Matkusta kohteesta Zakynthos kohteeseen Skiathos

Suunnittele matkasi Zakynthosista Skiathosan vuonna lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Zakynthosista Skiathosan vuonna kone, lautta

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Zakynthos
Skiathos
  • Hanki hinnat
2
Zakynthos
Bari
Skiathos
  • Hanki hinnat

Matkustaa Zakynthos Skiathos

Kuljetusmuodotkone, lautta
etäisyys273 km
Suora linjaEi

Miten päästä kohteesta Zakynthos kohteeseen Skiathos?

Tarjoamme 2 reittiä lautta, konevalmistella Zakynthos Skiathosn matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanlautta, kone).
  • Hanki Zakynthos Skiathosn matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Zakynthosin ja Skiathosn kaupungit kartalla sekä reitillä Zakynthos Skiathos ja eri yhteyspisteet (Skiathosin lentokenttä, Zakynthosin lauttaterminaali, Zakinthosin lentokenttä) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Skiathos

Kaikki liikennemuodot Zakynthos Skiathos

Jos haluat matkustaa Zakynthosista (Jooniansaaret, Kreikka) Skiathosan (Sporades-saaret, Kreikka) 273 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai lauttaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei suoraa lentoa voit lentää Skiathosan Zakynthosista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Zakynthos-Bari ja Bari-Skiathos
Jätä Zakynthos ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Zakinthos ZTH: n lentokentälle 3.7 km: een, kun haluat tehdä lennon Bariiin (Palese Airport, IATA-koodi: BRI], jota hallinnoi Volotea.Bariista ota toinen kone Volotea: llä, joka vie sinut Skiathosn lentokentälle (Skiathos, Kreikka).
Ei ole Zakynthosin Skiathosn suoraa risteystä, joten sinun täytyy käyttää toista keinoa (kone) yhdistää lautalla meriliikenteen loppuun saattamiseksi Zakynthos-Bari.
Tulet Zakynthosin satamaan 0.5 km de Zakynthosiin Ventouris Ferries-aluksella. Vene laittaa Bari Molo San Vito 4n satamaan 1.4 km: ta Bariista. Suosittelemme, että tulet Zakynthosin satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)