Suositeltu reitti
Mariehamn
Matkusta suoraan Tukholma lautta
Tukholma
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Mariehamn
Matkusta lautta Turku
Turku
Matkusta lennot, lautta Tukholma
Tukholma
Katso hinnat

Miten päästä Mariehamn Tukholma lautalla ?

Etsitkö täydellistä Mariehamn Tukholma lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Mariehamn Tukholma on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Mariehamn Tukholma voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Mariehamn Tukholma -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Silja Line, Tallink tai Viking Line, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Mariehamn Tukholma -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Tallink, Silja Line tai Viking Line laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Mariehamn Tukholma sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Mariehamn Tukholma lauttatietoa

Lähtösatama
Mariehamn
Suomi
Saapumissatama
Tukholma
Ruotsi
Etäisyys
135 km
Lauttayhtiöt
Silja Line, Tallink, Viking Line
Ylitysten tiheys
6 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
5 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Mariehamn Tukholma: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Mariehamn Tukholma, lippujen hinnat vaihtelevat 16 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 272 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Mariehamn - Tukholma, on 86 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Mariehamn - Tukholma on 6 tuntia 29 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 7 tuntia 30 min saapua Tukholma, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Tukholma 5 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Mariehamn satamasta klo 04:20. Viimeinen laiva Tukholma lähtee Mariehamn satamasta klo 14:25.

Keskimääräinen hinta Mariehamn - Tukholma-lauttaristeilylle.
86 €
Lauttojen hintaluokka Mariehamn Tukholma (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
16 € - 272 €
Keskimääräinen ylitysaika Mariehamn - Tukholma
6 tuntia 29 min
Ensimmäisen Tukholma menevän lautan lähtöaika
04:20
Viimeisen lautan lähtöaika Tukholma
14:25
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Tukholma
09:50
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Tukholma
18:55

Miksi ottaa lautta Mariehamn Tukholma?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Mariehamn Tukholma kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Tukholma. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Mariehamn Tukholma on ihanteellinen tapa matkustaa.

Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Jos sinulla on lapsia, ei ole parempaa tapaa matkustaa Mariehamn Tukholma perheenä kuin lautalla. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Mariehamn, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Tämä Mariehamn ja Tukholma välinen laivamatka jää lapsillesi unohtumattomaksi hetkeksi.
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Junassa, bussissa tai lentokoneessa sovelletaan usein yhden ilmaisen matkatavaran omavastuuta, ja jokainen ylimääräinen matkatavara aiheuttaa lisäkustannuksia. Kun nouset Tallink, Silja Line tai Viking Line lauttaan Mariehamn, voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Tukholma saapumiseen asti. Kannattaa kuitenkin kysyä Tallink, Silja Line tai Viking Line henkilökunnalta, onko laivalla matkatavarasäilytys, jonne voit jättää laukkusi Tukholma saapumiseen asti.
ottaa vihdoin aikaa matkustaa
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Purjehdit alle 40km/h nopeudella Tallink, Silja Line tai Viking Line lautalla Mariehamn ja Tukholma välisen 135 km:n matkan rentouttavana pysähdyksenä. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Ei ole mahdotonta, että sinusta tuntuu, että olet saapunut Tukholma liian nopeasti, koska kokemus on niin miellyttävä!

Mistä lähtevät lautat Mariehamn? Mihin laivat saapuvat Tukholma?

Lähtösatama Mariehamn

Tallink, Silja Line tai Viking Line lautat lähtevät Tukholma seuraavista Mariehamn satamista:

Mariehamn
Kartta

Saapumissatama Tukholma

Viking Line, Silja Line tai Tallink alukset saapuvat Tukholma seuraavista satamista:

Stockholm Värtahamnen Terminal
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Mariehamn Tukholma.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Mariehamn ja Tukholma välillä?

Jos haluat matkustaa Mariehamn ja Tukholma välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Tallink, Silja Line tai Viking Line, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Tallink Mariehamn Tukholma
Tallink
Vuonna 1991 perustettu Tallink on virolainen lauttayhtiö, joka liikennöi Baltian maihin, Suomeen ja Ruotsiin. Vivanodalla voit vertailla Mariehamn-Tukholma -hintoja ja varata Tallinkin lipun Mariehamn ja Tukholma välillä. Tallink liikennöi Mariehamn Tukholma 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 5 tuntia 30 min. Lisätietoja Tallinkistä
5 tuntia 30 min
3 ylitystä päivässä
Silja Line Mariehamn Tukholma
Silja Line
Silja Line on suomalainen lauttayhtiö, joka tarjoaa Itämeren ylityksiä Suomen, Ruotsin, Viron ja Venäjän välillä. Vivanodalla voit vertailla Mariehamn-Tukholma -hintoja ja varata Silja Linein lipun Mariehamn ja Tukholma välillä. Lisätietoja Silja Lineistä
Viking Line Mariehamn Tukholma
Viking Line
Viking Line, perustettu vuonna 1959, on suomalainen lauttayhtiö, joka liikennöi Suomen, Ruotsin ja Viron välillä. Vivanodalla voit vertailla Mariehamn-Tukholma -hintoja ja varata Viking Linein lipun Mariehamn ja Tukholma välillä. Viking Line liikennöi Mariehamn Tukholma 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 5 tuntia 30 min. Lisätietoja Viking Lineistä
5 tuntia 30 min
3 ylitystä päivässä

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Mariehamn Tukholma, Mariehamn ja Tukholma välisen 135 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 5 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Mariehamn ja Tukholma välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Tallink, Silja Line ja Viking Line). Tällä hetkellä Mariehamn ja Tukholma välillä on 6 ylitystä päivässä.

Reitillä Mariehamn-Tukholma liikennöi 3 lauttayhtiötä: Tallink, Silja Line ja Viking Line.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Silja Line, Tallink, Viking Line.

Vertaa ennen varausta Silja Line, Tallink, Viking Line hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Mariehamn Tukholma -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Mariehamn ja Tukholma välisen matkan aikana matkustat 135 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Mariehamn Tukholma, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 16 € - 272 €. Havaitsemamme keskihinta oli 86 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Mariehamn klo 04:20 kohti Tukholma.

Viimeinen lautta Tukholma lähtee Mariehamn yleensä klo 14:25.

Kokemuksesi Mariehamn Tukholma -lauttamatkasta

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Mariehamn ja Tukholma välinen merimatka. Jotta voisit uppoutua Silja Line, Tallink tai Viking Line laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Mariehamn ja laivasta poistumisesta Tukholma. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Mariehamn ja Tukholma.

Lähtö Mariehamn lautalla

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Mariehamn Tukholma -lauttamatkan alkamista:

  • Esittelyaika Mariehamn satamassa / Mariehamn lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista Tallink, Silja Line tai Viking Line) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Lähtöselvitys Mariehamn ja Tukholma väliselle reitille. / Mariehamn esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi tai CNI) ja varausnumerosi Viking Line, Silja Line tai Tallink:n lipunmyyntitiskillä Mariehamn lauttaterminaalissa. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Tukholma menevään lauttaan nouseminen / Varo Mariehamn lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Ajoneuvossasi Tallink, Silja Line tai Viking Line henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.
Elämää Mariehamn ja Tukholma välisellä lautalla

Tallink, Silja Line tai Viking Line laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Lautan saapuminen Tukholma

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Tukholma:

  • Lautta saapuu Tukholma satamaan. / Autotalliin pääsee vasta miehistön kutsusta. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. Nauti sen sijaan saapumisesta Tukholma satamaan veneen kannelta käsin.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Tukholma satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Tukholma tutustuminen / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Tukholma läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoinkin lähdet satamasta, ja Tukholma odottaa sinua!
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika