Matkustaminen Latvia lautalla

Matkustaminen Latvia lautalla on erinomainen valinta! Latvia liikennöi 2 laivayhtiötä (Tallink tai Stena Line). Nämä yhtiöt liikennöivät 4 lauttareittiä Latvia Tukholma, Riika, Lubeck, Liepaja, Ventspils ja Nynashamn satamista.

Varmistaaksesi, että löydät halvan lauttalipun Latvia, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Tallink ja Stena Line tarjouksia, hintoja ja saatavuutta.

Koska 3 maasta Ruotsi, Latvia ja Saksa) lähtee yhteensä yli 4 ylitystä päivässä vuodenajasta riippuen, sinulla on monia vaihtoehtoja Latvia suuntautuvan lauttamatkan suunnitteluun.

Nopein ylitys kestää 8 tuntia 30 min (Nynashamn - Ventspils), ja sen pituus on 272 km, ja pisin 26 tuntia (Lubeck - Liepaja), ja sen pituus on 716 km.

Latvia lautat lukuina

Maat
Ruotsi
Latvia
Saksa
Ylitysten määrä
4 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
6
Lauttayhteyksien määrä
4
Lauttayhtiöiden lukumäärä
2
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Tärkeät lauttareitit Latvia

Etsi Vivanodasta nopeimmat, pisimmät tai tiheimmät lautat Latvia. Vertaa Tallink ja Stena Line:n tarjouksia ja varaa lippusi Latvia.

Suosituimmat lauttareitit Latvia

Etsitkö lauttaa Latvia? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia maan eri osien välillä ja ulkomailla. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Latvia.

Suosittuja lauttareittejä Latvia ovat muun muassa Tukholma, Riika, Lubeck, Liepaja, Ventspils ja Nynashamn sekä monet muut kohteet. Nykyaikaiset lautat Latvia tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut mukavista hytteistä laivalla oleviin ravintoloihin ja aktiviteetteihin koko perheelle.

Käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset lauttalipuista Latvia ja suunnitellaksesi matkasi. Helppokäyttöisen hakutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Tallink tai Stena Line. Tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi kaikki 4 lauttareittiä!

Laiva Latvia Ruotsi

Tukholma Ruotsi
Riika Latvia
 • Tallink Tukholma Riika
  Tallink
  7 ylitystä viikossa
  17 tuntia
  442 km
Nynashamn Ruotsi
Ventspils Latvia
Alkaen 50 €
 • Stena Line Nynashamn Ventspils
  Stena Line
  12 ylitystä viikossa
  8 tuntia 30 min
  272 km

Laiva Latvia Saksa

Lubeck Saksa
Liepaja Latvia
Alkaen 43 €
 • Stena Line Lubeck Liepaja
  Stena Line
  5 ylitystä viikossa
  26 tuntia
  716 km
Lubeck Saksa
Ventspils Latvia
 • Stena Line Lubeck Ventspils
  Stena Line
  788 km
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Usein kysytyt kysymykset matkustamisesta lautalla Latvia

Etsi vain Vivanodalla lauttoja Latvia tarjoamiemme 4 reitin joukosta ja vertaa hintoja. Valitse lopuksi haluamasi lauttareitti ja varaa se.

Latvia liikennöi 2 lauttayhtiötä: Tallink ja Stena Line ...

Tukholma-Riika, Lubeck-Liepaja, Lubeck-Ventspils ja Nynashamn-Ventspils ovat matkustajien suosituimmat lauttareitit.

Kaikki satamat, joihin on lauttayhteyksiä Latvia

Kaikki maat, joista on lauttayhteys Latvia

None
None
None
None