Suositeltu reitti
Turku
Matkusta suoraan Mariehamn lautta
Mariehamn
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Turku
Matkusta lennot, lautta Tukholma
Tukholma
Matkusta lautta Mariehamn
Mariehamn
Katso hinnat

Miten päästä Turku Mariehamn lautalla ?

Etsitkö täydellistä Turku Mariehamn lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Turku Mariehamn on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Turku Mariehamn voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Turku Mariehamn -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Tallink, Viking Line tai Silja Line, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Turku Mariehamn -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Viking Line tai Tallink laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Turku Mariehamn sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Turku Mariehamn lauttatietoa

Lähtösatama
Turku
Suomi
Saapumissatama
Mariehamn
Suomi
Ahvenanmaa
Etäisyys
135 km
Lauttayhtiöt
Tallink, Viking Line, Silja Line
Ylitysten tiheys
14 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
5 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Turku Mariehamn: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Turku Mariehamn, lippujen hinnat vaihtelevat 18 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 86 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Turku - Mariehamn, on 47 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Turku - Mariehamn on 5 tuntia 25 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 5 tuntia 25 min saapua Mariehamn, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Mariehamn 5 tuntia 25 min. Ensimmäinen lautta lähtee Turku satamasta klo 08:45.

Keskimääräinen hinta Turku - Mariehamn-lauttaristeilylle.
47 €
Lauttojen hintaluokka Turku Mariehamn (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
18 € - 86 €
Keskimääräinen ylitysaika Turku - Mariehamn
5 tuntia 25 min
Ensimmäisen Mariehamn menevän lautan lähtöaika
08:45
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Mariehamn
14:10

Miksi ottaa lautta Turku Mariehamn?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Turku Mariehamn kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Mariehamn. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Turku Mariehamn on ihanteellinen tapa matkustaa.

Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, lentokoneessa tai bussissa matkustaminen pyörän kanssa muuttuu usein painajaiseksi, koska se on niin hankala kuljettaa. Lautalla tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole: pyöräsi lastataan suoraan laivan valtavaan autotalliin. Voit matkustaa Turku Mariehamn täysin rauhallisin mielin ilman pelkoa pyöräsi vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Mariehamn poistuaksesi laivalta.
Meri-ilmaa haukkaamaan
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Turku ja Mariehamn välisen matkan aikana voit käydä Viking Line tai Tallink -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Raikas meri-ilma ja lauttaa keinuttavat aallot rauhoittavat sinut välittömästi. Saavut Mariehamn täydellisen zenin ja energisen olon vallassa.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Kun olemme rannikolla, etsimme usein paikkoja, joista on paras merinäköala. Nautit 360 asteen merinäköalasta Turku satamasta Mariehamn, söitpä sitten lounasta tai rentouduit jossakin laivan oleskelutiloista. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Turku ja Mariehamn välillä?

Jos haluat matkustaa Turku ja Mariehamn välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Viking Line tai Tallink, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Viking Line Turku Mariehamn
Viking Line
Viking Line, perustettu vuonna 1959, on suomalainen lauttayhtiö, joka liikennöi Suomen, Ruotsin ja Viron välillä. Vivanodalla voit vertailla Turku-Mariehamn -hintoja ja varata Viking Linein lipun Turku ja Mariehamn välillä. Viking Line liikennöi Turku Mariehamn 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 5 tuntia 30 min. Lisätietoja Viking Lineistä
5 tuntia 30 min
7 ylitystä viikossa
Tallink Turku Mariehamn
Tallink
Vuonna 1991 perustettu Tallink on virolainen lauttayhtiö, joka liikennöi Baltian maihin, Suomeen ja Ruotsiin. Vivanodalla voit vertailla Turku-Mariehamn -hintoja ja varata Tallinkin lipun Turku ja Mariehamn välillä. Tallink liikennöi Turku Mariehamn 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 5 tuntia 20 min. Lisätietoja Tallinkistä
5 tuntia 20 min
7 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Turku? Mihin laivat saapuvat Mariehamn?

Lähtösatama Turku

Viking Line tai Tallink lautat lähtevät Mariehamn seuraavista Turku satamista:

Turku
Kartta

Saapumissatama Mariehamn

Tallink tai Viking Line alukset saapuvat Mariehamn seuraavista satamista:

Mariehamn
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Turku Mariehamn.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Turku Mariehamn, Turku ja Mariehamn välisen 135 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 5 tuntia 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Turku ja Mariehamn välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Viking Line ja Tallink). Tällä hetkellä Turku ja Mariehamn välillä on 14 ylitystä viikossa.

Reitillä Turku-Mariehamn liikennöi 2 lauttayhtiötä: Viking Line ja Tallink.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Tallink, Viking Line, Silja Line.

Vertaa ennen varausta Tallink, Viking Line, Silja Line hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Turku Mariehamn -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Turku ja Mariehamn välisen matkan aikana matkustat 135 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Turku Mariehamn, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 18 € - 86 €. Havaitsemamme keskihinta oli 47 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Turku klo 08:45 kohti Mariehamn.

Millainen on Turku ja Mariehamn välinen lauttamatka?

Ei ole aina helppoa saada selkeää kuvaa siitä, millainen Turku Mariehamn suuntautuva lauttaristeily on, varsinkin jos tämä liikennemuoto ei ole sinulle tuttu. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Turku tapahtuvasta laivaan noususta Mariehamn tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Tallink, Viking Line ja Silja Line merelliseen maailmaan. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Turku ja Mariehamn.

Laivaan nousu Turku

Ennen kuin Turku Mariehamn -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Esittely Turku satamassa / Sinun kannattaa saapua Turku satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Tallink tai Viking Line-yhtiöstäsi. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Lähtöselvitys Turku ja Mariehamn väliselle reitille. / Etsi Turku lauttaterminaalissa Viking Line tai Tallink tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Jos sinulla on auto, voit tehdä lähtöselvityksen ajoneuvojonosta.
  • Mariehamn menevään lauttaan nouseminen / Varo Turku lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Autolla seuraat Viking Line tai Tallink henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Turku ja Mariehamn välisellä reitillä olevalla aluksella.

Risteilyn aikana jokainen voi käyttää Viking Line tai Tallink -laivan palveluja haluamallaan tavalla. Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Lautan saapuminen Mariehamn

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Mariehamn:

  • Mariehamn satama on näkyvissä / Autotalliin pääsee vasta miehistön kutsusta. Ei ole syytä kiirehtiä. Nauti sen sijaan saapumisesta Mariehamn satamaan veneen kannelta käsin.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Mariehamn satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Mariehamn tutustuminen / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Mariehamn läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoinkin lomasi Mariehamn on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika