Matkustaminen Liettua lautalla

Matkustaminen Liettua lautalla on erinomainen valinta! Liettua liikennöi 1 laivayhtiötä (DFDS Seaways). Nämä yhtiöt liikennöivät 3 lauttareittiä Liettua Kiel, Klaipeda, Karlshamn ja Sassnitz satamista.

Varmistaaksesi, että löydät halvan lauttalipun Liettua, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee DFDS Seaways tarjouksia, hintoja ja saatavuutta.

Koska 3 maasta Saksa, Liettua ja Ruotsi) lähtee yhteensä yli 3 ylitystä päivässä vuodenajasta riippuen, sinulla on monia vaihtoehtoja Liettua suuntautuvan lauttamatkan suunnitteluun.

Liettua lautat lukuina

Maat
Saksa
Liettua
Ruotsi
Ylitysten määrä
3 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
4
Lauttayhteyksien määrä
3
Lauttayhtiöiden lukumäärä
1
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Suosituimmat lauttareitit Liettua

Etsitkö lauttaa Liettua? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia maan eri osien välillä ja ulkomailla. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Liettua.

Suosittuja lauttareittejä Liettua ovat muun muassa Kiel, Klaipeda, Karlshamn ja Sassnitz sekä monet muut kohteet. Nykyaikaiset lautat Liettua tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut mukavista hytteistä laivalla oleviin ravintoloihin ja aktiviteetteihin koko perheelle.

Käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset lauttalipuista Liettua ja suunnitellaksesi matkasi. Helppokäyttöisen hakutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten DFDS Seaways. Tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi kaikki 3 lauttareittiä!

Laiva Liettua Saksa

Kiel Saksa
Klaipeda Liettua
Alkaen 19 €
 • DFDS Seaways Kiel Klaipeda
  DFDS Seaways
  7 ylitystä viikossa
  20 tuntia
  716 km
Sassnitz Saksa
Klaipeda Liettua
 • DFDS Seaways Sassnitz Klaipeda
  DFDS Seaways
  493 km

Laiva Liettua Ruotsi

Karlshamn Ruotsi
Klaipeda Liettua
Alkaen 51 €
 • DFDS Seaways Karlshamn Klaipeda
  DFDS Seaways
  9 ylitystä viikossa
  13 tuntia
  393 km
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki satamat, joihin on lauttayhteyksiä Liettua

Kaikki maat, joista on lauttayhteys Liettua

None
None
None
None