Matkustaminen lautalla Espanja Italia

Matkustaminen lautalla Espanja Italia on erinomainen valinta! Espanja Italia -lauttoja liikennöi 2 varustamoa (Grimaldi Lines tai Grandi Navi Veloci), jotka palvelevat Porto Torres, Savona, Civitavecchia, Genova, Livorno ja Barcelona satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Espanja Italia -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Grimaldi Lines ja Grandi Navi Veloci tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Kun vuoroväli on yli 13 ylitystä viikossa vuodenajasta riippuen, sinulla on runsaasti vaihtoehtoja Espanja-Italia-laivamatkan suunnitteluun.

Nopein ylitys kestää 12 tuntia 20 min (Barcelona - Porto Torres) 526 km:n matkalla ja pisin 20 tuntia 30 min (Barcelona - Genova) 645 km:n matkalla.

Lautta Espanja Italia luvuilla

Maat
Espanja
Italia
Ylitysten määrä
13 ylitystä viikossa
Satamien lukumäärä
6
Lauttayhteyksien määrä
5
Lauttayhtiöiden lukumäärä
2
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Suosituimmat Espanja Italia lauttaristeykset

Etsi Vivanodalla halvimmat, pisimmät ja tiheimmät lautat Espanja Italia. Vertaa Grimaldi Lines ja Grandi Navi Veloci tarjouksia ja varaa Espanja Italia -lauttalippu.

Kaikki Espanja Italia lauttareitit

Etsitkö lauttaa Espanja - Italia? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Espanja ja Italia välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Grandi Navi Veloci tai Grimaldi Lines lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Barcelona, Livorno, Genova, Civitavecchia, Savona tai Porto Torres käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Espanja Italia -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Grimaldi Lines tai Grandi Navi Veloci. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 5 Espanja ja Italia välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
None
None
None
None