Suositeltu reitti
Firenze
Matkusta suoraan Palermo lennot, juna, bussi
Palermo
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Firenze
Matkusta juna, kimppakyytiä, bussi Rooma
Rooma
Matkusta lennot, kimppakyytiä, juna Palermo
Palermo
Katso hinnat
Firenze
Matkusta juna, kimppakyytiä, bussi Napoli
Napoli
Matkusta juna, lautta, lennot, bussi, kimppakyytiä Palermo
Palermo
Katso hinnat

Miten päästä Firenze Palermo?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Firenze kohteesta Palermo ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Firenze Palermo, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Firenze ja Palermo väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, FlixBus tai Volotea) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Firenze ja Palermo välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Firenze-Palermo-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Firenze Palermo sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Firenze Palermo lautalla

Firenze ja Palermo välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Bussi Firenze Palermo

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Firenze Palermo, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Firenze Palermo junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Firenze-Palermo-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Firenze Palermo

Monet lennot yhdistävät Firenze ja Palermo päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Palermo ennätysajassa.

Kimppakyyti Firenze Palermo

Kimppakyyti Firenze ja Palermo välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Palermo hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Firenze tai Palermo.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Firenze Palermo -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Firenze Palermo

Lähtökaupunki
Firenze
Italia
Toscana
Määränpääkaupunki
Palermo
Italia
Sisilia
Etäisyys
653 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot, juna ja bussi.
Etsi Firenze Palermo lippuja
Etsi majoitusta Palermo
Suunnittele matkasi Firenze Palermo helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Firenze Palermo helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Firenze ja Palermo välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, FlixBus tai Volotea, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Firenze ja Palermo välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Firenze ja Palermo välillä

Firenze Palermo lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Firenze Palermo sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Nopeus Lentäminen Firenze ja Palermo välillä on nopein tapa matkustaa 653 km Firenze ja Palermo välillä.
Hinnat Lentoliput Firenze Palermo voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Palermo matkustavien on usein saavuttava Firenze lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Firenze Palermo?
Kätevä Lautalle on mahdollista nousta ajoneuvon kanssa, mikä voi olla erittäin kätevää perhelomilla ja raskaiden tai tilaa vievien matkatavaroiden kuljettamisessa.
Mukavuus Firenze-Palermo-lautta tarjoaa paljon enemmän tilaa liikkua ja rentoutua Palermo suuntautuvan matkan aikana kuin mikään muu liikennemuoto.
Hinnat Firenze ja Palermo välisten lauttojen hinnat voivat olla korkeammat kuin muiden liikennemuotojen hinnat.
Kesto Firenze ja Palermo välinen lauttamatka voi kestää kauemmin kuin muiden liikennemuotojen, kuten lentomatkan, käyttö, mikä voi olla haitaksi matkustajille, joilla on kiire Palermo.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Firenze Palermo?
Ympäristöystävällisyys Firenze-Palermo-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Mukavuus Firenze ja Palermo välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Joustavuus Firenze-Palermo-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kustannukset Firenze-Palermo-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Firenze Palermo?
Hinnat Bussiliput Firenze Palermo ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Palermo (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Firenze ja Palermo väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Matka-aika Bussit Firenze Palermo kulkevat 653 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Palermo.
Comfort Firenze-Palermo-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Kimppakyytien edut ja haitat Firenze Palermo?
Joustava Kimppakyyti Firenze Palermo on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Taloudellinen Kimppakyyti Firenze Palermo on usein edullisin tapa matkustaa.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.
Saatavuus Saatavuuden löytäminen kimppakyytiin Firenze Palermo voi olla hankalaa, varsinkin jos suunnittelet etukäteen. Useimmat kimppakyydit ovat saatavilla vasta muutamaa päivää tai viikkoa ennen lähtöä.

Mistä aloittaa Firenze? Minne saavun Palermo?

Firenze lähtö bussiasemat

Firenze
Kartta
Florence
Kartta

Firenze lähtöasemat

Firenze Santa Maria Novella
Kartta
Firenze Campo di Marte
Kartta

Firenze lähtevät lentokentät

Peretola
Kartta

Palermo saapumissatamat

Palermo
Kartta

Palermo saapuminen linja-autoasemat

Palermo (Sicily)
Kartta

Palermo saapuminen asemat

Palermo Centrale
Kartta

Palermo saapumislentokentät

Punta Raisi
Kartta
Etsi Firenze Palermo lippuja
Etsi majoitusta Palermo

Lautta Firenze Palermo

Lauttalipun hinta Firenze Palermo voi vaihdella lauttayhtiöstä ja vuodenajasta riippuen. Siksi kannattaa etsiä Firenze Palermo suuntautuvia lauttalippuja Vivanodan kautta. Näin voit vertailla eri yhtiöitä ja selvittää voimassa olevat hinnat.

Tämä riippuu hyvin paljon siitä, mihin vuodenaikaan haluat matkustaa Firenze ja Palermo välillä. Huomaa, että Firenze ja Palermo välillä ei ole suoraa lauttaliikennettä, ja sinun on yhdistettävä matka Palermo johonkin muuhun kulkuvälineeseen.

Etukäteisvaraus on aina suositeltavaa, kun matkustat Firenze ja Palermo välillä, erityisesti ruuhka-aikoina. Näin varmistat parhaat hinnat ja taatun paikan laivalla.

Jotkin Firenze ja Palermo välillä liikennöivät lauttayhtiöt tarjoavat alennettuja hintoja lapsille ja eläkeläisille. On suositeltavaa tehdä hintahaku Vivanodassa ja ilmoittaa matkustajien ikä, jotta näet, onko näitä alennuksia saatavilla.

Lauttayhtiöt Firenze Palermo

SNAV
SNAV
Tirrenia di Navigazione
Tirrenia di Navigazione
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci
Etsi Firenze Palermo lautta lippuja

Bussi Firenze Palermo

Lähtöjen tiheys Palermo Firenze vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Palermo, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Firenze ja Palermo välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Bussimatkan kesto välillä Firenze - Palermo vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Palermo liikennöivät bussit.

Useimmat Firenze ja Palermo väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussiyhtiöt Firenze Palermo

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Firenze Palermo

Junat Firenze Palermo

Junalippuja Firenze Palermo voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Firenze Palermo. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Firenze ja Palermo välillä.

Keskimääräinen junamatka-aika Firenze Palermo riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Palermo ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Saadaksesi parhaat tarjoukset Firenze ja Palermo välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Junayhtiöt Firenze Palermo

Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
ÖBB
ÖBB
Etsi Firenze Palermo junaliput

Lennot Firenze Palermo

Lentoyhtiöt Firenze Palermo

Volotea
Volotea
Alitalia
Alitalia
Blue Panorama Airlines
Blue Panorama Airlines
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Easyjet
Easyjet
Etsi lentoja Firenze Palermo

Kimppakyyti Firenze Palermo

Firenze ja Palermo välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Firenze Palermo riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Firenze - Palermo voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Firenze ja Palermo, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Istumapaikkojen määrä kimppakyydissä Firenze Palermo riippuu kuljettajasta ja käytetystä ajoneuvotyypistä. Yleensä kuljettaja voi tarjota 1-4 paikkaa.

Kimppakyytijärjestelmä Firenze Palermo

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Firenze Palermo
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika