Suositeltu reitti
Firenze
Matkusta suoraan Pescara juna, bussi, kimppakyytiä
Pescara
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Firenze
Matkusta juna, lennot, kimppakyytiä, bussi Rooma
Rooma
Matkusta kimppakyytiä, bussi, juna Pescara
Pescara
Katso hinnat

Miten päästä Firenze Pescara?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Firenze kohteesta Pescara ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Firenze Pescara, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Firenze ja Pescara väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, FlixBus tai ProntoBus) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Firenze ja Pescara välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Firenze-Pescara-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Firenze Pescara sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Firenze Pescara

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Firenze Pescara, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Firenze Pescara junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Firenze-Pescara-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Firenze Pescara

Monet lennot yhdistävät Firenze ja Pescara päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Pescara ennätysajassa.

Kimppakyyti Firenze Pescara

Kimppakyyti Firenze ja Pescara välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Pescara hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Firenze tai Pescara.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Firenze Pescara -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Firenze Pescara

Lähtökaupunki
Firenze
Italia
Toscana
Määränpääkaupunki
Pescara
Italia
Abruzzo
Etäisyys
280 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys juna, bussi ja kimppakyytiä.
Etsi Firenze Pescara lippuja
Etsi majoitusta Pescara
Suunnittele matkasi Firenze Pescara helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Firenze Pescara helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Firenze ja Pescara välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, FlixBus tai ProntoBus, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Firenze ja Pescara välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Firenze ja Pescara välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Firenze Pescara?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Firenze ja Pescara väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Palvelut junassa Firenze ja Pescara välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Matka-aika Bussit Firenze Pescara kulkevat 280 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Pescara.
Comfort Firenze-Pescara-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Firenze Pescara?
Nopeus Junat Firenze Pescara ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Saavutettavuus Firenze tai Pescara juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Joustavuus Firenze-Pescara-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kustannukset Firenze-Pescara-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Firenze Pescara lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Firenze Pescara sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Nopeus Lentäminen Firenze ja Pescara välillä on nopein tapa matkustaa 280 km Firenze ja Pescara välillä.
Turvatarkastukset Pescara matkustavien on usein saavuttava Firenze lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Ympäristöhaitat Firenze ja Pescara välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Kimppakyytien edut ja haitat Firenze Pescara?
Taloudellinen Kimppakyyti Firenze Pescara on usein edullisin tapa matkustaa.
Joustava Kimppakyyti Firenze Pescara on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Saatavuus Saatavuuden löytäminen kimppakyytiin Firenze Pescara voi olla hankalaa, varsinkin jos suunnittelet etukäteen. Useimmat kimppakyydit ovat saatavilla vasta muutamaa päivää tai viikkoa ennen lähtöä.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.

Mistä aloittaa Firenze? Minne saavun Pescara?

Firenze lähtö bussiasemat

Florence
Kartta
Firenze
Kartta

Firenze lähtöasemat

Firenze Campo di Marte
Kartta
Firenze Santa Maria Novella
Kartta

Firenze lähtevät lentokentät

Peretola
Kartta

Pescara saapuminen linja-autoasemat

Pescara Terminal Bus
Kartta

Pescara saapuminen asemat

Pescara
Kartta
Pescara Porta Nuova
Kartta
Etsi Firenze Pescara lippuja
Etsi majoitusta Pescara

Bussi Firenze Pescara

Lähtöjen tiheys Pescara Firenze vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Pescara, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Bussilipun keskihinta reitillä Firenze-Pescara vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Firenze - Pescara Vivanodalla.

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Firenze-Pescara-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Firenze ja Pescara välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Bussiyhtiöt Firenze Pescara

FlixBus
FlixBus
ProntoBus
ProntoBus
Etsi bussilippuja Firenze Pescara

Junat Firenze Pescara

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Firenze Pescara. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Firenze ja Pescara välillä.

Junalippuja Firenze Pescara voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Firenze ja Pescara välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Keskimääräinen junamatka-aika Firenze Pescara riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Pescara ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junayhtiöt Firenze Pescara

Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
ÖBB
ÖBB
Etsi Firenze Pescara junaliput

Lennot Firenze Pescara

Lentoyhtiöt Firenze Pescara

Alitalia
Alitalia
Etsi lentoja Firenze Pescara

Kimppakyyti Firenze Pescara

Firenze ja Pescara välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Firenze Pescara riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Firenze - Pescara voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Istumapaikkojen määrä kimppakyydissä Firenze Pescara riippuu kuljettajasta ja käytetystä ajoneuvotyypistä. Yleensä kuljettaja voi tarjota 1-4 paikkaa.

Kimppakyyti on mahdollista varata viime hetkellä, mutta se riippuu kuljettajien saatavuudesta ja matkan kysynnästä. On suositeltavaa varata kimppakyyti etukäteen matkan takaamiseksi.

Kimppakyytijärjestelmä Firenze Pescara

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Firenze Pescara
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika