

Bussi Patras Ioannina

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Patras-Ioannina-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Bussimatkan kesto välillä Patras - Ioannina vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Ioannina liikennöivät bussit.

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Patras-Ioannina-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Bussiyhtiöt Patras Ioannina

Hellenic Train
Hellenic Train
Etsi bussilippuja Patras Ioannina

Junat Patras Ioannina

Patras Ioannina junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Keskimääräinen junamatka-aika Patras Ioannina riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Ioannina ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Patras ja Ioannina välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junayhtiöt Patras Ioannina

Hellenic Train
Hellenic Train
Etsi Patras Ioannina junaliput

Lennot Patras Ioannina

Lentoyhtiöt Patras Ioannina

Olympic Air
Olympic Air
Etsi lentoja Patras Ioannina

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika