Suositeltu reitti
Firenze
Matkusta suoraan Lamezia Terme lennot, kimppakyytiä, juna
Lamezia Terme
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Firenze
Matkusta bussi, juna, kimppakyytiä Rooma
Rooma
Matkusta juna, kimppakyytiä, lennot Lamezia Terme
Lamezia Terme
Katso hinnat

Miten päästä Firenze Lamezia Terme?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Firenze kohteesta Lamezia Terme ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Firenze Lamezia Terme, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Firenze ja Lamezia Terme väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, FlixBus tai Alitalia) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Firenze ja Lamezia Terme välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Firenze-Lamezia Terme-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Firenze Lamezia Terme sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Firenze Lamezia Terme

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Firenze Lamezia Terme, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Firenze Lamezia Terme junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Firenze-Lamezia Terme-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Firenze Lamezia Terme

Monet lennot yhdistävät Firenze ja Lamezia Terme päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Lamezia Terme ennätysajassa.

Kimppakyyti Firenze Lamezia Terme

Kimppakyyti Firenze ja Lamezia Terme välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Lamezia Terme hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Firenze tai Lamezia Terme.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Firenze Lamezia Terme -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Firenze Lamezia Terme

Lähtökaupunki
Firenze
Italia
Toscana
Määränpääkaupunki
Lamezia Terme
Italia
Calabria
Etäisyys
680 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot, kimppakyytiä ja juna.
Etsi Firenze Lamezia Terme lippuja
Etsi majoitusta Lamezia Terme
Suunnittele matkasi Firenze Lamezia Terme helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Firenze Lamezia Terme helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Firenze ja Lamezia Terme välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, FlixBus tai Alitalia, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Firenze ja Lamezia Terme välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Firenze ja Lamezia Terme välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Firenze Lamezia Terme?
Nopeus Junat Firenze Lamezia Terme ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Maisemat Firenze ja Lamezia Terme väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Kustannukset Firenze-Lamezia Terme-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Firenze-Lamezia Terme-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Firenze Lamezia Terme lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Firenze ja Lamezia Terme välillä on nopein tapa matkustaa 680 km Firenze ja Lamezia Terme välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Firenze Lamezia Terme sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Ympäristöhaitat Firenze ja Lamezia Terme välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Turvatarkastukset Lamezia Terme matkustavien on usein saavuttava Firenze lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Firenze Lamezia Terme?
Palvelut junassa Firenze ja Lamezia Terme välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Firenze ja Lamezia Terme väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Comfort Firenze-Lamezia Terme-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Firenze Lamezia Terme kulkevat 680 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Lamezia Terme.
Kimppakyytien edut ja haitat Firenze Lamezia Terme?
Joustava Kimppakyyti Firenze Lamezia Terme on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Ystävällisyys Kimppakyyti Firenze ja Lamezia Terme välillä on usein miellyttävämpää ja ystävällisempää kuin muut liikennemuodot, varsinkin jos jaat matkan mukavien ihmisten kanssa.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.
Luotettavuus Sinun kannattaa luottaa kuljettajan täsmällisyyteen ja luotettavuuteen Firenze-Lamezia Terme-matkallasi. He eivät aina ole ajoissa.

Mistä aloittaa Firenze? Minne saavun Lamezia Terme?

Firenze lähtö bussiasemat

Firenze
Kartta
Florence
Kartta

Firenze lähtöasemat

Firenze Campo di Marte
Kartta
Firenze Santa Maria Novella
Kartta

Firenze lähtevät lentokentät

Peretola
Kartta

Lamezia Terme saapuminen asemat

Lamezia Terme Centrale
Kartta

Lamezia Terme saapumislentokentät

Lamezia Terme
Kartta
Etsi Firenze Lamezia Terme lippuja
Etsi majoitusta Lamezia Terme

Bussi Firenze Lamezia Terme

Useimmat Firenze ja Lamezia Terme väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Lähtöjen tiheys Lamezia Terme Firenze vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Lamezia Terme, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Firenze-Lamezia Terme-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Firenze-Lamezia Terme-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Bussiyhtiöt Firenze Lamezia Terme

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Firenze Lamezia Terme

Junat Firenze Lamezia Terme

Saadaksesi parhaat tarjoukset Firenze ja Lamezia Terme välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Firenze Lamezia Terme. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Firenze ja Lamezia Terme välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Firenze Lamezia Terme. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Firenze ja Lamezia Terme välillä.

Junayhtiöt Firenze Lamezia Terme

Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
ÖBB
ÖBB
Etsi Firenze Lamezia Terme junaliput

Lennot Firenze Lamezia Terme

Lentoyhtiöt Firenze Lamezia Terme

Alitalia
Alitalia
Blue Panorama Airlines
Blue Panorama Airlines
Ryanair
Ryanair
Etsi lentoja Firenze Lamezia Terme

Kimppakyyti Firenze Lamezia Terme

Istumapaikkojen määrä kimppakyydissä Firenze Lamezia Terme riippuu kuljettajasta ja käytetystä ajoneuvotyypistä. Yleensä kuljettaja voi tarjota 1-4 paikkaa.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Firenze Lamezia Terme riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Firenze - Lamezia Terme voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Firenze ja Lamezia Terme, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Kimppakyydin kuljettajilla on usein rajoituksia suurille matkatavaroille ajoneuvon rajallisen tilan vuoksi. Siksi on suositeltavaa, että otat yhteyttä kuljettajaan ennen Firenze ja Lamezia Terme välistä matkaasi, jotta voit keskustella näistä asioista.

Kimppakyytijärjestelmä Firenze Lamezia Terme

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Firenze Lamezia Terme
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika