Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Tukholma lennot, lautta
Tukholma
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta lautta Mariehamn
Mariehamn
Matkusta lautta Tukholma
Tukholma
Katso hinnat
Helsinki
Matkusta juna Turku
Turku
Matkusta lautta, lennot Tukholma
Tukholma
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Tukholma lautalla ?

Etsitkö täydellistä Helsinki Tukholma lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Helsinki Tukholma on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Helsinki Tukholma voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Helsinki Tukholma -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Silja Line, Tallink, Viking Line tai St. Peter Line, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Helsinki Tukholma -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla St. Peter Line, Tallink, Viking Line tai Silja Line laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Helsinki Tukholma sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Helsinki Tukholma lauttatietoa

Lähtösatama
Helsinki
Suomi
Saapumissatama
Tukholma
Ruotsi
Etäisyys
396 km
Lauttayhtiöt
Silja Line, Tallink, Viking Line, St. Peter Line
Ylitysten tiheys
14 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
16 tuntia 50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Helsinki Tukholma: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Helsinki Tukholma, lippujen hinnat vaihtelevat 59 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 323 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Helsinki - Tukholma, on 152 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Helsinki - Tukholma on 17 tuntia 47 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 18 tuntia saapua Tukholma, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Tukholma 16 tuntia 40 min. Ensimmäinen lautta lähtee Helsinki satamasta klo 17:00. Viimeinen laiva Tukholma lähtee Helsinki satamasta klo 18:10.

Keskimääräinen hinta Helsinki - Tukholma-lauttaristeilylle.
152 €
Lauttojen hintaluokka Helsinki Tukholma (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
59 € - 323 €
Keskimääräinen ylitysaika Helsinki - Tukholma
17 tuntia 47 min
Ensimmäisen Tukholma menevän lautan lähtöaika
17:00
Viimeisen lautan lähtöaika Tukholma
18:10
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Tukholma
09:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Tukholma
10:00

Miksi ottaa lautta Helsinki Tukholma?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Helsinki Tukholma kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Tukholma. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Helsinki Tukholma on ihanteellinen tapa matkustaa.

Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Junassa, bussissa tai lentokoneessa sovelletaan usein yhden ilmaisen matkatavaran omavastuuta, ja jokainen ylimääräinen matkatavara aiheuttaa lisäkustannuksia. Helsinki Tukholma lautalle voit ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, mutta ajoneuvosi tilavuuden rajoissa. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Tukholma saapumiseen asti. Kannattaa kuitenkin kysyä St. Peter Line, Tallink, Viking Line tai Silja Line miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.
Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Lautalla tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole: pyöräsi lastataan suoraan laivan valtavaan autotalliin. Voit matkustaa Helsinki Tukholma täysin rauhallisin mielin ilman pelkoa pyöräsi vahingoittumisesta. Löydät sen, kun poistut kyydistä Tukholma saapuessasi.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Helsinki ja Tukholma välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa St. Peter Line, Tallink, Viking Line tai Silja Line laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.

Mistä lähtevät lautat Helsinki? Mihin laivat saapuvat Tukholma?

Lähtösatama Helsinki

St. Peter Line, Tallink, Viking Line tai Silja Line lautat lähtevät Tukholma seuraavista Helsinki satamista:

Helsinki Olympia Terminal
Kartta
Helsinki Hansa Terminal
Kartta
Helsinki Katajanokan Terminal
Kartta

Saapumissatama Tukholma

Silja Line, Viking Line, Tallink tai St. Peter Line alukset saapuvat Tukholma seuraavista satamista:

Stockholm Värtahamnen Terminal
Kartta
Stockholm Frihamnen Terminal
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Helsinki ja Tukholma välillä?

Jos haluat matkustaa Helsinki ja Tukholma välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten St. Peter Line, Tallink, Viking Line tai Silja Line, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

St. Peter Line Helsinki Tukholma
St. Peter Line
St Peter Line on Venäjällä toimiva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Venäjän ja Suomen välillä. Vivanodalla voit vertailla Helsinki-Tukholma -hintoja ja varata St. Peter Linein lipun Helsinki ja Tukholma välillä. Lisätietoja St. Peter Lineistä
Tallink Helsinki Tukholma
Tallink
Vuonna 1991 perustettu Tallink on virolainen lauttayhtiö, joka liikennöi Baltian maihin, Suomeen ja Ruotsiin. Vivanodalla voit vertailla Helsinki-Tukholma -hintoja ja varata Tallinkin lipun Helsinki ja Tukholma välillä. Tallink liikennöi Helsinki Tukholma 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 17 tuntia 30 min. Lisätietoja Tallinkistä
17 tuntia 30 min
7 ylitystä viikossa
Viking Line Helsinki Tukholma
Viking Line
Viking Line, perustettu vuonna 1959, on suomalainen lauttayhtiö, joka liikennöi Suomen, Ruotsin ja Viron välillä. Vivanodalla voit vertailla Helsinki-Tukholma -hintoja ja varata Viking Linein lipun Helsinki ja Tukholma välillä. Viking Line liikennöi Helsinki Tukholma 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 16 tuntia 50 min. Lisätietoja Viking Lineistä
16 tuntia 50 min
7 ylitystä viikossa
Silja Line Helsinki Tukholma
Silja Line
Silja Line on suomalainen lauttayhtiö, joka tarjoaa Itämeren ylityksiä Suomen, Ruotsin, Viron ja Venäjän välillä. Vivanodalla voit vertailla Helsinki-Tukholma -hintoja ja varata Silja Linein lipun Helsinki ja Tukholma välillä. Lisätietoja Silja Lineistä

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Helsinki Tukholma, Helsinki ja Tukholma välisen 396 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 16 tuntia 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Helsinki ja Tukholma välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (St. Peter Line, Tallink, Viking Line ja Silja Line). Tällä hetkellä Helsinki ja Tukholma välillä on 14 ylitystä viikossa.

Reitillä Helsinki-Tukholma liikennöi 4 lauttayhtiötä: St. Peter Line, Tallink, Viking Line ja Silja Line.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Silja Line, Tallink, Viking Line, St. Peter Line.

Vertaa ennen varausta Silja Line, Tallink, Viking Line, St. Peter Line hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Helsinki Tukholma -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Helsinki ja Tukholma välisen matkan aikana matkustat 396 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Helsinki Tukholma, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 59 € - 323 €. Havaitsemamme keskihinta oli 152 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Helsinki klo 17:00 kohti Tukholma.

Viimeinen lautta Tukholma lähtee Helsinki yleensä klo 18:10.

Kokemuksesi Helsinki Tukholma -lauttamatkasta

Ei ole aina helppoa saada selkeää kuvaa siitä, millainen Helsinki Tukholma suuntautuva lauttaristeily on, varsinkin jos tämä liikennemuoto ei ole sinulle tuttu. Jotta voisit uppoutua Silja Line, Tallink, Viking Line tai St. Peter Line laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Helsinki ja laivasta poistumisesta Tukholma. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Helsinki ja Tukholma.

Lähtö Helsinki lautalla

Ennen kuin Helsinki Tukholma -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Esittelyaika Helsinki satamassa / Helsinki lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista St. Peter Line, Tallink, Viking Line tai Silja Line) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Lähtöselvitys Helsinki ja Tukholma väliselle reitille. / Helsinki esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi tai CNI) ja varausnumerosi Silja Line, Viking Line, Tallink tai St. Peter Line:n lipunmyyntitiskillä Helsinki lauttaterminaalissa. Jos sinulla on auto, voit tehdä lähtöselvityksen ajoneuvojonosta.
  • Tukholma menevään lauttaan nouseminen / Helsinki lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Ajoneuvossasi St. Peter Line, Tallink, Viking Line tai Silja Line henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.
Helsinki ja Tukholma välinen risteily: laivalla...

St. Peter Line, Tallink, Viking Line tai Silja Line laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Lautan saapuminen Tukholma

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Tukholma:

  • Lautta saapuu Tukholma satamaan. / Miehistö ei salli pääsyä autotalliin hakemaan ajoneuvoa ennen kuin alus on kiinnitetty. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. Nauti sen sijaan saapumisesta Tukholma satamaan veneen kannelta käsin.
  • Jos olet hytissä. / Jos olet matkustanut Helsinki Tukholma mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Tukholma.
  • Laivalta poistuminen ja Tukholma tutustuminen / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Tukholma. Vihdoinkin lähdet satamasta, ja Tukholma odottaa sinua!
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika