Lautta Helsinki

Haluatko päästä Helsinki lautalla? Etsitkö tietoa ja lauttalippuja Helsinki? Vivanoda auttaa sinua löytämään parhaat tarjoukset lauttoihin Helsinki kaikista 7 satamasta, kuten Tallinna, Tukholma, Lubeck, Rostock, Mariehamn ja Gdynia. Eckerö Line, Tallink, Viking Line, St. Peter Line, Silja Line ja Finnlines liikennöivät yhteensä 6 lauttareittiä.

Finnlines, Silja Line, St. Peter Line, Viking Line, Tallink ja Eckerö Line -linjojen reitit Helsinki kulkevat noin 18 ylitystä päivässä.

Pisin ylitys on noin 29 tuntia reitillä Lubeck - Helsinki (1107 km:n päässä) ja nopein Tallinna - Helsinki (82 km:n päässä), jonka kesto on 2 tuntia.

Helsinki lauttasataman tilastot

Maat
Viro
Suomi
Ruotsi
Saksa
Puola
Ylitysten määrä
18 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
7
Lauttayhteyksien määrä
6
Lauttayhtiöiden lukumäärä
6
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Suositellut lauttareitit Helsinki

Tässä ovat nopeimmat ja pisimmät suositut lauttareitit Helsinki ja ne, joilla on tihein ylitystiheys.

Vinkkejä halvempaan ja parempaan lauttamatkaan Helsinki

Teet oikean valinnan valitessasi lautan Helsinki. Tällä liikennevälineellä on kiistattomia etuja: mukava, rentouttava, taloudellinen... Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit säästää rahaa Helsinki lauttamatkalla ja matkustaa parhaissa olosuhteissa:

Vertaa lauttojen hintoja Helsinki
Löydä edullisimmat hinnat lauttaristeilylle Helsinki käyttämällä Vivanodan vertailutyökalua, joka näyttää nopeasti kaikki Finnlines, Silja Line, St. Peter Line ja Viking Line halvimmat tarjoukset.
Saavu Helsinki satamaan vähintään 1 tunti ennen lähtöä.
Tallinna, Tukholma, Lubeck, Rostock, Mariehamn tai Gdynia tee lähtöselvitys satamassa vähintään 1 tunti ennen lähtöä. Tarkista aikataulut Finnlines, Silja Line, St. Peter Line, Viking Line, Tallink ja Eckerö Line kanssa.
Taistele merisairautta vastaan ja nauti matkasta
Huono sää tai herkkyytesi laivan liikkeille voi tehdä ylityksestäsi erittäin huonon. Haukkaa raitista ilmaa kannella, katsele horisonttia, mene hyttiin makaamaan...

Kaikki lauttaristeilyt Helsinki satamaan

Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa matkasi Helsinki kuin lauttaristeily? Eckerö Line, Tallink, Viking Line, St. Peter Line, Silja Line ja Finnlines lautat Helsinki tarjoavat mukavan ja edullisen vaihtoehdon matkustajille, jotka haluavat välttää lentokenttien pitkät jonot ja työläs nousumenettely. Lisäksi voit ottaa autosi tai moottoripyöräsi mukaan laivaan, jolloin voit tutustua Helsinki ja sen ympäristöön täysin vapaasti heti perillä.

Laaja valikoima lauttayhtiöitä ja reittejä Tallinna, Tukholma, Lubeck, Rostock, Mariehamn tai Gdynia Helsinki, joten käytä hintavertailualustamme löytääksesi parhaat tarjoukset Helsinki lautoille budjettiisi ja mieltymyksiisi nähden. Sinun tarvitsee vain tehdä hakuja!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Missä on Helsinki lauttaterminaali?

Helsinki Hansa Terminal
Helsinki Hansa Terminal sijaitsee 15.2 km:n päässä Helsinki keskustasta.
Kartta
Helsinki West Terminal
Helsinki West Terminal sijaitsee 2.0 km:n päässä Helsinki keskustasta.
Kartta
Helsinki Olympia Terminal
Helsinki Olympia Terminal sijaitsee 1.6 km:n päässä Helsinki keskustasta.
Kartta
Helsinki Katajanokan Terminal
Helsinki Katajanokan Terminal sijaitsee 1.8 km:n päässä Helsinki keskustasta.
Kartta

Usein kysytyt kysymykset lautoista Helsinki

Helsinki voit matkustaa lautalla 7 satamasta 5 maassa: Tallinna, Tukholma, Lubeck, Rostock, Mariehamn ja Gdynia.

Lauttapalveluja Helsinki liikennöi 6 lauttayhtiötä: Eckerö Line, Tallink, Viking Line, St. Peter Line, Silja Line ja Finnlines.

Lauttojen aikataulut Helsinki voivat vaihdella huomattavasti riippuen vuodenajasta ja lauttayhtiöstä (Eckerö Line, Tallink, Viking Line, St. Peter Line, Silja Line tai Finnlines). Suosittelemme, että etsit aikatauluja Vivanodasta.

Se riippuu reitistä, jonka haluat valita. Lyhin ylitys reitillä Tallinna - Helsinki kestää 2 tuntia, kun taas pisin ylitys reitillä Lubeck - Helsinki kestää lähes 29 tuntia.

Lautan hinta Helsinki vaihtelee suuresti riippuen siitä, matkustatko autolla, kävellen vai pyörällä ja mihin aikaan vuodesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään parhaat tarjoukset Eckerö Line, Tallink, Viking Line, St. Peter Line, Silja Line ja Finnlines Helsinki.

None
None
None
None