Lautta Lumparland

Haluatko päästä Lumparland lautalla? Etsitkö tietoa ja lauttalippuja Lumparland? Vivanoda auttaa sinua löytämään parhaat tarjoukset lauttoihin Lumparland kaikista 5 satamasta, kuten Tukholma, Turku, Naantali ja Kapellskär. Silja Line, Tallink, Viking Line ja Finnlines liikennöivät yhteensä 4 lauttareittiä.

Finnlines, Viking Line, Tallink ja Silja Line -linjojen reitit Lumparland kulkevat noin 8 ylitystä päivässä.

Pisin ylitys on noin 6 tuntia 20 min reitillä Tukholma - Lumparland (151 km:n päässä) ja nopein Kapellskär - Lumparland (80 km:n päässä), jonka kesto on 3 tuntia 40 min.

Lumparland lauttasataman tilastot

Maat
Ruotsi
Suomi
Ylitysten määrä
8 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
5
Lauttayhteyksien määrä
4
Lauttayhtiöiden lukumäärä
4
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Suositellut lauttareitit Lumparland

Tässä ovat nopeimmat ja pisimmät suositut lauttareitit Lumparland ja ne, joilla on tihein ylitystiheys.

Vinkkejä halvempaan ja parempaan lauttamatkaan Lumparland

Teet oikean valinnan valitessasi lautan Lumparland. Tällä liikennevälineellä on kiistattomia etuja: mukava, rentouttava, taloudellinen... Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit säästää rahaa Lumparland lauttamatkalla ja matkustaa parhaissa olosuhteissa:

Etsi tarjouksia Silja Line, Tallink, Viking Line ja Finnlines -yhtiöiltä.
On tavallista, että lauttayhtiöt (Silja Line, Tallink, Viking Line ja Finnlines) tekevät kampanjatarjouksia riippuen matkan tyypistä (edestakainen matka), matkustajien määrästä, varausajasta jne.
Taistele merisairautta vastaan ja nauti matkasta
Huono sää tai herkkyytesi laivan liikkeille voi tehdä ylityksestäsi erittäin huonon. Haukkaa raitista ilmaa kannella, katsele horisonttia, mene hyttiin makaamaan...
Vältä ruuhka-aikoja
Lumparland matkustaminen sesonkiaikana voi olla erittäin kallista, sillä hinnat voivat olla kaksinkertaiset tai jopa kolminkertaiset muihin kausiin verrattuna. Myös laivakokemus muuttuu ruuhka-aikaan.

Kaikki lauttaristeilyt Lumparland satamaan

Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa matkasi Lumparland kuin lauttaristeily? Silja Line, Tallink, Viking Line ja Finnlines lautat Lumparland tarjoavat mukavan ja edullisen vaihtoehdon matkustajille, jotka haluavat välttää lentokenttien pitkät jonot ja työläs nousumenettely. Lisäksi voit ottaa autosi tai moottoripyöräsi mukaan laivaan, jolloin voit tutustua Lumparland ja sen ympäristöön täysin vapaasti heti perillä.

Laaja valikoima lauttayhtiöitä ja reittejä Tukholma, Turku, Naantali tai Kapellskär Lumparland, joten käytä hintavertailualustamme löytääksesi parhaat tarjoukset Lumparland lautoille budjettiisi ja mieltymyksiisi nähden. Sinun tarvitsee vain tehdä hakuja!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Missä on Lumparland lauttaterminaali?

Langnas
Langnas sijaitsee 2.2 km:n päässä Lumparland keskustasta.
Kartta

Usein kysytyt kysymykset lautoista Lumparland

Lumparland voit matkustaa lautalla 5 satamasta 2 maassa: Tukholma, Turku, Naantali ja Kapellskär.

Lauttapalveluja Lumparland liikennöi 4 lauttayhtiötä: Silja Line, Tallink, Viking Line ja Finnlines.

Lauttojen aikataulut Lumparland voivat vaihdella huomattavasti riippuen vuodenajasta ja lauttayhtiöstä (Silja Line, Tallink, Viking Line tai Finnlines). Suosittelemme, että etsit aikatauluja Vivanodasta.

Se riippuu reitistä, jonka haluat valita. Lyhin ylitys reitillä Kapellskär - Lumparland kestää 3 tuntia 40 min, kun taas pisin ylitys reitillä Tukholma - Lumparland kestää lähes 6 tuntia 20 min.

Lautan hinta Lumparland vaihtelee suuresti riippuen siitä, matkustatko autolla, kävellen vai pyörällä ja mihin aikaan vuodesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään parhaat tarjoukset Silja Line, Tallink, Viking Line ja Finnlines Lumparland.

None
None
None
None