Turku
Matkusta suoraan Tukholma lautta, lennot
Tukholma
Katso hinnat

Miten päästä Turku Tukholma lautalla ?

Etsitkö täydellistä Turku Tukholma lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Turku Tukholma on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Turku Tukholma voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Turku Tukholma -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Tallink, Viking Line tai Silja Line, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Turku Tukholma -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Viking Line, Tallink tai Silja Line laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Turku Tukholma sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Turku Tukholma lauttatietoa

Lähtösatama
Turku
Suomi
Saapumissatama
Tukholma
Ruotsi
Etäisyys
265 km
Lauttayhtiöt
Tallink, Viking Line, Silja Line
Ylitysten tiheys
4 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
10 tuntia 40 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Turku Tukholma: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Turku Tukholma, lippujen hinnat vaihtelevat 19 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 199 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Turku - Tukholma, on 87 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Turku - Tukholma on 10 tuntia 53 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 11 tuntia 10 min saapua Tukholma, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Tukholma 10 tuntia 35 min. Ensimmäinen lautta lähtee Turku satamasta klo 08:45. Viimeinen laiva Tukholma lähtee Turku satamasta klo 20:55.

Keskimääräinen hinta Turku - Tukholma-lauttaristeilylle.
87 €
Lauttojen hintaluokka Turku Tukholma (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
19 € - 199 €
Keskimääräinen ylitysaika Turku - Tukholma
10 tuntia 53 min
Ensimmäisen Tukholma menevän lautan lähtöaika
08:45
Viimeisen lautan lähtöaika Tukholma
20:55
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Tukholma
06:10
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Tukholma
18:55

Miksi ottaa lautta Turku Tukholma?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Turku Tukholma kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Tukholma. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Turku Tukholma on ihanteellinen tapa matkustaa.

Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Junassa, bussissa tai lentokoneessa sovelletaan usein yhden ilmaisen matkatavaran omavastuuta, ja jokainen ylimääräinen matkatavara aiheuttaa lisäkustannuksia. Kun nouset Viking Line, Tallink tai Silja Line lauttaan Turku, voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Tukholma saapumiseen asti. Kannattaa kuitenkin kysyä Viking Line, Tallink tai Silja Line miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meri-ilman terveysvaikutukset ovat lukuisat. Turku voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Viking Line, Tallink tai Silja Line -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Raikas meri-ilma ja lauttaa keinuttavat aallot rauhoittavat sinut välittömästi. Saavut Tukholma täydellisen zenin ja energisen olon vallassa.
Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Lautalla tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole: pyöräsi lastataan suoraan laivan valtavaan autotalliin. Jätät sen sinne Turku ja Tukholma välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Löydät sen, kun poistut kyydistä Tukholma saapuessasi.

Mistä lähtevät lautat Turku? Mihin laivat saapuvat Tukholma?

Lähtösatama Turku

Viking Line, Tallink tai Silja Line lautat lähtevät Tukholma seuraavista Turku satamista:

Turku
Kartta

Saapumissatama Tukholma

Silja Line, Tallink tai Viking Line alukset saapuvat Tukholma seuraavista satamista:

Stockholm Värtahamnen Terminal
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Turku ja Tukholma välillä?

Jos haluat matkustaa Turku ja Tukholma välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Viking Line, Tallink tai Silja Line, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Viking Line Turku Tukholma
Viking Line
Viking Line, perustettu vuonna 1959, on suomalainen lauttayhtiö, joka liikennöi Suomen, Ruotsin ja Viron välillä. Vivanodalla voit vertailla Turku-Tukholma -hintoja ja varata Viking Linein lipun Turku ja Tukholma välillä. Viking Line liikennöi Turku Tukholma 14 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 10 tuntia 40 min. Lisätietoja Viking Lineistä
10 tuntia 40 min
14 ylitystä viikossa
Tallink Turku Tukholma
Tallink
Vuonna 1991 perustettu Tallink on virolainen lauttayhtiö, joka liikennöi Baltian maihin, Suomeen ja Ruotsiin. Vivanodalla voit vertailla Turku-Tukholma -hintoja ja varata Tallinkin lipun Turku ja Tukholma välillä. Tallink liikennöi Turku Tukholma 14 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 10 tuntia 55 min. Lisätietoja Tallinkistä
10 tuntia 55 min
14 ylitystä viikossa
Silja Line Turku Tukholma
Silja Line
Silja Line on suomalainen lauttayhtiö, joka tarjoaa Itämeren ylityksiä Suomen, Ruotsin, Viron ja Venäjän välillä. Vivanodalla voit vertailla Turku-Tukholma -hintoja ja varata Silja Linein lipun Turku ja Tukholma välillä. Lisätietoja Silja Lineistä

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Turku Tukholma, Turku ja Tukholma välisen 265 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 10 tuntia 40 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Turku ja Tukholma välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Viking Line, Tallink ja Silja Line). Tällä hetkellä Turku ja Tukholma välillä on 4 ylitystä päivässä.

Reitillä Turku-Tukholma liikennöi 3 lauttayhtiötä: Viking Line, Tallink ja Silja Line.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Tallink, Viking Line, Silja Line.

Vertaa ennen varausta Tallink, Viking Line, Silja Line hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Turku Tukholma -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Turku ja Tukholma välisen matkan aikana matkustat 265 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Turku Tukholma, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 19 € - 199 €. Havaitsemamme keskihinta oli 87 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Turku klo 08:45 kohti Tukholma.

Viimeinen lautta Tukholma lähtee Turku yleensä klo 20:55.

Kokemuksesi Turku Tukholma -lauttamatkasta

Ei ole aina helppoa saada selkeää kuvaa siitä, millainen Turku Tukholma suuntautuva lauttaristeily on, varsinkin jos tämä liikennemuoto ei ole sinulle tuttu. Jotta voisit uppoutua Tallink, Viking Line tai Silja Line laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Turku ja laivasta poistumisesta Tukholma. Löydät myös käytännön tietoa Turku ja Tukholma.

Lähtö Turku lautalla

Ennen kuin Turku Tukholma -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Esittelyaika Turku satamassa / Sinun tulee saapua Turku lauttaterminaaliin Viking Line, Tallink tai Silja Line asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Sisäänkirjautuminen Turku ja Tukholma väliselle reitille. / Turku esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi tai CNI) ja varausnumerosi Silja Line, Tallink tai Viking Line:n lipunmyyntitiskillä Turku lauttaterminaalissa. Jos sinulla on auto, voit tehdä lähtöselvityksen ajoneuvojonosta.
  • Tukholma menevään lauttaan nouseminen / Varo Turku lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Ajoneuvossasi Viking Line, Tallink tai Silja Line henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.
Turku ja Tukholma välinen risteily: laivalla...

Viking Line, Tallink tai Silja Line laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Lautan saapuminen Tukholma

Tässä on tietoa Tukholma tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lautta saapuu Tukholma satamaan. / Miehistö ei salli pääsyä autotalliin hakemaan ajoneuvoa ennen kuin alus on kiinnitetty. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. Jos haluat odottaa, suosittelemme seuraamaan Tukholma satamaan saapumista ulkokannelta.
  • Jos olet hytissä. / Jos olet matkustanut Turku Tukholma mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Tukholma.
  • Laivalta poistuminen ja Tukholma tutustuminen / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Tukholma. Vihdoinkin lähdet satamasta, ja Tukholma odottaa sinua!
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika