Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Mariehamn lautta
Mariehamn
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta juna, bussi Turku
Turku
Matkusta lautta Mariehamn
Mariehamn
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Mariehamn lautalla ?

Etsitkö täydellistä Helsinki Mariehamn lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Helsinki Mariehamn on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Helsinki Mariehamn voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Helsinki Mariehamn -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Tallink tai Viking Line, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Helsinki Mariehamn -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Tallink tai Viking Line laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Helsinki Mariehamn sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Helsinki Mariehamn lauttatietoa

Lähtösatama
Helsinki
Suomi
Saapumissatama
Mariehamn
Suomi
Ahvenanmaa
Etäisyys
278 km
Lauttayhtiöt
Tallink, Viking Line
Ylitysten tiheys
14 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
10 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Helsinki Mariehamn: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Helsinki Mariehamn, lippujen hinnat vaihtelevat 58 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 315 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Helsinki - Mariehamn, on 148 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Helsinki - Mariehamn on 11 tuntia 8 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 11 tuntia 15 min saapua Mariehamn, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Mariehamn 10 tuntia 15 min. Ensimmäinen lautta lähtee Helsinki satamasta klo 17:00. Viimeinen laiva Mariehamn lähtee Helsinki satamasta klo 18:10.

Keskimääräinen hinta Helsinki - Mariehamn-lauttaristeilylle.
148 €
Lauttojen hintaluokka Helsinki Mariehamn (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
58 € - 315 €
Keskimääräinen ylitysaika Helsinki - Mariehamn
11 tuntia 8 min
Ensimmäisen Mariehamn menevän lautan lähtöaika
17:00
Viimeisen lautan lähtöaika Mariehamn
18:10
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Mariehamn
03:25
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Mariehamn
04:25

Miksi ottaa lautta Helsinki Mariehamn?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Helsinki Mariehamn kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Mariehamn. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Helsinki Mariehamn on ihanteellinen tapa matkustaa.

Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Lautalla tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole: pyöräsi lastataan suoraan laivan valtavaan autotalliin. Jätät sen sinne Helsinki ja Mariehamn välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Mariehamn poistuaksesi laivalta.
Ajan ottamisesta tulee nautinto
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Silti voit nauttia siitä, että voit lähteä Helsinki Tallink tai Viking Line lautalla, joka kulkee 278 km matkan Mariehamn alle 40 kilometrin tuntinopeudella. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Helsinki-Mariehamn risteily saattaa jopa jäädä hieman liian lyhyeksi!
Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka Helsinki ja Mariehamn välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Helsinki ja Mariehamn välillä?

Jos haluat matkustaa Helsinki ja Mariehamn välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Tallink tai Viking Line, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Tallink Helsinki Mariehamn
Tallink
Vuonna 1991 perustettu Tallink on virolainen lauttayhtiö, joka liikennöi Baltian maihin, Suomeen ja Ruotsiin. Vivanodalla voit vertailla Helsinki-Mariehamn -hintoja ja varata Tallinkin lipun Helsinki ja Mariehamn välillä. Tallink liikennöi Helsinki Mariehamn 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 11 tuntia 20 min. Lisätietoja Tallinkistä
11 tuntia 20 min
7 ylitystä viikossa
Viking Line Helsinki Mariehamn
Viking Line
Viking Line, perustettu vuonna 1959, on suomalainen lauttayhtiö, joka liikennöi Suomen, Ruotsin ja Viron välillä. Vivanodalla voit vertailla Helsinki-Mariehamn -hintoja ja varata Viking Linein lipun Helsinki ja Mariehamn välillä. Viking Line liikennöi Helsinki Mariehamn 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 10 tuntia 30 min. Lisätietoja Viking Lineistä
10 tuntia 30 min
7 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Helsinki? Mihin laivat saapuvat Mariehamn?

Lähtösatama Helsinki

Tallink tai Viking Line lautat lähtevät Mariehamn seuraavista Helsinki satamista:

Helsinki Olympia Terminal
Kartta

Saapumissatama Mariehamn

Viking Line tai Tallink alukset saapuvat Mariehamn seuraavista satamista:

Mariehamn
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Helsinki Mariehamn.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Helsinki Mariehamn, Helsinki ja Mariehamn välisen 278 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 10 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Helsinki ja Mariehamn välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Tallink ja Viking Line). Tällä hetkellä Helsinki ja Mariehamn välillä on 14 ylitystä viikossa.

Reitillä Helsinki-Mariehamn liikennöi 2 lauttayhtiötä: Tallink ja Viking Line.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Tallink, Viking Line.

Vertaa ennen varausta Tallink, Viking Line hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Helsinki Mariehamn -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Helsinki ja Mariehamn välisen matkan aikana matkustat 278 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Helsinki Mariehamn, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 58 € - 315 €. Havaitsemamme keskihinta oli 148 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Helsinki klo 17:00 kohti Mariehamn.

Viimeinen lautta Mariehamn lähtee Helsinki yleensä klo 18:10.

Millainen on Helsinki ja Mariehamn välinen lauttamatka?

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Helsinki ja Mariehamn välinen merimatka. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Helsinki tapahtuvasta laivaan noususta Mariehamn tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Tallink ja Viking Line merelliseen maailmaan. Löydät myös käytännön tietoa Helsinki ja Mariehamn.

Laivaan nousu Helsinki

Ennen kuin lähdet Helsinki Mariehamn -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Esittely Helsinki satamassa / Sinun tulee saapua Helsinki lauttaterminaaliin Tallink tai Viking Line asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Sisäänkirjautuminen Helsinki ja Mariehamn väliselle reitille. / Etsi Helsinki lauttaterminaalissa Tallink tai Viking Line tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Mariehamn menevään lauttaan nouseminen / Helsinki lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Autolla seuraat Tallink tai Viking Line henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Helsinki ja Mariehamn välisellä reitillä olevalla aluksella.

Risteilyn aikana jokainen voi käyttää Tallink tai Viking Line -laivan palveluja haluamallaan tavalla. Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Lautan saapuminen Mariehamn

Tässä on tietoa Mariehamn tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Mariehamn satama on näkyvissä / Autotalliin pääsee vasta miehistön kutsusta. Ei ole syytä kiirehtiä. Sillä välin suosittelemme nauttimaan saapumisesta Mariehamn ulkokannelta.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Mariehamn satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Mariehamn tutustuminen / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Mariehamn sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoinkin lomasi Mariehamn on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika