Firenze
Matkusta suoraan Rimini kimppakyytiä, juna
Rimini
Katso hinnat

Miten päästä Firenze Rimini?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Firenze kohteesta Rimini ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Firenze Rimini, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Firenze ja Rimini väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Trenitalia tai Blablacar) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Firenze ja Rimini välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Firenze-Rimini-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Firenze Rimini sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Firenze Rimini junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Firenze-Rimini-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Kimppakyyti Firenze Rimini

Kimppakyyti Firenze ja Rimini välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Rimini hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Firenze tai Rimini.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Firenze Rimini -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Firenze Rimini

Lähtökaupunki
Firenze
Italia
Toscana
Määränpääkaupunki
Rimini
Italia
Emilia-Romagna
Etäisyys
111 km
Suora yhteys
Ei suoraa yhteyttä millään liikennevälineellä
Etsi Firenze Rimini lippuja
Etsi majoitusta Rimini
Suunnittele matkasi Firenze Rimini helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Firenze Rimini helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Firenze ja Rimini välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Trenitalia tai Blablacar, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Firenze ja Rimini välillä mielenrauhassa!

Mistä aloittaa Firenze? Minne saavun Rimini?

Firenze lähtöasemat

Firenze Santa Maria Novella
Kartta
Firenze San Marco Vecchio
Kartta

Rimini saapuminen asemat

Rimini
Kartta
Etsi Firenze Rimini lippuja
Etsi majoitusta Rimini
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika