Firenze
Matkusta suoraan Pisa juna, kimppakyytiä
Pisa
Katso hinnat

Miten päästä Firenze Pisa?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Firenze kohteesta Pisa ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Firenze Pisa, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Firenze ja Pisa väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Trenitalia tai Blablacar) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Firenze ja Pisa välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Firenze-Pisa-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Firenze Pisa sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Firenze Pisa junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Firenze-Pisa-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Kimppakyyti Firenze Pisa

Kimppakyyti Firenze ja Pisa välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Pisa hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Firenze tai Pisa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Firenze Pisa -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Firenze Pisa

Lähtökaupunki
Firenze
Italia
Toscana
Määränpääkaupunki
Pisa
Italia
Toscana
Etäisyys
69 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys juna ja kimppakyytiä.
Etsi Firenze Pisa lippuja
Etsi majoitusta Pisa
Suunnittele matkasi Firenze Pisa helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Firenze Pisa helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Firenze ja Pisa välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Trenitalia tai Blablacar, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Firenze ja Pisa välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Firenze ja Pisa välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Firenze Pisa?
Ympäristöystävällisyys Firenze-Pisa-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Kustannukset Firenze-Pisa-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Kimppakyytien edut ja haitat Firenze Pisa?
Ystävällisyys Kimppakyyti Firenze ja Pisa välillä on usein miellyttävämpää ja ystävällisempää kuin muut liikennemuodot, varsinkin jos jaat matkan mukavien ihmisten kanssa.
Luotettavuus Sinun kannattaa luottaa kuljettajan täsmällisyyteen ja luotettavuuteen Firenze-Pisa-matkallasi. He eivät aina ole ajoissa.

Mistä aloittaa Firenze? Minne saavun Pisa?

Firenze lähtöasemat

Firenze Rifredi
Kartta
Firenze Santa Maria Novella
Kartta
Le Piagge
Kartta

Pisa saapuminen asemat

Pisa Centrale
Kartta
Pisa S.Rossore
Kartta
Etsi Firenze Pisa lippuja
Etsi majoitusta Pisa

Junat Firenze Pisa

Junalippuja Firenze Pisa voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Keskimääräinen junamatka-aika Firenze Pisa riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Pisa ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Firenze Pisa junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Junayhtiöt Firenze Pisa

Trenitalia
Trenitalia
Etsi Firenze Pisa junaliput

Kimppakyyti Firenze Pisa

Firenze ja Pisa välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Firenze Pisa riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Firenze - Pisa voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Kimppakyyti on mahdollista varata viime hetkellä, mutta se riippuu kuljettajien saatavuudesta ja matkan kysynnästä. On suositeltavaa varata kimppakyyti etukäteen matkan takaamiseksi.

Kimppakyytijärjestelmä Firenze Pisa

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Firenze Pisa

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika