Lautta Mariehamn

Haluatko päästä Mariehamn lautalla? Etsitkö tietoa ja lauttalippuja Mariehamn? Vivanoda auttaa sinua löytämään parhaat tarjoukset lauttoihin Mariehamn kaikista 6 satamasta, kuten Tukholma, Turku, Helsinki, Tallinna ja Kapellskär. Silja Line, Tallink ja Viking Line liikennöivät yhteensä 5 lauttareittiä.

Viking Line, Tallink ja Silja Line -linjojen reitit Mariehamn kulkevat noin 14 ylitystä päivässä.

Pisin ylitys on noin 11 tuntia 20 min reitillä Helsinki - Mariehamn (278 km:n päässä) ja nopein Kapellskär - Mariehamn (64 km:n päässä), jonka kesto on 2 tuntia 20 min.

Mariehamn lauttasataman tilastot

Maat
Ruotsi
Suomi
Viro
Ylitysten määrä
14 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
6
Lauttayhteyksien määrä
5
Lauttayhtiöiden lukumäärä
3
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Suositellut lauttareitit Mariehamn

Tässä ovat nopeimmat ja pisimmät suositut lauttareitit Mariehamn ja ne, joilla on tihein ylitystiheys.

Vinkkejä halvempaan ja parempaan lauttamatkaan Mariehamn

Teet oikean valinnan valitessasi lautan Mariehamn. Tällä liikennevälineellä on kiistattomia etuja: mukava, rentouttava, taloudellinen... Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit säästää rahaa Mariehamn lauttamatkalla ja matkustaa parhaissa olosuhteissa:

Taistele merisairautta vastaan saapuaksesi Mariehamn hyvässä kunnossa.
Ylitys voi aiheuttaa epämukavuutta, jos olet altis merisairaudelle. Tällöin on tietysti olemassa lääkkeitä, mutta voit myös kävellä kannella tai istua erkkeri-ikkunan ääressä katselemassa horisonttia ja pehmentämässä vaikutuksia.
Vertaile lauttojen hintoja
Löytääksesi parhaat tarjoukset Mariehamn lautoille voit käyttää Vivanodan lauttavertailutyökalua, joka yhdistää parhaat Viking Line, Tallink ja Silja Line lauttatarjoukset yhteen hakuun.
Yömatkat Mariehamn
Mariehamn saapuminen varhain aamulla ei ole huono idea. Säästät hotelliyön ja saat levätä matkalla määränpäähän.

Kaikki lauttaristeilyt Mariehamn satamaan

Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa matkasi Mariehamn kuin lauttaristeily? Silja Line, Tallink ja Viking Line lautat Mariehamn tarjoavat mukavan ja edullisen vaihtoehdon matkustajille, jotka haluavat välttää lentokenttien pitkät jonot ja työläs nousumenettely. Lisäksi voit ottaa autosi tai moottoripyöräsi mukaan laivaan, jolloin voit tutustua Mariehamn ja sen ympäristöön täysin vapaasti heti perillä.

Laaja valikoima lauttayhtiöitä ja reittejä Tukholma, Turku, Helsinki, Tallinna tai Kapellskär Mariehamn, joten käytä hintavertailualustamme löytääksesi parhaat tarjoukset Mariehamn lautoille budjettiisi ja mieltymyksiisi nähden. Sinun tarvitsee vain tehdä hakuja!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Missä on Mariehamn lauttaterminaali?

Mariehamn
Mariehamn sijaitsee 0.9 km:n päässä Mariehamn keskustasta.
Kartta

Usein kysytyt kysymykset lautoista Mariehamn

Mariehamn voit matkustaa lautalla 6 satamasta 3 maassa: Tukholma, Turku, Helsinki, Tallinna ja Kapellskär.

Lauttapalveluja Mariehamn liikennöi 3 lauttayhtiötä: Silja Line, Tallink ja Viking Line.

Lauttojen aikataulut Mariehamn voivat vaihdella huomattavasti riippuen vuodenajasta ja lauttayhtiöstä (Silja Line, Tallink tai Viking Line). Suosittelemme, että etsit aikatauluja Vivanodasta.

Se riippuu reitistä, jonka haluat valita. Lyhin ylitys reitillä Kapellskär - Mariehamn kestää 2 tuntia 20 min, kun taas pisin ylitys reitillä Helsinki - Mariehamn kestää lähes 11 tuntia 20 min.

Lautan hinta Mariehamn vaihtelee suuresti riippuen siitä, matkustatko autolla, kävellen vai pyörällä ja mihin aikaan vuodesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään parhaat tarjoukset Silja Line, Tallink ja Viking Line Mariehamn.

None
None
None
None