Suositeltu reitti
Firenze
Matkusta suoraan Brindisi bussi, lennot, juna, kimppakyytiä
Brindisi
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Firenze
Matkusta lennot, bussi, kimppakyytiä Bari
Bari
Matkusta juna, kimppakyytiä, bussi Brindisi
Brindisi
Katso hinnat
Firenze
Matkusta juna, kimppakyytiä, bussi Rooma
Rooma
Matkusta lennot, juna, bussi, kimppakyytiä Brindisi
Brindisi
Katso hinnat

Miten päästä Firenze Brindisi?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Firenze kohteesta Brindisi ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Firenze Brindisi, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Firenze ja Brindisi väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, FlixBus tai Alitalia) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Firenze ja Brindisi välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Firenze-Brindisi-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Firenze Brindisi sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Firenze Brindisi

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Firenze Brindisi, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Firenze Brindisi junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Firenze-Brindisi-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Firenze Brindisi

Monet lennot yhdistävät Firenze ja Brindisi päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Brindisi ennätysajassa.

Kimppakyyti Firenze Brindisi

Kimppakyyti Firenze ja Brindisi välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Brindisi hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Firenze tai Brindisi.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Firenze Brindisi -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Firenze Brindisi

Lähtökaupunki
Firenze
Italia
Toscana
Määränpääkaupunki
Brindisi
Italia
Apulia
Etäisyys
651 km
Suora yhteys
Ei suoraa yhteyttä millään liikennevälineellä
Etsi Firenze Brindisi lippuja
Etsi majoitusta Brindisi
Suunnittele matkasi Firenze Brindisi helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Firenze Brindisi helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Firenze ja Brindisi välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, FlixBus tai Alitalia, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Firenze ja Brindisi välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Firenze ja Brindisi välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Firenze Brindisi?
Mukavuus Firenze ja Brindisi välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Saavutettavuus Firenze tai Brindisi juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Joustavuus Firenze-Brindisi-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kustannukset Firenze-Brindisi-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Firenze Brindisi lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Firenze Brindisi sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Nopeus Lentäminen Firenze ja Brindisi välillä on nopein tapa matkustaa 651 km Firenze ja Brindisi välillä.
Hinnat Lentoliput Firenze Brindisi voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Ympäristöhaitat Firenze ja Brindisi välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Firenze Brindisi?
Hinnat Bussiliput Firenze Brindisi ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Brindisi (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Palvelut junassa Firenze ja Brindisi välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Matka-aika Bussit Firenze Brindisi kulkevat 651 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Brindisi.
Comfort Firenze-Brindisi-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Kimppakyytien edut ja haitat Firenze Brindisi?
Joustava Kimppakyyti Firenze Brindisi on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Ystävällisyys Kimppakyyti Firenze ja Brindisi välillä on usein miellyttävämpää ja ystävällisempää kuin muut liikennemuodot, varsinkin jos jaat matkan mukavien ihmisten kanssa.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.
Luotettavuus Sinun kannattaa luottaa kuljettajan täsmällisyyteen ja luotettavuuteen Firenze-Brindisi-matkallasi. He eivät aina ole ajoissa.

Mistä aloittaa Firenze? Minne saavun Brindisi?

Firenze lähtö bussiasemat

Firenze
Kartta
Florence
Kartta

Firenze lähtöasemat

Firenze Santa Maria Novella
Kartta
Firenze Campo di Marte
Kartta

Firenze lähtevät lentokentät

Peretola
Kartta

Brindisi saapuminen linja-autoasemat

Brindisi (Istituto Professionale Falcone)
Kartta

Brindisi saapuminen asemat

Brindisi
Kartta

Brindisi saapumislentokentät

Papola Casale
Kartta
Etsi Firenze Brindisi lippuja
Etsi majoitusta Brindisi

Bussi Firenze Brindisi

Lähtöjen tiheys Brindisi Firenze vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Brindisi, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Bussimatkan kesto välillä Firenze - Brindisi vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Brindisi liikennöivät bussit.

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Firenze-Brindisi-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Firenze-Brindisi-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Bussiyhtiöt Firenze Brindisi

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Firenze Brindisi

Junat Firenze Brindisi

Junalippuja Firenze Brindisi voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Keskimääräinen junamatka-aika Firenze Brindisi riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Brindisi ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Firenze Brindisi. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Firenze Brindisi junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Junayhtiöt Firenze Brindisi

Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
ÖBB
ÖBB
Etsi Firenze Brindisi junaliput

Lennot Firenze Brindisi

Lentoyhtiöt Firenze Brindisi

Alitalia
Alitalia
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Etsi lentoja Firenze Brindisi

Kimppakyyti Firenze Brindisi

Kimppakyytejä pidetään yleensä turvallisena vaihtoehtona matkustaa Firenze ja Brindisi välillä. On kuitenkin tärkeää tarkistaa kuljettajien arvostelut ja arvosanat ennen matkan varaamista. On myös suositeltavaa, että jaat henkilökohtaiset tietosi vain sellaisten ihmisten kanssa, joihin luotat.

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Firenze ja Brindisi, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Kimppakyyti on mahdollista varata viime hetkellä, mutta se riippuu kuljettajien saatavuudesta ja matkan kysynnästä. On suositeltavaa varata kimppakyyti etukäteen matkan takaamiseksi.

Firenze ja Brindisi välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Kimppakyytijärjestelmä Firenze Brindisi

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Firenze Brindisi
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika