Matkustaminen lautalla Suomi Ruotsi

Matkustaminen lautalla Suomi Ruotsi on erinomainen valinta! Suomi Ruotsi -lauttoja liikennöi 7 varustamoa (Silja Line, Tallink, Viking Line, St. Peter Line, Wasaline, Vaasanlaivat tai Finnlines), jotka palvelevat Kapellskär, Naantali, Umea, Vaasa, Lumparland, Mariehamn ja Turku satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Suomi Ruotsi -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Silja Line, Tallink, Viking Line, St. Peter Line, Wasaline, Vaasanlaivat ja Finnlines tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Kun vuoroväli on yli 23 ylitystä päivässä vuodenajasta riippuen, sinulla on runsaasti vaihtoehtoja Suomi-Ruotsi-laivamatkan suunnitteluun.

Nopein ylitys kestää 2 tuntia 20 min (Mariehamn - Kapellskär) 64 km:n matkalla ja pisin 17 tuntia 30 min (Helsinki - Tukholma) 396 km:n matkalla.

Lautta Suomi Ruotsi luvuilla

Maat
Suomi
Ruotsi
Ylitysten määrä
23 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
9
Lauttayhteyksien määrä
8
Lauttayhtiöiden lukumäärä
7
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Suosituimmat Suomi Ruotsi lauttaristeykset

Etsi Vivanodalla halvimmat, pisimmät ja tiheimmät lautat Suomi Ruotsi. Vertaa Silja Line, Tallink, Viking Line, St. Peter Line, Wasaline, Vaasanlaivat ja Finnlines tarjouksia ja varaa Suomi Ruotsi -lauttalippu.

Kaikki Suomi Ruotsi lauttareitit

Etsitkö lauttaa Suomi - Ruotsi? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Suomi ja Ruotsi välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Finnlines, Vaasanlaivat, Wasaline, St. Peter Line, Viking Line, Tallink tai Silja Line lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Helsinki, Tukholma, Turku, Mariehamn, Lumparland tai Vaasa käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Suomi Ruotsi -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Silja Line, Tallink, Viking Line, St. Peter Line, Wasaline, Vaasanlaivat tai Finnlines. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 8 Suomi ja Ruotsi välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
None
None
None
None