Matkustaminen lautalla Suomi Viro

Matkustaminen lautalla Suomi Viro on erinomainen valinta! Suomi Viro -lauttoja liikennöi 4 varustamoa (Eckerö Line, Tallink, Viking Line tai St. Peter Line), jotka palvelevat Mariehamn, Tallinna ja Helsinki satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Suomi Viro -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Eckerö Line, Tallink, Viking Line ja St. Peter Line tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Kun vuoroväli on yli 13 ylitystä päivässä vuodenajasta riippuen, sinulla on runsaasti vaihtoehtoja Suomi-Viro-laivamatkan suunnitteluun.

Nopein ylitys kestää 2 tuntia (Helsinki - Tallinna) 82 km:n matkalla ja pisin 9 tuntia 20 min (Mariehamn - Tallinna) 280 km:n matkalla.

Lautta Suomi Viro luvuilla

Maat
Suomi
Viro
Ylitysten määrä
13 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
3
Lauttayhteyksien määrä
2
Lauttayhtiöiden lukumäärä
4
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Suosituimmat Suomi Viro lauttaristeykset

Etsi Vivanodalla halvimmat, pisimmät ja tiheimmät lautat Suomi Viro. Vertaa Eckerö Line, Tallink, Viking Line ja St. Peter Line tarjouksia ja varaa Suomi Viro -lauttalippu.

Kaikki Suomi Viro lauttareitit

Etsitkö lauttaa Suomi - Viro? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Suomi ja Viro välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... St. Peter Line, Viking Line, Tallink tai Eckerö Line lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Helsinki, Tallinna tai Mariehamn käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Suomi Viro -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Eckerö Line, Tallink, Viking Line tai St. Peter Line. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 2 Suomi ja Viro välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
None
None
None
None