Matkusta kohteesta Patras kohteeseen Mykonos

Suunnittele matkasi Patrasista Mykonosan vuonna lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Patrasista Mykonosan vuonna kone, lautta

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Patras
Bari
Mykonos
  • Hanki hinnat

Matkustaa Patras Mykonos

Kuljetusmuodotkone, lautta
etäisyys328 km
Suora linjaEi

Miten päästä kohteesta Patras kohteeseen Mykonos?

Tarjoamme 1 reittiä lautta, konevalmistella Patras Mykonosn matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanlautta, kone).
  • Hanki Patras Mykonosn matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Patrasin ja Mykonosn kaupungit kartalla sekä reitillä Patras Mykonos ja eri yhteyspisteet (Mikonosin lentokenttä, Patras Terminal Ferry Sudin lauttaterminaali) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Mykonos

Kaikki liikennemuodot Patras Mykonos

Jos haluat matkustaa Patrasista (Länsi-Kreikka, Kreikka) Mykonosan (Kykladien saaret, Kreikka) 328 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai lauttaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Tällä hetkellä ei ole suoraa lentoa lentoa kohteeseen Mykonos Patras. Voit ottaa lennonBari-Mykonos tee sitten jäljellä oleva matka lautta.
Jätä Bari ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Palese BRI: n lentokentälle 7.1 km: een, kun haluat tehdä lennon Mykonosiin (Mikonos Airport, IATA-koodi: JMK], jota hallinnoi Volotea.
Ei ole Patrasin Mykonosn suoraa risteystä, joten sinun täytyy käyttää toista keinoa (kone) yhdistää lautalla meriliikenteen loppuun saattamiseksi Patras-Bari.
Tulet Patras Terminal Ferry Sudin satamaan 3.2 km de Patrasiin Superfast Ferries-aluksella. Vene laittaa Bari Banchina Deposito Francon satamaan 1.5 km: ta Bariista. Suosittelemme, että tulet Patrasin satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)