Matkusta kohteesta Patras kohteeseen Chios

Suunnittele matkasi Patrasista Chiosan vuonna juna, bussi, lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Patrasista Chiosan vuonna kone, lautta, juna, bussi

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Patras
Ateena
Chios
/
  • Hanki hinnat

Matkustaa Patras Chios

Kuljetusmuodotkone, lautta, bussi, juna
etäisyys384 km
Suora linjaEi

Kuinka matkustaa Patras että Chios ?

Chios on seuraava lomakohteesi, mutta mietit miten sinne pääsee ja miten on mahdollista saada halvin Patras että Chios kuljetustarjoukset? Yleensä selaat useita verkkosivustoja ja vietät tunteja olematta varma, että kaikkia kuljetusratkaisuja harkitaan.

Multimodaalisen hakukoneesi Vivanodon ansiosta löydät samalta sivustolta kaikki hinnat bussit, junat, lautta ja lennot päästä Chios. Sinun on vain määritettävä lähtöpäivä Chios anna sitten Vivanoda etsiä sinua. Tarkenna, suodata, lajittele matkustusasetusten mukaan ja valitse sitten Patras - Chios tarjous, joka sopii sinulle parhaiten.

Käytät pääasiassa lennot, lautta, junat ja bussit TrainOSE, Blue Star Ferries tai Olympic Airista Chios.

Kaikki liikennemuodot Patras Chios

Jos haluat matkustaa Patrasista (Länsi-Kreikka, Kreikka) Chiosan (Pohjois-Egean saaret, Kreikka) 384 km: n päässä, voit lainata 4 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone, lautta, bussi ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei ole mahdollista siirtyä suoraan Patrasista Chiosan ilman muutoksia. Voit ottaa junanKiato-Ateena ja käyttö bussi ja/tai kone päästäksesi määränpäähän.
Junat TrainOSE: stä Ateenaiin lähtevät Kiato / Κιάτοin rautatieasemalta Kiatoissa. Saapuminen Ateenaiin on Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών n asemalla (21 km keskustasta).
Vaikka Patras Chiosan ei ole mahdollista matkustaa vain bussilla, on muitakin kuljetusmuotoja (juna ja/tai kone], joka suorittaa matkan Patras-Kiato.
Sinulle tulee linja-auto Patrasiin. Bussi putoaa sinut pois Kiato / Κιάτο (1.3 km Kiato, Kreikka) linja-autoasemalta. Varmista, että näet Patrain linja-autoasemalla (0.5 km de Patras) vähintään 15 minuuttia ennen lähtöaikaa Kiatoille.
Ei ole Patrasin Chiosn suoraa risteystä, joten sinun täytyy käyttää toista keinoa (bussi ja/tai juna) yhdistää lautalla meriliikenteen loppuun saattamiseksi Ateena-Chios.
Tulet Athens Piraeus E6in satamaan 7.4 km de Ateenaiin Blue Star Ferries-aluksella. Vene laittaa Chiosn satamaan 0.6 km: ta Chiosista. Suosittelemme, että tulet Ateenain satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
Tällä hetkellä ei ole suoraa lentoa lentoa kohteeseen Chios Patras. Voit ottaa lennonAteena-Chios tee sitten jäljellä oleva matka bussi ja/tai juna.
Jätä Ateena ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokentälle 21 km: een, kun haluat tehdä lennon Chiosiin (Chios Airport, IATA-koodi: JKH], jota hallinnoi Olympic Air.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)