Firenze
Matkusta suoraan Ferrara kimppakyytiä, bussi, juna
Ferrara
Katso hinnat

Miten päästä Firenze Ferrara?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Firenze kohteesta Ferrara ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Firenze Ferrara, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Firenze ja Ferrara väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (ÖBB, Trenitalia, Italo (NTV), Blablacar tai FlixBus) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Firenze ja Ferrara välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Firenze-Ferrara-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Firenze Ferrara sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Firenze Ferrara

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Firenze Ferrara, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Firenze Ferrara junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Firenze-Ferrara-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Kimppakyyti Firenze Ferrara

Kimppakyyti Firenze ja Ferrara välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Ferrara hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Firenze tai Ferrara.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Firenze Ferrara -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Firenze Ferrara

Lähtökaupunki
Firenze
Italia
Toscana
Määränpääkaupunki
Ferrara
Italia
Emilia-Romagna
Etäisyys
121 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys kimppakyytiä, bussi ja juna.
Etsi Firenze Ferrara lippuja
Etsi majoitusta Ferrara
Suunnittele matkasi Firenze Ferrara helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Firenze Ferrara helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Firenze ja Ferrara välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten ÖBB, Trenitalia, Italo (NTV), Blablacar tai FlixBus, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Firenze ja Ferrara välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Firenze ja Ferrara välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Firenze Ferrara?
Saavutettavuus Firenze tai Ferrara juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Ympäristöystävällisyys Firenze-Ferrara-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Kustannukset Firenze-Ferrara-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Firenze-Ferrara-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Firenze Ferrara?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Firenze ja Ferrara väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Hinnat Bussiliput Firenze Ferrara ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Ferrara (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Comfort Firenze-Ferrara-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Firenze Ferrara kulkevat 121 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Ferrara.
Kimppakyytien edut ja haitat Firenze Ferrara?
Ystävällisyys Kimppakyyti Firenze ja Ferrara välillä on usein miellyttävämpää ja ystävällisempää kuin muut liikennemuodot, varsinkin jos jaat matkan mukavien ihmisten kanssa.
Joustava Kimppakyyti Firenze Ferrara on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Luotettavuus Sinun kannattaa luottaa kuljettajan täsmällisyyteen ja luotettavuuteen Firenze-Ferrara-matkallasi. He eivät aina ole ajoissa.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.

Mistä aloittaa Firenze? Minne saavun Ferrara?

Firenze lähtö bussiasemat

Firenze
Kartta
Florence
Kartta

Firenze lähtöasemat

Firenze Campo di Marte
Kartta
Firenze Santa Maria Novella
Kartta

Ferrara saapuminen linja-autoasemat

Ferrara Piazzale Stazione
Kartta

Ferrara saapuminen asemat

Ferrara
Kartta
Etsi Firenze Ferrara lippuja
Etsi majoitusta Ferrara

Bussi Firenze Ferrara

Lähtöjen tiheys Ferrara Firenze vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Ferrara, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Useimmat Firenze ja Ferrara väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Firenze-Ferrara-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Firenze-Ferrara-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Bussiyhtiöt Firenze Ferrara

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Firenze Ferrara

Junat Firenze Ferrara

Firenze Ferrara junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Junalippu Firenze Ferrara kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junalippuja Firenze Ferrara voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Firenze Ferrara. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Junayhtiöt Firenze Ferrara

ÖBB
ÖBB
Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
Etsi Firenze Ferrara junaliput

Kimppakyyti Firenze Ferrara

Firenze ja Ferrara välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Firenze Ferrara riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Firenze - Ferrara voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Firenze ja Ferrara, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Kimppakyydin kuljettajilla on usein rajoituksia suurille matkatavaroille ajoneuvon rajallisen tilan vuoksi. Siksi on suositeltavaa, että otat yhteyttä kuljettajaan ennen Firenze ja Ferrara välistä matkaasi, jotta voit keskustella näistä asioista.

Kimppakyytijärjestelmä Firenze Ferrara

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Firenze Ferrara
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika