Suositeltu reitti
Lumparland
Matkusta suoraan Tukholma lautta
Tukholma
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Lumparland
Matkusta lautta Turku
Turku
Matkusta lennot, lautta Tukholma
Tukholma
Katso hinnat

Miten päästä Lumparland Tukholma lautalla ?

Etsitkö täydellistä Lumparland Tukholma lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Lumparland Tukholma on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Lumparland Tukholma voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Lumparland Tukholma -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Silja Line, Tallink tai Viking Line, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Lumparland Tukholma -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Tallink, Silja Line tai Viking Line laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Lumparland Tukholma sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Lumparland Tukholma lauttatietoa

Lähtösatama
Lumparland
Suomi
Saapumissatama
Tukholma
Ruotsi
Etäisyys
151 km
Lauttayhtiöt
Silja Line, Tallink, Viking Line
Ylitysten tiheys
14 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
6 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Lumparland Tukholma: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Lumparland Tukholma, lippujen hinnat vaihtelevat 14 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 183 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Lumparland - Tukholma, on 80 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Lumparland - Tukholma on 6 tuntia 22 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 6 tuntia 25 min saapua Tukholma, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Tukholma 6 tuntia 20 min. Ensimmäinen lautta lähtee Lumparland satamasta klo 00:45. Viimeinen laiva Tukholma lähtee Lumparland satamasta klo 01:10.

Keskimääräinen hinta Lumparland - Tukholma-lauttaristeilylle.
80 €
Lauttojen hintaluokka Lumparland Tukholma (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
14 € - 183 €
Keskimääräinen ylitysaika Lumparland - Tukholma
6 tuntia 22 min
Ensimmäisen Tukholma menevän lautan lähtöaika
00:45
Viimeisen lautan lähtöaika Tukholma
01:10
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Tukholma
06:10
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Tukholma
06:30

Miksi ottaa lautta Lumparland Tukholma?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Lumparland Tukholma kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Tukholma. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Lumparland Tukholma on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lepo hytissä
Vaikka Lumparland ja Tukholma välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Vaikka niiden käyttö on ilmeisintä yön yli kestävillä matkoilla, on täysin mahdollista varata hytti myös päivällä.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Jos sinulla on lapsia, ei ole parempaa tapaa matkustaa Lumparland Tukholma perheenä kuin lautalla. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Lumparland, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Tämä Lumparland ja Tukholma välinen laivamatka jää lapsillesi unohtumattomaksi hetkeksi.
Huolehtiva henkilökunta
Ammattitaitoinen ja avulias henkilökunta on koko matkan ajan Lumparland Tukholma valmiina auttamaan sinua. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.

Mistä lähtevät lautat Lumparland? Mihin laivat saapuvat Tukholma?

Lähtösatama Lumparland

Tallink, Silja Line tai Viking Line lautat lähtevät Tukholma seuraavista Lumparland satamista:

Langnas
Kartta

Saapumissatama Tukholma

Viking Line, Silja Line tai Tallink alukset saapuvat Tukholma seuraavista satamista:

Stockholm Värtahamnen Terminal
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Lumparland Tukholma.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Lumparland ja Tukholma välillä?

Jos haluat matkustaa Lumparland ja Tukholma välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Tallink, Silja Line tai Viking Line, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Tallink Lumparland Tukholma
Tallink
Vuonna 1991 perustettu Tallink on virolainen lauttayhtiö, joka liikennöi Baltian maihin, Suomeen ja Ruotsiin. Vivanodalla voit vertailla Lumparland-Tukholma -hintoja ja varata Tallinkin lipun Lumparland ja Tukholma välillä. Tallink liikennöi Lumparland Tukholma 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 6 tuntia 30 min. Lisätietoja Tallinkistä
6 tuntia 30 min
7 ylitystä viikossa
Silja Line Lumparland Tukholma
Silja Line
Silja Line on suomalainen lauttayhtiö, joka tarjoaa Itämeren ylityksiä Suomen, Ruotsin, Viron ja Venäjän välillä. Vivanodalla voit vertailla Lumparland-Tukholma -hintoja ja varata Silja Linein lipun Lumparland ja Tukholma välillä. Lisätietoja Silja Lineistä
Viking Line Lumparland Tukholma
Viking Line
Viking Line, perustettu vuonna 1959, on suomalainen lauttayhtiö, joka liikennöi Suomen, Ruotsin ja Viron välillä. Vivanodalla voit vertailla Lumparland-Tukholma -hintoja ja varata Viking Linein lipun Lumparland ja Tukholma välillä. Viking Line liikennöi Lumparland Tukholma 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 6 tuntia 20 min. Lisätietoja Viking Lineistä
6 tuntia 20 min
7 ylitystä viikossa

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Lumparland Tukholma, Lumparland ja Tukholma välisen 151 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 6 tuntia 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Lumparland ja Tukholma välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Tallink, Silja Line ja Viking Line). Tällä hetkellä Lumparland ja Tukholma välillä on 14 ylitystä viikossa.

Reitillä Lumparland-Tukholma liikennöi 3 lauttayhtiötä: Tallink, Silja Line ja Viking Line.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Silja Line, Tallink, Viking Line.

Vertaa ennen varausta Silja Line, Tallink, Viking Line hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Lumparland Tukholma -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Lumparland ja Tukholma välisen matkan aikana matkustat 151 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Lumparland Tukholma, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 14 € - 183 €. Havaitsemamme keskihinta oli 80 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Lumparland klo 00:45 kohti Tukholma.

Viimeinen lautta Tukholma lähtee Lumparland yleensä klo 01:10.

Kokemuksesi Lumparland Tukholma -lauttamatkasta

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Lumparland ja Tukholma välillä olisi. Jotta voisit uppoutua Silja Line, Tallink tai Viking Line laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Lumparland ja laivasta poistumisesta Tukholma. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Lumparland ja Tukholma.

Lähtö Lumparland lautalla

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Lumparland Tukholma -lauttamatkan alkamista:

  • Esittelyaika Lumparland satamassa / Sinun kannattaa saapua Lumparland satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Viking Line, Silja Line tai Tallink-yhtiöstäsi. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Sisäänkirjautuminen Lumparland ja Tukholma väliselle reitille. / Lumparland esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi tai CNI) ja varausnumerosi Viking Line, Silja Line tai Tallink:n lipunmyyntitiskillä Lumparland lauttaterminaalissa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Tukholma menevään lauttaan nouseminen / Lumparland lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Ajoneuvossasi Tallink, Silja Line tai Viking Line henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.
Lumparland ja Tukholma välisellä lautalla

Tallink, Silja Line tai Viking Line laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Lautan saapuminen Tukholma

Tässä on tietoa Tukholma tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lautta saapuu Tukholma satamaan. / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Tukholma satamaan.
  • Jos olet hytissä. / Jos olet matkustanut Lumparland Tukholma mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Tukholma.
  • Laivalta poistuminen ja Tukholma tutustuminen / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Tukholma läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoinkin lähdet satamasta, ja Tukholma odottaa sinua!
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika