Suositeltu reitti
Firenze
Matkusta suoraan Cagliari kimppakyytiä, lennot
Cagliari
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Firenze
Matkusta juna, kimppakyytiä Pisa
Pisa
Matkusta lennot Cagliari
Cagliari
Katso hinnat
Firenze
Matkusta bussi, juna, kimppakyytiä Rooma
Rooma
Matkusta lennot Cagliari
Cagliari
Katso hinnat

Miten päästä Firenze Cagliari?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Firenze kohteesta Cagliari ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Firenze Cagliari, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Firenze ja Cagliari väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, FlixBus tai Ryanair) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Firenze ja Cagliari välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Firenze-Cagliari-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Firenze Cagliari sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Firenze Cagliari

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Firenze Cagliari, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Firenze Cagliari junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Firenze-Cagliari-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Firenze Cagliari

Monet lennot yhdistävät Firenze ja Cagliari päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Cagliari ennätysajassa.

Kimppakyyti Firenze Cagliari

Kimppakyyti Firenze ja Cagliari välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Cagliari hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Firenze tai Cagliari.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Firenze Cagliari -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Firenze Cagliari

Lähtökaupunki
Firenze
Italia
Toscana
Määränpääkaupunki
Cagliari
Italia
Sardinia
Etäisyys
537 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys kimppakyytiä ja lennot.
Etsi Firenze Cagliari lippuja
Etsi majoitusta Cagliari
Suunnittele matkasi Firenze Cagliari helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Firenze Cagliari helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Firenze ja Cagliari välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, FlixBus tai Ryanair, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Firenze ja Cagliari välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Firenze ja Cagliari välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Firenze Cagliari?
Ympäristöystävällisyys Firenze-Cagliari-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Joustavuus Firenze-Cagliari-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kimppakyytien edut ja haitat Firenze Cagliari?
Joustava Kimppakyyti Firenze Cagliari on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Firenze Cagliari?
Hinnat Bussiliput Firenze Cagliari ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Cagliari (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Matka-aika Bussit Firenze Cagliari kulkevat 537 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Cagliari.
Firenze Cagliari lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Firenze Cagliari sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Hinnat Lentoliput Firenze Cagliari voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).

Mistä aloittaa Firenze? Minne saavun Cagliari?

Firenze lähtö bussiasemat

Firenze
Kartta
Florence
Kartta

Firenze lähtöasemat

Firenze Rifredi
Kartta
Firenze Santa Maria Novella
Kartta
Le Piagge
Kartta
Firenze Campo di Marte
Kartta

Firenze lähtevät lentokentät

Peretola
Kartta

Cagliari saapumislentokentät

Elmas
Kartta
Etsi Firenze Cagliari lippuja
Etsi majoitusta Cagliari

Bussi Firenze Cagliari

Bussilipun keskihinta reitillä Firenze-Cagliari vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Firenze - Cagliari Vivanodalla.

Lähtöjen tiheys Cagliari Firenze vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Cagliari, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Firenze ja Cagliari välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Bussiyhtiöt Firenze Cagliari

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Firenze Cagliari

Junat Firenze Cagliari

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Firenze Cagliari. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Firenze ja Cagliari välillä.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Firenze Cagliari. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Junalippu Firenze Cagliari kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junayhtiöt Firenze Cagliari

Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
ÖBB
ÖBB
Etsi Firenze Cagliari junaliput

Lennot Firenze Cagliari

Lentoyhtiöt Firenze Cagliari

Ryanair
Ryanair
Alitalia
Alitalia
Meridiana
Meridiana
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Etsi lentoja Firenze Cagliari

Kimppakyyti Firenze Cagliari

Istumapaikkojen määrä kimppakyydissä Firenze Cagliari riippuu kuljettajasta ja käytetystä ajoneuvotyypistä. Yleensä kuljettaja voi tarjota 1-4 paikkaa.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Firenze Cagliari riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Firenze - Cagliari voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Firenze ja Cagliari, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Kimppakyytijärjestelmä Firenze Cagliari

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Firenze Cagliari
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika