Firenze
Matkusta suoraan Genova bussi, kimppakyytiä, juna
Genova
Katso hinnat

Miten päästä Firenze Genova?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Firenze kohteesta Genova ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Firenze Genova, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Firenze ja Genova väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (FlixBus, Blablacar tai Trenitalia) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Firenze ja Genova välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Firenze-Genova-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Firenze Genova sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Firenze Genova

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Firenze Genova, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Firenze Genova junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Firenze-Genova-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Kimppakyyti Firenze Genova

Kimppakyyti Firenze ja Genova välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Genova hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Firenze tai Genova.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Firenze Genova -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Firenze Genova

Lähtökaupunki
Firenze
Italia
Toscana
Määränpääkaupunki
Genova
Italia
Liguria
Etäisyys
199 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys bussi, kimppakyytiä ja juna.
Etsi Firenze Genova lippuja
Etsi majoitusta Genova
Suunnittele matkasi Firenze Genova helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Firenze Genova helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Firenze ja Genova välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten FlixBus, Blablacar tai Trenitalia, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Firenze ja Genova välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Firenze ja Genova välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Firenze Genova?
Nopeus Junat Firenze Genova ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Maisemat Firenze ja Genova väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Joustavuus Firenze-Genova-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kustannukset Firenze-Genova-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Firenze Genova?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Firenze ja Genova väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Hinnat Bussiliput Firenze Genova ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Genova (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Matka-aika Bussit Firenze Genova kulkevat 199 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Genova.
Comfort Firenze-Genova-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Kimppakyytien edut ja haitat Firenze Genova?
Joustava Kimppakyyti Firenze Genova on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Taloudellinen Kimppakyyti Firenze Genova on usein edullisin tapa matkustaa.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.
Saatavuus Saatavuuden löytäminen kimppakyytiin Firenze Genova voi olla hankalaa, varsinkin jos suunnittelet etukäteen. Useimmat kimppakyydit ovat saatavilla vasta muutamaa päivää tai viikkoa ennen lähtöä.

Mistä aloittaa Firenze? Minne saavun Genova?

Firenze lähtö bussiasemat

Firenze
Kartta
Florence
Kartta

Firenze lähtöasemat

Firenze Rifredi
Kartta
Firenze Santa Maria Novella
Kartta
Le Piagge
Kartta

Genova saapuminen linja-autoasemat

Genova Principe Fanti D'italia
Kartta
Genoa (P. d. Vittoria)
Kartta

Genova saapuminen asemat

Genova Brignole
Kartta
Genova Piazza Principe + Genova sotterranea
Kartta
Genova Nervi
Kartta
Genova Quarto dei Mille
Kartta
Etsi Firenze Genova lippuja
Etsi majoitusta Genova

Bussi Firenze Genova

Useimmat Firenze ja Genova väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussilipun keskihinta reitillä Firenze-Genova vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Firenze - Genova Vivanodalla.

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Firenze-Genova-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Firenze ja Genova välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Bussiyhtiöt Firenze Genova

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Firenze Genova

Junat Firenze Genova

Saadaksesi parhaat tarjoukset Firenze ja Genova välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Junalippuja Firenze Genova voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Firenze ja Genova välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junalippu Firenze Genova kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junayhtiöt Firenze Genova

Trenitalia
Trenitalia
Etsi Firenze Genova junaliput

Kimppakyyti Firenze Genova

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Firenze ja Genova, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Kimppakyytejä pidetään yleensä turvallisena vaihtoehtona matkustaa Firenze ja Genova välillä. On kuitenkin tärkeää tarkistaa kuljettajien arvostelut ja arvosanat ennen matkan varaamista. On myös suositeltavaa, että jaat henkilökohtaiset tietosi vain sellaisten ihmisten kanssa, joihin luotat.

Kimppakyydin kuljettajilla on usein rajoituksia suurille matkatavaroille ajoneuvon rajallisen tilan vuoksi. Siksi on suositeltavaa, että otat yhteyttä kuljettajaan ennen Firenze ja Genova välistä matkaasi, jotta voit keskustella näistä asioista.

Firenze ja Genova välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Kimppakyytijärjestelmä Firenze Genova

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Firenze Genova
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika