Firenze
Matkusta suoraan Rooma juna, bussi, kimppakyytiä, lennot
Rooma
Katso hinnat

Miten päästä Firenze Rooma?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Firenze kohteesta Rooma ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Firenze Rooma, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Firenze ja Rooma väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, FlixBus tai Alitalia) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Firenze ja Rooma välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Firenze-Rooma-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Firenze Rooma sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Firenze Rooma

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Firenze Rooma, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Firenze Rooma junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Firenze-Rooma-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Firenze Rooma

Monet lennot yhdistävät Firenze ja Rooma päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Rooma ennätysajassa.

Kimppakyyti Firenze Rooma

Kimppakyyti Firenze ja Rooma välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Rooma hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Firenze tai Rooma.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Firenze Rooma -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Firenze Rooma

Lähtökaupunki
Firenze
Italia
Toscana
Määränpääkaupunki
Rooma
Italia
Latium
Etäisyys
231 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys juna, bussi, kimppakyytiä ja lennot.
Etsi Firenze Rooma lippuja
Etsi majoitusta Rooma
Suunnittele matkasi Firenze Rooma helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Firenze Rooma helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Firenze ja Rooma välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, FlixBus tai Alitalia, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Firenze ja Rooma välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Firenze ja Rooma välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Firenze Rooma?
Ympäristöystävällisyys Firenze-Rooma-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Saavutettavuus Firenze tai Rooma juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Nopeus Junat Firenze Rooma ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Kustannukset Firenze-Rooma-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Firenze-Rooma-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kimppakyytien edut ja haitat Firenze Rooma?
Joustava Kimppakyyti Firenze Rooma on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Ympäristöystävällinen Jakamalla auton jonkun muun kanssa vähennät Firenze Rooma suuntautuvan matkan ympäristövaikutuksia.
Taloudellinen Kimppakyyti Firenze Rooma on usein edullisin tapa matkustaa.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.
Mukavuus Sinun on jaettava tila autossa muiden matkustajien kanssa koko matkan ajan Firenze Rooma.
Saatavuus Saatavuuden löytäminen kimppakyytiin Firenze Rooma voi olla hankalaa, varsinkin jos suunnittelet etukäteen. Useimmat kimppakyydit ovat saatavilla vasta muutamaa päivää tai viikkoa ennen lähtöä.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Firenze Rooma?
Hinnat Bussiliput Firenze Rooma ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Rooma (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Firenze ja Rooma väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Palvelut junassa Firenze ja Rooma välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Comfort Firenze-Rooma-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Firenze Rooma kulkevat 231 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Rooma.
Firenze Rooma lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Firenze ja Rooma välillä on nopein tapa matkustaa 231 km Firenze ja Rooma välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Firenze Rooma sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Hinnat Lentoliput Firenze Rooma voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Rooma matkustavien on usein saavuttava Firenze lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Ympäristöhaitat Firenze ja Rooma välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.

Mistä aloittaa Firenze? Minne saavun Rooma?

Firenze lähtö bussiasemat

Firenze
Kartta
Florence
Kartta

Firenze lähtöasemat

Firenze Campo di Marte
Kartta
Firenze Santa Maria Novella
Kartta
Firenze Rifredi
Kartta
Firenze Castello
Kartta
Firenze Statuto
Kartta

Firenze lähtevät lentokentät

Peretola
Kartta

Rooma saapuminen linja-autoasemat

Roma
Kartta
Roma Tiburtina
Kartta

Rooma saapuminen asemat

Roma Termini
Kartta
Roma Tiburtina
Kartta
Roma Ostiense
Kartta

Rooma saapumislentokentät

Fiumicino
Kartta
Etsi Firenze Rooma lippuja
Etsi majoitusta Rooma

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Firenze ja Rooma välillä

Oletko päättänyt matkustaa Firenze Rooma ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten bussi, juna, lennot tai kimppakyytiä, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Firenze ja Rooma väliselle matkallesi.

  • 1. Jousta päivämäärien suhteen
    Firenze ja Rooma väliset liput ovat usein halvempia arkisin kuin viikonloppuisin. Jos sinulla on varaa matkustaa Rooma viikolla eikä viikonloppuna, voit säästää rahaa Firenze-Rooma-lippusi hinnassa. Lisäksi joustavuus päivämäärien suhteen voi myös auttaa sinua löytämään parhaat hinnat Rooma.
  • 2. Vältä ruuhka-aikoja
    Firenze ja Rooma väliset liput ovat hyvin usein halvempia, jos matkustat ruuhka-aikojen ulkopuolella. Välttämällä näitä ruuhka-aikoja voit säästää matkalippusi hinnassa. Lisäksi matkustamalla Rooma ruuhka-aikojen ulkopuolella voit matkustaa mukavammin.
  • 3. Vertaile liikennemuotoja
    Voi olla hyvä idea vertailla eri liikennemuotoja, jotta voit säästää rahaa matkallasi Firenze Rooma. Vaikka lentäminen tai junalla matkustaminen saattaa tuntua nopeimmalta vaihtoehdolta päästä Rooma, kimppakyyti tai bussilla matkustaminen voi usein olla edullisempi vaihtoehto. Mieti myös matkan pituutta ja reittiä, jotta löydät edullisimman ja tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun.

Bussi Firenze Rooma

Bussilipun keskihinta reitillä Firenze-Rooma vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Firenze - Rooma Vivanodalla.

Firenze ja Rooma välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Bussimatkan kesto välillä Firenze - Rooma vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Rooma liikennöivät bussit.

Lähtöjen tiheys Rooma Firenze vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Rooma, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Useimmat Firenze ja Rooma väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Firenze-Rooma-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Bussiyhtiöt Firenze Rooma

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Firenze Rooma

Junat Firenze Rooma

Firenze ja Rooma välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Firenze Rooma. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Firenze ja Rooma välillä.

Junalippu Firenze Rooma kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Keskimääräinen junamatka-aika Firenze Rooma riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Rooma ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Saadaksesi parhaat tarjoukset Firenze ja Rooma välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Tämä riippuu usein junayhtiön hinnasta ja peruutusehdoista. Jos junalippuasi Firenze Rooma ei voi peruuttaa, voi olla vaihtoehtoja vaihtaa tai muuttaa se lisämaksua vastaan.

Junayhtiöt Firenze Rooma

Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
ÖBB
ÖBB
Etsi Firenze Rooma junaliput

Lennot Firenze Rooma

Lentoyhtiöt Firenze Rooma

Alitalia
Alitalia
Etsi lentoja Firenze Rooma

Kimppakyyti Firenze Rooma

Kimppakyytejä pidetään ympäristöystävällisempänä vaihtoehtona kuin muita liikennemuotoja, sillä ne vähentävät hiilidioksidipäästöjä vähentämällä liikenteessä olevien autojen määrää. Tämä riippuu kuitenkin samaa ajoneuvoa käyttävien henkilöiden määrästä ja ajoneuvon polttoaineenkulutuksesta.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Firenze Rooma riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Firenze - Rooma voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Firenze ja Rooma, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Firenze ja Rooma välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Kimppakyytejä pidetään yleensä turvallisena vaihtoehtona matkustaa Firenze ja Rooma välillä. On kuitenkin tärkeää tarkistaa kuljettajien arvostelut ja arvosanat ennen matkan varaamista. On myös suositeltavaa, että jaat henkilökohtaiset tietosi vain sellaisten ihmisten kanssa, joihin luotat.

Kimppakyyti on mahdollista varata viime hetkellä, mutta se riippuu kuljettajien saatavuudesta ja matkan kysynnästä. On suositeltavaa varata kimppakyyti etukäteen matkan takaamiseksi.

Kimppakyytijärjestelmä Firenze Rooma

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Firenze Rooma
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika