Matkustaminen lautalla Suomi Saksa

Matkustaminen lautalla Suomi Saksa on erinomainen valinta! Suomi Saksa -lauttoja liikennöi 1 varustamoa (Finnlines), jotka palvelevat Rostock, Lubeck ja Helsinki satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Suomi Saksa -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Finnlines tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Kun vuoroväli on yli 7 ylitystä viikossa vuodenajasta riippuen, sinulla on runsaasti vaihtoehtoja Suomi-Saksa-laivamatkan suunnitteluun.

Lautta Suomi Saksa luvuilla

Maat
Suomi
Saksa
Ylitysten määrä
7 ylitystä viikossa
Satamien lukumäärä
3
Lauttayhteyksien määrä
2
Lauttayhtiöiden lukumäärä
1
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Suomi Saksa lauttareitit

Etsitkö lauttaa Suomi - Saksa? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Suomi ja Saksa välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Finnlines lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Helsinki, Lubeck tai Rostock käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Suomi Saksa -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Finnlines. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 2 Suomi ja Saksa välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
None
None
None
None