Helsinki
Matkusta suoraan Tallinna lautta, lennot
Tallinna
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Tallinna lautalla ?

Etsitkö täydellistä Helsinki Tallinna lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Helsinki Tallinna on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Helsinki Tallinna voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Helsinki Tallinna -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Eckerö Line, St. Peter Line, Viking Line tai Tallink, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Helsinki Tallinna -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla St. Peter Line, Tallink, Eckerö Line tai Viking Line laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Helsinki Tallinna sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Helsinki Tallinna lauttatietoa

Lähtösatama
Helsinki
Suomi
Saapumissatama
Tallinna
Viro
Etäisyys
82 km
Lauttayhtiöt
Eckerö Line, St. Peter Line, Viking Line, Tallink
Ylitysten tiheys
12 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Helsinki Tallinna: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Helsinki Tallinna, lippujen hinnat vaihtelevat 15 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 120 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Helsinki - Tallinna, on 54 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Helsinki - Tallinna on 2 tuntia 15 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia 45 min saapua Tallinna, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Tallinna 2 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Helsinki satamasta klo 07:30. Viimeinen laiva Tallinna lähtee Helsinki satamasta klo 21:40.

Keskimääräinen hinta Helsinki - Tallinna-lauttaristeilylle.
54 €
Lauttojen hintaluokka Helsinki Tallinna (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
15 € - 120 €
Keskimääräinen ylitysaika Helsinki - Tallinna
2 tuntia 15 min
Ensimmäisen Tallinna menevän lautan lähtöaika
07:30
Viimeisen lautan lähtöaika Tallinna
21:40
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Tallinna
00:10
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Tallinna
23:00

Miksi ottaa lautta Helsinki Tallinna?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Helsinki Tallinna kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Tallinna. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Helsinki Tallinna on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lepo hytissä
Vaikka Helsinki ja Tallinna välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Junassa, bussissa tai lentokoneessa sovelletaan usein yhden ilmaisen matkatavaran omavastuuta, ja jokainen ylimääräinen matkatavara aiheuttaa lisäkustannuksia. Helsinki ja Tallinna väliselle reitille ei tarvita lisämaksua, kunhan kaikki matkatavarat ovat autossasi. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Tallinna. Kannattaa kuitenkin kysyä St. Peter Line, Tallink, Eckerö Line tai Viking Line miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.
Huolehtiva henkilökunta
Ammattitaitoinen ja avulias henkilökunta on koko matkan ajan Helsinki Tallinna valmiina auttamaan sinua. Aluksen pääkannella on lähes aina informaatiopiste.

Mistä lähtevät lautat Helsinki? Mihin laivat saapuvat Tallinna?

Lähtösatama Helsinki

St. Peter Line, Tallink, Eckerö Line tai Viking Line lautat lähtevät Tallinna seuraavista Helsinki satamista:

Helsinki Hansa Terminal
Kartta
Helsinki West Terminal
Kartta

Saapumissatama Tallinna

Viking Line, Eckerö Line, Tallink tai St. Peter Line alukset saapuvat Tallinna seuraavista satamista:

Tallinn Terminal A
Kartta
Tallinn Terminal D
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Helsinki ja Tallinna välillä?

Jos haluat matkustaa Helsinki ja Tallinna välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten St. Peter Line, Tallink, Eckerö Line tai Viking Line, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

St. Peter Line Helsinki Tallinna
St. Peter Line
St Peter Line on Venäjällä toimiva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Venäjän ja Suomen välillä. Vivanodalla voit vertailla Helsinki-Tallinna -hintoja ja varata St. Peter Linein lipun Helsinki ja Tallinna välillä. Lisätietoja St. Peter Lineistä
Tallink Helsinki Tallinna
Tallink
Vuonna 1991 perustettu Tallink on virolainen lauttayhtiö, joka liikennöi Baltian maihin, Suomeen ja Ruotsiin. Vivanodalla voit vertailla Helsinki-Tallinna -hintoja ja varata Tallinkin lipun Helsinki ja Tallinna välillä. Tallink liikennöi Helsinki Tallinna 6 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 2 tuntia. Lisätietoja Tallinkistä
2 tuntia
6 ylitystä päivässä
Eckerö Line Helsinki Tallinna
Eckerö Line
Eckerö Line harjoittaa lauttaliikennettä Suomi ja Viro, mukaan lukien lauttaliikenne Helsinki ja Tallinna satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Helsinki-Tallinna -hintoja ja varata Eckerö Linein lipun Helsinki ja Tallinna välillä. Eckerö Line liikennöi Helsinki Tallinna 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 2 tuntia 10 min. Lisätietoja Eckerö Lineistä
2 tuntia 10 min
3 ylitystä päivässä
Viking Line Helsinki Tallinna
Viking Line
Viking Line, perustettu vuonna 1959, on suomalainen lauttayhtiö, joka liikennöi Suomen, Ruotsin ja Viron välillä. Vivanodalla voit vertailla Helsinki-Tallinna -hintoja ja varata Viking Linein lipun Helsinki ja Tallinna välillä. Viking Line liikennöi Helsinki Tallinna 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 2 tuntia 20 min. Lisätietoja Viking Lineistä
2 tuntia 20 min
3 ylitystä päivässä

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Helsinki Tallinna, Helsinki ja Tallinna välisen 82 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Helsinki ja Tallinna välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (St. Peter Line, Tallink, Eckerö Line ja Viking Line). Tällä hetkellä Helsinki ja Tallinna välillä on 12 ylitystä päivässä.

Reitillä Helsinki-Tallinna liikennöi 4 lauttayhtiötä: St. Peter Line, Tallink, Eckerö Line ja Viking Line.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Eckerö Line, St. Peter Line, Viking Line, Tallink.

Vertaa ennen varausta Eckerö Line, St. Peter Line, Viking Line, Tallink hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Helsinki Tallinna -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Helsinki ja Tallinna välisen matkan aikana matkustat 82 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Helsinki Tallinna, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 15 € - 120 €. Havaitsemamme keskihinta oli 54 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Helsinki klo 07:30 kohti Tallinna.

Viimeinen lautta Tallinna lähtee Helsinki yleensä klo 21:40.

Millainen on Helsinki ja Tallinna välinen lauttamatka?

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Helsinki ja Tallinna välinen merimatka. Jotta voisit uppoutua Eckerö Line, St. Peter Line, Viking Line tai Tallink laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Helsinki ja laivasta poistumisesta Tallinna. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Helsinki ja Tallinna.

Lähtö Helsinki lautalla

Ennen kuin Helsinki Tallinna -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Esittely Helsinki satamassa / Sinun kannattaa saapua Helsinki satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Viking Line, Eckerö Line, Tallink tai St. Peter Line-yhtiöstäsi. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Sisäänkirjautuminen Helsinki ja Tallinna väliselle reitille. / Mene Helsinki lauttaterminaalin Viking Line, Eckerö Line, Tallink tai St. Peter Line:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Tallinna menevään lauttaan nouseminen / Helsinki lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Ajoneuvossasi St. Peter Line, Tallink, Eckerö Line tai Viking Line henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.
Helsinki ja Tallinna välinen risteily: laivalla...

Risteilyn aikana jokainen voi käyttää St. Peter Line, Tallink, Eckerö Line tai Viking Line -laivan palveluja haluamallaan tavalla. Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Lautan saapuminen Tallinna

Tässä on tietoa Tallinna tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lähestyminen Tallinna satamaan / Autotalliin pääsee vasta, kun alus on kiinnitetty. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. Nauti sen sijaan saapumisesta Tallinna satamaan veneen kannelta käsin.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Helsinki Tallinna mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Tallinna.
  • Laivalta poistuminen ja Tallinna tutustuminen / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Tallinna sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Tallinna alkaa toden teolla!
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika