Suositeltu reitti
Vaasa
Matkusta suoraan Uumaja lautta, lennot
Uumaja
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Vaasa
Matkusta bussi Pori
Pori
Matkusta lennot Ornskoldsvik
Ornskoldsvik
Matkusta juna Uumaja
Uumaja
Katso hinnat
Vaasa
Matkusta bussi Pori
Pori
Matkusta lennot Kramfors
Kramfors
Matkusta juna Uumaja
Uumaja
Katso hinnat

Miten päästä Vaasa Uumaja lautalla ?

Etsitkö täydellistä Vaasa Uumaja lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Vaasa Uumaja on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Vaasa Uumaja voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Vaasa Uumaja -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Wasaline tai Vaasanlaivat, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Vaasa Uumaja -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Wasaline tai Vaasanlaivat laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Vaasa Uumaja sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Vaasa Uumaja lauttatietoa

Lähtösatama
Vaasa
Suomi
Saapumissatama
Uumaja
Ruotsi
Etäisyys
106 km
Lauttayhtiöt
Wasaline, Vaasanlaivat
Ylitysten tiheys
11 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
4 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Vaasa Uumaja: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Vaasa Uumaja, lippujen hinnat vaihtelevat 40 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 147 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Vaasa - Uumaja, on 92 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Vaasa - Uumaja on 3 tuntia 44 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 4 tuntia saapua Uumaja, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Uumaja 3 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Vaasa satamasta klo 08:00. Viimeinen laiva Uumaja lähtee Vaasa satamasta klo 22:00.

Keskimääräinen hinta Vaasa - Uumaja-lauttaristeilylle.
92 €
Lauttojen hintaluokka Vaasa Uumaja (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
40 € - 147 €
Keskimääräinen ylitysaika Vaasa - Uumaja
3 tuntia 44 min
Ensimmäisen Uumaja menevän lautan lähtöaika
08:00
Viimeisen lautan lähtöaika Uumaja
22:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Uumaja
00:45
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Uumaja
23:00

Miksi ottaa lautta Vaasa Uumaja?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Vaasa Uumaja kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Uumaja. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Vaasa Uumaja on ihanteellinen tapa matkustaa.

Meri-ilmaa haukkaamaan
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Vaasa ja Uumaja välisen matkan aikana voit käydä Wasaline tai Vaasanlaivat -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Uumaja täynnä energiaa.
Ajan ottamisesta tulee nautinto
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Wasaline tai Vaasanlaivat lautalla nautit sujuvasta lähdöstä Vaasa ja purjehdit alle 40 km/h nopeudella Uumaja. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Saatat jopa katua sitä, että saavut Uumaja niin nopeasti!
Lepo hytissä
Vaikka hytin varaaminen Vaasa ja Uumaja väliselle reitille on vapaaehtoista, siitä mukavuudesta on syytä nauttia. Oikeiden hotellihuoneiden tavoin ne tarjoavat matkustajille sängyt, kylpyhuoneet ja joissakin sviiteissä myös ikkunaluukut ja parvekkeet. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Vaasa ja Uumaja välillä?

Jos haluat matkustaa Vaasa ja Uumaja välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Wasaline tai Vaasanlaivat, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Wasaline Vaasa Uumaja
Wasaline
Wasaline harjoittaa lauttaliikennettä Suomi ja Ruotsi, mukaan lukien lauttaliikenne Vaasa ja Uumaja satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Vaasa-Uumaja -hintoja ja varata Wasalinein lipun Vaasa ja Uumaja välillä. Wasaline liikennöi Vaasa Uumaja 11 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 4 tuntia 30 min. Lisätietoja Wasalineistä
4 tuntia 30 min
11 ylitystä viikossa
Vaasanlaivat Vaasa Uumaja
Vaasanlaivat
Vaasanlaivat harjoittaa lauttaliikennettä Suomi ja Ruotsi, mukaan lukien lauttaliikenne Vaasa ja Uumaja satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Vaasa-Uumaja -hintoja ja varata Vaasanlaivatin lipun Vaasa ja Uumaja välillä. Lisätietoja Vaasanlaivatistä

Mistä lähtevät lautat Vaasa? Mihin laivat saapuvat Uumaja?

Lähtösatama Vaasa

Wasaline tai Vaasanlaivat lautat lähtevät Uumaja seuraavista Vaasa satamista:

Vaasa
Kartta

Saapumissatama Uumaja

Vaasanlaivat tai Wasaline alukset saapuvat Uumaja seuraavista satamista:

Umea Holmsund
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Vaasa Uumaja, Vaasa ja Uumaja välisen 106 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 4 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Vaasa ja Uumaja välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Wasaline ja Vaasanlaivat). Tällä hetkellä Vaasa ja Uumaja välillä on 11 ylitystä viikossa.

Reitillä Vaasa-Uumaja liikennöi 2 lauttayhtiötä: Wasaline ja Vaasanlaivat.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Wasaline, Vaasanlaivat.

Vertaa ennen varausta Wasaline, Vaasanlaivat hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Vaasa Uumaja -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Vaasa ja Uumaja välisen matkan aikana matkustat 106 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Vaasa Uumaja, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 40 € - 147 €. Havaitsemamme keskihinta oli 92 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Vaasa klo 08:00 kohti Uumaja.

Viimeinen lautta Uumaja lähtee Vaasa yleensä klo 22:00.

Millainen on Vaasa ja Uumaja välinen lauttamatka?

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Vaasa ja Uumaja välinen merimatka. Jotta voisit paremmin tutustua kokemukseen, jonka saat Vaasa Uumaja -risteilyllä Wasaline tai Vaasanlaivat laivoilla, olemme esitelleet matkan eri vaiheet Vaasa laivaan noususta Uumaja tapahtuvaan laivasta poistumiseen. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Vaasa ja Uumaja.

Valmiina laivaan nousuun Vaasa

Ennen kuin lähdet Vaasa Uumaja -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Esittely Vaasa satamassa / Vaasa lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista Wasaline tai Vaasanlaivat) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Lähtöselvitys Vaasa ja Uumaja väliselle reitille. / Mene Vaasa lauttaterminaalin Vaasanlaivat tai Wasaline:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Uumaja menevään laivaan nouseminen / Vaasa lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Jos matkustat autolla, Vaasanlaivat tai Wasaline:n henkilökunta antaa sinulle ohjeet ajoneuvon nousemisesta laivaan ja pysäköimisestä laivaan.

Elämää Vaasa ja Uumaja välisellä lautalla

Wasaline tai Vaasanlaivat laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Uumaja on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Uumaja:

  • Lähestyminen Uumaja satamaan / Autotalliin pääsee vasta miehistön kutsusta. Kiireessä ei ole mitään järkeä. Nauti sen sijaan saapumisesta Uumaja satamaan veneen kannelta käsin.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Uumaja satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Uumaja tutustuminen / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Uumaja läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Uumaja alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika