Agaete
Matkusta suoraan Santa Cruz de Tenerife lautta
Santa Cruz de Tenerife
Katso hinnat

Miten päästä Agaete Santa Cruz de Tenerife lautalla ?

Etsitkö täydellistä Agaete Santa Cruz de Tenerife lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Agaete Santa Cruz de Tenerife on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Agaete Santa Cruz de Tenerife voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Agaete Santa Cruz de Tenerife -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Fred Olsen Express, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Agaete Santa Cruz de Tenerife -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Fred Olsen Express laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Agaete Santa Cruz de Tenerife sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Agaete Santa Cruz de Tenerife lauttatietoa

Lähtösatama
Agaete
Espanja
Kanarian saaret
Saapumissatama
Santa Cruz de Tenerife
Espanja
Kanarian saaret
Etäisyys
68 km
Lauttayhtiöt
Fred Olsen Express
Ylitysten tiheys
8 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Agaete Santa Cruz de Tenerife: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Agaete Santa Cruz de Tenerife, lippujen hinnat vaihtelevat 42 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 103 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Agaete - Santa Cruz de Tenerife, on 71 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Agaete - Santa Cruz de Tenerife on 1 tuntia 20 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 20 min saapua Santa Cruz de Tenerife, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Santa Cruz de Tenerife 1 tuntia 20 min. Ensimmäinen lautta lähtee Agaete satamasta klo 06:00. Viimeinen laiva Santa Cruz de Tenerife lähtee Agaete satamasta klo 16:00.

Keskimääräinen hinta Agaete - Santa Cruz de Tenerife-lauttaristeilylle.
71 €
Lauttojen hintaluokka Agaete Santa Cruz de Tenerife (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
42 € - 103 €
Keskimääräinen ylitysaika Agaete - Santa Cruz de Tenerife
1 tuntia 20 min
Ensimmäisen Santa Cruz de Tenerife menevän lautan lähtöaika
06:00
Viimeisen lautan lähtöaika Santa Cruz de Tenerife
16:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Santa Cruz de Tenerife
07:20
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Santa Cruz de Tenerife
17:20

Mitkä yhtiöt liikennöivät Agaete ja Santa Cruz de Tenerife välillä?

Jos haluat matkustaa Agaete ja Santa Cruz de Tenerife välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Fred Olsen Express, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Fred Olsen Express Agaete Santa Cruz de Tenerife
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express on Las Palmasissa, Kanariansaarilla sijaitseva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttamatkoja eri kohteisiin Espanjassa ja Portugalissa. Vivanodalla voit vertailla Agaete-Santa Cruz de Tenerife -hintoja ja varata Fred Olsen Expressin lipun Agaete ja Santa Cruz de Tenerife välillä. Fred Olsen Express liikennöi Agaete Santa Cruz de Tenerife 8 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia 20 min. Lisätietoja Fred Olsen Expressistä
1 tuntia 20 min
8 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Agaete? Mihin laivat saapuvat Santa Cruz de Tenerife?

Lähtösatama Agaete

Fred Olsen Express lautat lähtevät Santa Cruz de Tenerife seuraavista Agaete satamista:

Agaete
Kartta

Saapumissatama Santa Cruz de Tenerife

Fred Olsen Express alukset saapuvat Santa Cruz de Tenerife seuraavista satamista:

Santa Cruz de Tenerife
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika