Matkusta kohteesta Patras kohteeseen Santorini

Suunnittele matkasi Patrasista Santorinian vuonna lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Patrasista Santorinian vuonna kone, lautta

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Patras
Bari
Santorini
  • Hanki hinnat

Matkustaa Patras Santorini

Kuljetusmuodotkone, lautta
etäisyys389 km
Suora linjaEi

Kuinka matkustaa Patras että Santorini ?

Suunnittelet matkaa Patras että Santorini ja kuten monet matkustajat etsit parasta ja halvinta kuljetusmuotoa matkustaa välillä Patras Santorini? Yleensä selaat useita verkkosivustoja ja vietät tunteja olematta varma, että kaikkia kuljetusratkaisuja harkitaan.

Voit yhdellä haulla Vivanoda-palvelusta, multimodaalisesta matkasuunnittelijastasi Euroopassa, kaikki hinnat lennot ja lautta matkustaa Santorini alkaen Patras Sinun on vain määritettävä lähtöpäivä Santorini anna sitten Vivanoda etsiä sinua. Käytä lopuksi suodattimia ja lajitteluvaihtoehtoja tulosten hienosäätöön.

Käytät pääasiassa lennot ja lautta Volotea tai Superfast Ferriesista Santorini.

Kaikki liikennemuodot Patras Santorini

Jos haluat matkustaa Patrasista (Länsi-Kreikka, Kreikka) Santorinian (Kykladien saaret, Kreikka) 389 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai lauttaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Tällä hetkellä ei ole suoraa lentoa lentoa kohteeseen Santorini Patras. Voit ottaa lennonBari-Santorini tee sitten jäljellä oleva matka lautta.
Jätä Bari ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Palese BRI: n lentokentälle 7.1 km: een, kun haluat tehdä lennon Santoriniiin (Thira Airport, IATA-koodi: JTR], jota hallinnoi Volotea.
Ei ole Patrasin Santorinin suoraa risteystä, joten sinun täytyy käyttää toista keinoa (kone) yhdistää lautalla meriliikenteen loppuun saattamiseksi Patras-Bari.
Tulet Patras Terminal Ferry Sudin satamaan 3.2 km de Patrasiin Superfast Ferries-aluksella. Vene laittaa Bari Banchina Deposito Francon satamaan 1.5 km: ta Bariista. Suosittelemme, että tulet Patrasin satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)