Firenze
Matkusta suoraan Ancona kimppakyytiä, bussi, juna
Ancona
Katso hinnat

Miten päästä Firenze Ancona?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Firenze kohteesta Ancona ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Firenze Ancona, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Firenze ja Ancona väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (FlixBus, Blablacar, Trenitalia, Italo (NTV) tai ÖBB) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Firenze ja Ancona välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Firenze-Ancona-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Firenze Ancona sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Firenze Ancona

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Firenze Ancona, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Firenze Ancona junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Firenze-Ancona-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Kimppakyyti Firenze Ancona

Kimppakyyti Firenze ja Ancona välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Ancona hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Firenze tai Ancona.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Firenze Ancona -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Firenze Ancona

Lähtökaupunki
Firenze
Italia
Toscana
Määränpääkaupunki
Ancona
Italia
Marches
Etäisyys
183 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys kimppakyytiä, bussi ja juna.
Etsi Firenze Ancona lippuja
Etsi majoitusta Ancona
Suunnittele matkasi Firenze Ancona helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Firenze Ancona helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Firenze ja Ancona välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten FlixBus, Blablacar, Trenitalia, Italo (NTV) tai ÖBB, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Firenze ja Ancona välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Firenze ja Ancona välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Firenze Ancona?
Hinnat Bussiliput Firenze Ancona ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Ancona (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Firenze ja Ancona väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Comfort Firenze-Ancona-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Firenze Ancona kulkevat 183 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Ancona.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Firenze Ancona?
Maisemat Firenze ja Ancona väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Nopeus Junat Firenze Ancona ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Kustannukset Firenze-Ancona-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Firenze-Ancona-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kimppakyytien edut ja haitat Firenze Ancona?
Ystävällisyys Kimppakyyti Firenze ja Ancona välillä on usein miellyttävämpää ja ystävällisempää kuin muut liikennemuodot, varsinkin jos jaat matkan mukavien ihmisten kanssa.
Taloudellinen Kimppakyyti Firenze Ancona on usein edullisin tapa matkustaa.
Luotettavuus Sinun kannattaa luottaa kuljettajan täsmällisyyteen ja luotettavuuteen Firenze-Ancona-matkallasi. He eivät aina ole ajoissa.
Saatavuus Saatavuuden löytäminen kimppakyytiin Firenze Ancona voi olla hankalaa, varsinkin jos suunnittelet etukäteen. Useimmat kimppakyydit ovat saatavilla vasta muutamaa päivää tai viikkoa ennen lähtöä.

Mistä aloittaa Firenze? Minne saavun Ancona?

Firenze lähtö bussiasemat

Florence
Kartta
Firenze
Kartta

Firenze lähtöasemat

Firenze Campo di Marte
Kartta
Firenze Santa Maria Novella
Kartta
Firenze San Marco Vecchio
Kartta

Ancona saapuminen linja-autoasemat

Ancôna Parcheggio Archi
Kartta

Ancona saapuminen asemat

Ancona
Kartta
Etsi Firenze Ancona lippuja
Etsi majoitusta Ancona

Bussi Firenze Ancona

Bussilipun keskihinta reitillä Firenze-Ancona vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Firenze - Ancona Vivanodalla.

Firenze ja Ancona välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Lähtöjen tiheys Ancona Firenze vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Ancona, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Useimmat Firenze ja Ancona väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussiyhtiöt Firenze Ancona

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Firenze Ancona

Junat Firenze Ancona

Saadaksesi parhaat tarjoukset Firenze ja Ancona välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Firenze Ancona. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Firenze ja Ancona välillä.

Junalippuja Firenze Ancona voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Firenze Ancona junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Junayhtiöt Firenze Ancona

Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
ÖBB
ÖBB
Etsi Firenze Ancona junaliput

Kimppakyyti Firenze Ancona

Kimppakyytejä pidetään ympäristöystävällisempänä vaihtoehtona kuin muita liikennemuotoja, sillä ne vähentävät hiilidioksidipäästöjä vähentämällä liikenteessä olevien autojen määrää. Tämä riippuu kuitenkin samaa ajoneuvoa käyttävien henkilöiden määrästä ja ajoneuvon polttoaineenkulutuksesta.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Firenze Ancona riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Firenze - Ancona voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Firenze ja Ancona, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Firenze ja Ancona välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Kimppakyytijärjestelmä Firenze Ancona

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Firenze Ancona
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika