Lautta Turku

Haluatko päästä Turku lautalla? Etsitkö tietoa ja lauttalippuja Turku? Vivanoda auttaa sinua löytämään parhaat tarjoukset lauttoihin Turku kaikista 4 satamasta, kuten Tukholma, Mariehamn ja Lumparland. Silja Line, Tallink ja Viking Line liikennöivät yhteensä 3 lauttareittiä.

Viking Line, Tallink ja Silja Line -linjojen reitit Turku kulkevat noin 8 ylitystä päivässä.

Pisin ylitys on noin 10 tuntia 40 min reitillä Tukholma - Turku (265 km:n päässä) ja nopein Lumparland - Turku (117 km:n päässä), jonka kesto on 4 tuntia 10 min.

Turku lauttasataman tilastot

Maat
Ruotsi
Suomi
Ylitysten määrä
8 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
4
Lauttayhteyksien määrä
3
Lauttayhtiöiden lukumäärä
3
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Suositellut lauttareitit Turku

Tässä ovat nopeimmat ja pisimmät suositut lauttareitit Turku ja ne, joilla on tihein ylitystiheys.

Vinkkejä halvempaan ja parempaan lauttamatkaan Turku

Teet oikean valinnan valitessasi lautan Turku. Tällä liikennevälineellä on kiistattomia etuja: mukava, rentouttava, taloudellinen... Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit säästää rahaa Turku lauttamatkalla ja matkustaa parhaissa olosuhteissa:

Vältä ruuhka-aikoja
Turku matkustaminen sesonkiaikana voi olla erittäin kallista, sillä hinnat voivat olla kaksinkertaiset tai jopa kolminkertaiset muihin kausiin verrattuna. Myös laivakokemus muuttuu ruuhka-aikaan.
Taistele merisairautta vastaan ja nauti matkasta
Ylitys voi aiheuttaa epämukavuutta, jos olet altis merisairaudelle. Tällöin on tietysti olemassa lääkkeitä, mutta voit myös kävellä kannella tai istua erkkeri-ikkunan ääressä katselemassa horisonttia ja pehmentämässä vaikutuksia.
Vertaa kaikkia hintatarjouksia
Etsi lautta Turku Vivanodalla ja pääset käsiksi kaikkiin saatavuuksiin ja hintoihin Silja Line, Tallink ja Viking Line. Yksinkertaista ja tehokasta.

Kaikki lauttaristeilyt Turku satamaan

Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa matkasi Turku kuin lauttaristeily? Silja Line, Tallink ja Viking Line lautat Turku tarjoavat mukavan ja edullisen vaihtoehdon matkustajille, jotka haluavat välttää lentokenttien pitkät jonot ja työläs nousumenettely. Lisäksi voit ottaa autosi tai moottoripyöräsi mukaan laivaan, jolloin voit tutustua Turku ja sen ympäristöön täysin vapaasti heti perillä.

Laaja valikoima lauttayhtiöitä ja reittejä Tukholma, Mariehamn tai Lumparland Turku, joten käytä hintavertailualustamme löytääksesi parhaat tarjoukset Turku lautoille budjettiisi ja mieltymyksiisi nähden. Sinun tarvitsee vain tehdä hakuja!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Missä on Turku lauttaterminaali?

Turku
Turku sijaitsee 3.2 km:n päässä Turku keskustasta.
Kartta

Usein kysytyt kysymykset lautoista Turku

Turku voit matkustaa lautalla 4 satamasta 2 maassa: Tukholma, Mariehamn ja Lumparland.

Lauttapalveluja Turku liikennöi 3 lauttayhtiötä: Silja Line, Tallink ja Viking Line.

Lauttojen aikataulut Turku voivat vaihdella huomattavasti riippuen vuodenajasta ja lauttayhtiöstä (Silja Line, Tallink tai Viking Line). Suosittelemme, että etsit aikatauluja Vivanodasta.

Se riippuu reitistä, jonka haluat valita. Lyhin ylitys reitillä Lumparland - Turku kestää 4 tuntia 10 min, kun taas pisin ylitys reitillä Tukholma - Turku kestää lähes 10 tuntia 40 min.

Lautan hinta Turku vaihtelee suuresti riippuen siitä, matkustatko autolla, kävellen vai pyörällä ja mihin aikaan vuodesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään parhaat tarjoukset Silja Line, Tallink ja Viking Line Turku.

None
None
None
None