Lautta Tallinna

Haluatko päästä Tallinna lautalla? Etsitkö tietoa ja lauttalippuja Tallinna? Vivanoda auttaa sinua löytämään parhaat tarjoukset lauttoihin Tallinna kaikista 4 satamasta, kuten Helsinki, Mariehamn ja Tukholma. Eckerö Line, Tallink, Viking Line ja St. Peter Line liikennöivät yhteensä 3 lauttareittiä.

St. Peter Line, Viking Line, Tallink ja Eckerö Line -linjojen reitit Tallinna kulkevat noin 15 ylitystä päivässä.

Pisin ylitys on noin 66 tuntia reitillä Tukholma - Tallinna (379 km:n päässä) ja nopein Helsinki - Tallinna (82 km:n päässä), jonka kesto on 2 tuntia.

Tallinna lauttasataman tilastot

Maat
Suomi
Viro
Ruotsi
Ylitysten määrä
15 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
4
Lauttayhteyksien määrä
3
Lauttayhtiöiden lukumäärä
4
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Suositellut lauttareitit Tallinna

Tässä ovat nopeimmat ja pisimmät suositut lauttareitit Tallinna ja ne, joilla on tihein ylitystiheys.

Vinkkejä halvempaan ja parempaan lauttamatkaan Tallinna

Teet oikean valinnan valitessasi lautan Tallinna. Tällä liikennevälineellä on kiistattomia etuja: mukava, rentouttava, taloudellinen... Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit säästää rahaa Tallinna lauttamatkalla ja matkustaa parhaissa olosuhteissa:

Älä unohda ottaa kaikki tarvittavat henkilökohtaiset tavarasi mukaan laivaan.
Risteilyn aikana pysäköintihalliin pääsy on kielletty. Jos nouset laivaan Tukholma, Mariehamn tai Helsinki, varaudu kaikkiin tarvitsemiisi tavaroihin (lääkkeet, lelut...).
Vältä ruuhka-aikoja
Tallinna matkustaminen sesonkiaikana voi olla erittäin kallista, sillä hinnat voivat olla kaksinkertaiset tai jopa kolminkertaiset muihin kausiin verrattuna. Myös laivakokemus muuttuu ruuhka-aikaan.
Saavu Tallinna satamaan vähintään 1 tunti ennen lähtöä.
Helsinki, Mariehamn tai Tukholma tee lähtöselvitys satamassa vähintään 1 tunti ennen lähtöä. Tarkista aikataulut St. Peter Line, Viking Line, Tallink ja Eckerö Line kanssa.

Kaikki lauttaristeilyt Tallinna satamaan

Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa matkasi Tallinna kuin lauttaristeily? Eckerö Line, Tallink, Viking Line ja St. Peter Line lautat Tallinna tarjoavat mukavan ja edullisen vaihtoehdon matkustajille, jotka haluavat välttää lentokenttien pitkät jonot ja työläs nousumenettely. Lisäksi voit ottaa autosi tai moottoripyöräsi mukaan laivaan, jolloin voit tutustua Tallinna ja sen ympäristöön täysin vapaasti heti perillä.

Laaja valikoima lauttayhtiöitä ja reittejä Helsinki, Mariehamn tai Tukholma Tallinna, joten käytä hintavertailualustamme löytääksesi parhaat tarjoukset Tallinna lautoille budjettiisi ja mieltymyksiisi nähden. Sinun tarvitsee vain tehdä hakuja!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Missä on Tallinna lauttaterminaali?

Tallinn Terminal A
Tallinn Terminal A sijaitsee 0.8 km:n päässä Tallinna keskustasta.
Kartta
Tallinn Terminal D
Tallinn Terminal D sijaitsee 1.0 km:n päässä Tallinna keskustasta.
Kartta

Usein kysytyt kysymykset lautoista Tallinna

Tallinna voit matkustaa lautalla 4 satamasta 2 maassa: Helsinki, Mariehamn ja Tukholma.

Lauttapalveluja Tallinna liikennöi 4 lauttayhtiötä: Eckerö Line, Tallink, Viking Line ja St. Peter Line.

Lauttojen aikataulut Tallinna voivat vaihdella huomattavasti riippuen vuodenajasta ja lauttayhtiöstä (Eckerö Line, Tallink, Viking Line tai St. Peter Line). Suosittelemme, että etsit aikatauluja Vivanodasta.

Se riippuu reitistä, jonka haluat valita. Lyhin ylitys reitillä Helsinki - Tallinna kestää 2 tuntia, kun taas pisin ylitys reitillä Tukholma - Tallinna kestää lähes 66 tuntia.

Lautan hinta Tallinna vaihtelee suuresti riippuen siitä, matkustatko autolla, kävellen vai pyörällä ja mihin aikaan vuodesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään parhaat tarjoukset Eckerö Line, Tallink, Viking Line ja St. Peter Line Tallinna.

None
None
None
None