Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Rostock lautta
Rostock
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta lennot Berliini
Berliini
Matkusta bussi, juna, kimppakyytiä Rostock
Rostock
Katso hinnat
Helsinki
Matkusta lennot Kööpenhamina
Kööpenhamina
Matkusta bussi Rostock
Rostock
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Rostock lautalla ?

Etsitkö täydellistä Helsinki Rostock lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Helsinki Rostock on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Helsinki Rostock voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Helsinki Rostock -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Finnlines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Helsinki Rostock -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Finnlines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Helsinki Rostock sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Helsinki Rostock lauttatietoa

Lähtösatama
Helsinki
Suomi
Saapumissatama
Rostock
Saksa
Mecklenburg-Vorpommern
Etäisyys
1024 km
Lauttayhtiöt
Finnlines
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Helsinki Rostock?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Helsinki Rostock kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Rostock. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Helsinki Rostock on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ajan ottamisesta tulee nautinto
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Finnlines lautalla nautit sujuvasta lähdöstä Helsinki ja purjehdit alle 40 km/h nopeudella Rostock. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Ei ole mahdotonta, että sinusta tuntuu, että olet saapunut Rostock liian nopeasti, koska kokemus on niin miellyttävä!
Meri-ilmaa haukkaamaan
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Helsinki voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Finnlines -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Raikas meri-ilma ja lauttaa keinuttavat aallot rauhoittavat sinut välittömästi. Saavut Rostock täydellisen zenin ja energisen olon vallassa.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Helsinki ja Rostock välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Finnlines laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.

Mistä lähtevät lautat Helsinki? Mihin laivat saapuvat Rostock?

Lähtösatama Helsinki

Finnlines lautat lähtevät Rostock seuraavista Helsinki satamista:

Helsinki Hansa Terminal
Kartta

Saapumissatama Rostock

Finnlines alukset saapuvat Rostock seuraavista satamista:

Rostack Seehafen
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Helsinki ja Rostock välillä?

Jos haluat matkustaa Helsinki ja Rostock välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Finnlines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Finnlines Helsinki Rostock
Finnlines
Finnlines perustettiin vuonna 1948, ja sen kotipaikka on Suomessa. Se liikennöi Suomeen, Saksaan, Ruotsiin ja Puolaan. Vivanodalla voit vertailla Helsinki-Rostock -hintoja ja varata Finnlinesin lipun Helsinki ja Rostock välillä. Lisätietoja Finnlinesistä

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Helsinki-Rostock liikennöi 1 lauttayhtiötä: Finnlines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Finnlines.

Vertaa ennen varausta Finnlines hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Helsinki Rostock -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Helsinki ja Rostock välisen matkan aikana matkustat 1024 km.

Millainen on Helsinki ja Rostock välinen lauttamatka?

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Helsinki ja Rostock välinen merimatka. Jotta voisit paremmin tutustua kokemukseen, jonka saat Helsinki Rostock -risteilyllä Finnlines laivoilla, olemme esitelleet matkan eri vaiheet Helsinki laivaan noususta Rostock tapahtuvaan laivasta poistumiseen. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Helsinki ja Rostock.

Lähtö Helsinki lautalla

Ennen kuin Helsinki Rostock -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Esittely Helsinki satamassa / Sinun tulee saapua Helsinki lauttaterminaaliin Finnlines asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Sisäänkirjautuminen Helsinki ja Rostock väliselle reitille. / Mene Helsinki lauttaterminaalin Finnlines:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Rostock menevään laivaan nouseminen / Varo Helsinki lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Ajoneuvossasi Finnlines henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.
Helsinki ja Rostock välisellä reitillä olevalla aluksella.

Finnlines:n laivoilla on jokaiselle jotakin. Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Lautan saapuminen Rostock

Tässä on tietoa Rostock tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lähestyminen Rostock satamaan / Autotalliin pääsee vasta, kun alus on kiinnitetty. Kiireessä ei ole mitään järkeä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Rostock satamaan.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Rostock satamaan.
  • Rostock on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Rostock läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Rostock alkaa toden teolla!
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika