Laivalla Gotland

Laivalla Gotland pääsee 1 maasta: Ruotsi. Gotland ylityksiä liikennöivien 1 yhtiön (Destination Gotland) lautat käyvät 4 satamassa: Nynashamn, Visby, Vastervik ja Oskarshamn.

3 lauttalinjan verkoston ansiosta Gotland on helppo päästä ja löytää täydellinen ylitys. Lauttayhtiöt Destination Gotland tarjoavat jopa 9 ylitystä päivässä. Löydä kaikki hinnat ja parhaat tarjoukset Gotland Vivanoda-hakukoneellamme.

Gotland lautat lukuina

Maat
Ruotsi
Ylitysten määrä
9 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
4
Lauttayhteyksien määrä
3
Lauttayhtiöiden lukumäärä
1
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Itämerellä sijaitseva Gotlannin saari on rauhaa ja aitoutta etsivien matkailijoiden suosittu kohde. Koskemattomien luonnonmaisemiensa ja viehättävien kyliensä ansiosta se tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen luontoa ja kulttuuria rakastaville matkailijoille. Jos suunnittelet matkaa saarelle, lautta on ihanteellinen tapa päästä sinne.

Nynäshamnin ja Oskarshamnin satamat ovat Gotlantiin liikennöivien lauttojen tärkeimmät lähtöpaikat. Jos matkustat Tukholmasta, Nynäshamn on paras valinta, sillä sinne on vain tunnin ajomatka. Gotlantiin liikennöivät lautat lähtevät säännöllisesti molemmista satamista, ja ne tarjoavat joustavia ja edullisia matkustusvaihtoehtoja.

Laivaan noustuasi voit nauttia Itämeren panoraamanäkymistä ja rentoutua viihtyisissä yhteistiloissa. Jos matkustat kesällä, voit nauttia auringosta ja meri-ilmasta myös ulkoterasseilla.

Kun saavut Gotlannin saarelle, voit tutustua rikkaaseen viikinkihistoriaan, hyvin säilyneeseen keskiaikaiseen arkkitehtuuriin ja lukuisiin nähtävyyksiin. Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluva Visbyn vanhakaupunki on ehdoton nähtävyys 1200-luvun linnoitusmuuriensa ja mukulakivikatujensa ansiosta. Visborgin linna ja Gotlannin keskiaikaiset kirkot ovat myös kulttuurillisesti kiinnostavia kohteita.

Kaupungin ulkopuolella voit nauttia saaren koskemattomasta luonnosta, kuten Grogarnsbergetin luonnonsuojelualueesta ja Sudersandin ja Toftan hiekkarannoista. Seikkailunhaluiset voivat myös vuokrata polkupyöriä tai liittyä vaellusretkelle ja tutustua saareen omaan tahtiin.

Matkustaminen lautalla Gotlantiin on ainutlaatuinen kokemus Itämerellä, jossa historia ja luonto kohtaavat ja tarjoavat unohtumattoman matkakokemuksen. Muista varata lippusi etukäteen, jotta voit hyödyntää edullisia hintoja.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Suosituimmat lauttareitit Gotland

Jos haluat matkustaa Gotland lautalla, lauttayhtiöt Destination Gotland tarjoavat päivittäisiä yhteyksiä Oskarshamn, Vastervik, Visby tai Nynashamn.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Tärkeimmät käyntisatamat Gotland suuntautuvalla lauttamatkalla

None
None
None
None