Mariehamn
Matkusta suoraan Kapellskär lautta
Kapellskär
Katso hinnat

Miten päästä Mariehamn Kapellskär lautalla ?

Etsitkö täydellistä Mariehamn Kapellskär lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Mariehamn Kapellskär on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Mariehamn Kapellskär voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Mariehamn Kapellskär -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Viking Line, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Mariehamn Kapellskär -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Viking Line laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Mariehamn Kapellskär sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Mariehamn Kapellskär lauttatietoa

Lähtösatama
Mariehamn
Suomi
Saapumissatama
Kapellskär
Ruotsi
Etäisyys
64 km
Lauttayhtiöt
Viking Line
Ylitysten tiheys
3 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Mariehamn Kapellskär?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Mariehamn Kapellskär kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Kapellskär. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Mariehamn Kapellskär on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Mariehamn ja Kapellskär välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Viking Line laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Lautalla matkustaminen on yksinkertaisesti ihanteellinen tapa matkustaa Mariehamn ja Kapellskär välillä, kun olet perheen ja erityisesti lasten kanssa. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Mariehamn, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Kapellskär lautalla aika kuluu nopeammin kuin luuletkaan, ja tämä Mariehamn ja Kapellskär välinen merielämys jää lapsillesi unohtumattomaksi pitkäksi aikaa.
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Mariehamn ja Kapellskär väliselle reitille ei tarvita lisämaksua, kunhan kaikki matkatavarat ovat autossasi. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Kapellskär. Monet laivat tarjoavat kuitenkin matkatavaroiden säilytystilaa jalkaisin matkustaville. Tarkista asia Viking Line.

Mistä lähtevät lautat Mariehamn? Mihin laivat saapuvat Kapellskär?

Lähtösatama Mariehamn

Viking Line lautat lähtevät Kapellskär seuraavista Mariehamn satamista:

Mariehamn
Kartta

Saapumissatama Kapellskär

Viking Line alukset saapuvat Kapellskär seuraavista satamista:

Kapellskar
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Mariehamn ja Kapellskär välillä?

Jos haluat matkustaa Mariehamn ja Kapellskär välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Viking Line, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Viking Line Mariehamn Kapellskär
Viking Line
Viking Line, perustettu vuonna 1959, on suomalainen lauttayhtiö, joka liikennöi Suomen, Ruotsin ja Viron välillä. Vivanodalla voit vertailla Mariehamn-Kapellskär -hintoja ja varata Viking Linein lipun Mariehamn ja Kapellskär välillä. Viking Line liikennöi Mariehamn Kapellskär 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 2 tuntia 20 min. Lisätietoja Viking Lineistä
2 tuntia 20 min
3 ylitystä päivässä

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Mariehamn Kapellskär, Mariehamn ja Kapellskär välisen 64 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Mariehamn ja Kapellskär välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Viking Line). Tällä hetkellä Mariehamn ja Kapellskär välillä on 3 ylitystä päivässä.

Reitillä Mariehamn-Kapellskär liikennöi 1 lauttayhtiötä: Viking Line.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Viking Line.

Vertaa ennen varausta Viking Line hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Mariehamn Kapellskär -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Mariehamn ja Kapellskär välisen matkan aikana matkustat 64 km.

Kokemuksesi Mariehamn Kapellskär -lauttamatkasta

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Mariehamn ja Kapellskär välinen merimatka. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Mariehamn tapahtuvasta laivaan noususta Kapellskär tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Viking Line merelliseen maailmaan. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Mariehamn ja Kapellskär.

Lähtö Mariehamn lautalla

Ennen kuin lähdet Mariehamn Kapellskär -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Mariehamn satamaan / Sinun kannattaa saapua Mariehamn satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Viking Line-yhtiöstäsi. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Sisäänkirjautuminen Mariehamn ja Kapellskär väliselle reitille. / Mariehamn esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi tai CNI) ja varausnumerosi Viking Line:n lipunmyyntitiskillä Mariehamn lauttaterminaalissa. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Kapellskär menevään lauttaan nouseminen / Mariehamn lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Ajoneuvossasi Viking Line henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.
Elämää Mariehamn ja Kapellskär välisellä lautalla

Viking Line:n laivoilla on jokaiselle jotakin. Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Lautan saapuminen Kapellskär

Tässä on tietoa Kapellskär tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lautta saapuu Kapellskär satamaan. / Autotalliin pääsee vasta miehistön kutsusta. Ei ole syytä kiirehtiä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Kapellskär satamaan.
  • Tyhjennä hytti. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Kapellskär satamaan.
  • Kapellskär on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Kapellskär läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoinkin lähdet satamasta, ja Kapellskär odottaa sinua!
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika