Lautta Tukholma

Haluatko päästä Tukholma lautalla? Etsitkö tietoa ja lauttalippuja Tukholma? Vivanoda auttaa sinua löytämään parhaat tarjoukset lauttoihin Tukholma kaikista 7 satamasta, kuten Helsinki, Turku, Mariehamn, Lumparland, Tallinna ja Riika. Silja Line, Tallink, Viking Line ja St. Peter Line liikennöivät yhteensä 6 lauttareittiä.

St. Peter Line, Viking Line, Tallink ja Silja Line -linjojen reitit Tukholma kulkevat noin 17 ylitystä päivässä.

Pisin ylitys on noin 18 tuntia reitillä Riika - Tukholma (442 km:n päässä) ja nopein Mariehamn - Tukholma (135 km:n päässä), jonka kesto on 5 tuntia 30 min.

Tukholma lauttasataman tilastot

Maat
Suomi
Ruotsi
Viro
Latvia
Ylitysten määrä
17 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
7
Lauttayhteyksien määrä
6
Lauttayhtiöiden lukumäärä
4
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Suositellut lauttareitit Tukholma

Tässä ovat nopeimmat ja pisimmät suositut lauttareitit Tukholma ja ne, joilla on tihein ylitystiheys.

Vinkkejä halvempaan ja parempaan lauttamatkaan Tukholma

Teet oikean valinnan valitessasi lautan Tukholma. Tällä liikennevälineellä on kiistattomia etuja: mukava, rentouttava, taloudellinen... Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit säästää rahaa Tukholma lauttamatkalla ja matkustaa parhaissa olosuhteissa:

Taistele merisairautta vastaan saapuaksesi Tukholma hyvässä kunnossa.
Huono sää tai herkkyytesi laivan liikkeille voi tehdä ylityksestäsi erittäin huonon. Haukkaa raitista ilmaa kannella, katsele horisonttia, mene hyttiin makaamaan...
Vertaa lauttojen hintoja Tukholma
Löydä edullisimmat hinnat lauttaristeilylle Tukholma käyttämällä Vivanodan vertailutyökalua, joka näyttää nopeasti kaikki St. Peter Line, Viking Line, Tallink ja Silja Line halvimmat tarjoukset.
Vältä kausihuippuja
Tukholma matkustaminen sesonkiaikana voi olla erittäin kallista, sillä hinnat voivat olla kaksinkertaiset tai jopa kolminkertaiset muihin kausiin verrattuna. Myös laivakokemus muuttuu ruuhka-aikaan.

Kaikki lauttaristeilyt Tukholma satamaan

Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa matkasi Tukholma kuin lauttaristeily? Silja Line, Tallink, Viking Line ja St. Peter Line lautat Tukholma tarjoavat mukavan ja edullisen vaihtoehdon matkustajille, jotka haluavat välttää lentokenttien pitkät jonot ja työläs nousumenettely. Lisäksi voit ottaa autosi tai moottoripyöräsi mukaan laivaan, jolloin voit tutustua Tukholma ja sen ympäristöön täysin vapaasti heti perillä.

Laaja valikoima lauttayhtiöitä ja reittejä Helsinki, Turku, Mariehamn, Lumparland, Tallinna tai Riika Tukholma, joten käytä hintavertailualustamme löytääksesi parhaat tarjoukset Tukholma lautoille budjettiisi ja mieltymyksiisi nähden. Sinun tarvitsee vain tehdä hakuja!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Missä on Tukholma lauttaterminaali?

Stockholm Värtahamnen Terminal
Stockholm Värtahamnen Terminal sijaitsee 3.1 km:n päässä Tukholma keskustasta.
Kartta
Stockholm Frihamnen Terminal
Stockholm Frihamnen Terminal sijaitsee 3.3 km:n päässä Tukholma keskustasta.
Kartta

Usein kysytyt kysymykset lautoista Tukholma

Tukholma voit matkustaa lautalla 7 satamasta 3 maassa: Helsinki, Turku, Mariehamn, Lumparland, Tallinna ja Riika.

Lauttapalveluja Tukholma liikennöi 4 lauttayhtiötä: Silja Line, Tallink, Viking Line ja St. Peter Line.

Lauttojen aikataulut Tukholma voivat vaihdella huomattavasti riippuen vuodenajasta ja lauttayhtiöstä (Silja Line, Tallink, Viking Line tai St. Peter Line). Suosittelemme, että etsit aikatauluja Vivanodasta.

Se riippuu reitistä, jonka haluat valita. Lyhin ylitys reitillä Mariehamn - Tukholma kestää 5 tuntia 30 min, kun taas pisin ylitys reitillä Riika - Tukholma kestää lähes 18 tuntia.

Lautan hinta Tukholma vaihtelee suuresti riippuen siitä, matkustatko autolla, kävellen vai pyörällä ja mihin aikaan vuodesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään parhaat tarjoukset Silja Line, Tallink, Viking Line ja St. Peter Line Tukholma.

None
None
None
None