Lautta Kapellskär

Haluatko päästä Kapellskär lautalla? Etsitkö tietoa ja lauttalippuja Kapellskär? Vivanoda auttaa sinua löytämään parhaat tarjoukset lauttoihin Kapellskär kaikista 5 satamasta, kuten Naantali, Mariehamn, Lumparland ja Paldiski. Finnlines, Viking Line ja DFDS Seaways liikennöivät yhteensä 4 lauttareittiä.

DFDS Seaways, Viking Line ja Finnlines -linjojen reitit Kapellskär kulkevat noin 8 ylitystä päivässä.

Pisin ylitys on noin 9 tuntia 30 min reitillä Paldiski - Kapellskär (284 km:n päässä) ja nopein Mariehamn - Kapellskär (64 km:n päässä), jonka kesto on 2 tuntia 20 min.

Kapellskär lauttasataman tilastot

Maat
Suomi
Ruotsi
Viro
Ylitysten määrä
8 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
5
Lauttayhteyksien määrä
4
Lauttayhtiöiden lukumäärä
3
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Suositellut lauttareitit Kapellskär

Tässä ovat nopeimmat ja pisimmät suositut lauttareitit Kapellskär ja ne, joilla on tihein ylitystiheys.

Vinkkejä halvempaan ja parempaan lauttamatkaan Kapellskär

Teet oikean valinnan valitessasi lautan Kapellskär. Tällä liikennevälineellä on kiistattomia etuja: mukava, rentouttava, taloudellinen... Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit säästää rahaa Kapellskär lauttamatkalla ja matkustaa parhaissa olosuhteissa:

Ota kaikki tarvitsemasi mukaan alukselle
Risteilyn aikana pysäköintihalliin pääsy on kielletty. Jos nouset laivaan Paldiski, Lumparland, Mariehamn tai Naantali, varaudu kaikkiin tarvitsemiisi tavaroihin (lääkkeet, lelut...).
Vältä varaamista viime hetkellä
Koskaan ei ole hyvä idea odottaa liian kauan varauksen tekemistä. Finnlines, Viking Line tai DFDS Seaways hinnat nousevat usein ajan myötä.
Etsi tarjouksia Finnlines, Viking Line ja DFDS Seaways -yhtiöiltä.
On tavallista, että lauttayhtiöt (Finnlines, Viking Line ja DFDS Seaways) tekevät kampanjatarjouksia riippuen matkan tyypistä (edestakainen matka), matkustajien määrästä, varausajasta jne.

Kaikki lauttaristeilyt Kapellskär satamaan

Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa matkasi Kapellskär kuin lauttaristeily? Finnlines, Viking Line ja DFDS Seaways lautat Kapellskär tarjoavat mukavan ja edullisen vaihtoehdon matkustajille, jotka haluavat välttää lentokenttien pitkät jonot ja työläs nousumenettely. Lisäksi voit ottaa autosi tai moottoripyöräsi mukaan laivaan, jolloin voit tutustua Kapellskär ja sen ympäristöön täysin vapaasti heti perillä.

Laaja valikoima lauttayhtiöitä ja reittejä Naantali, Mariehamn, Lumparland tai Paldiski Kapellskär, joten käytä hintavertailualustamme löytääksesi parhaat tarjoukset Kapellskär lautoille budjettiisi ja mieltymyksiisi nähden. Sinun tarvitsee vain tehdä hakuja!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Missä on Kapellskär lauttaterminaali?

Kapellskar
Kapellskar sijaitsee 0.3 km:n päässä Kapellskär keskustasta.
Kartta

Usein kysytyt kysymykset lautoista Kapellskär

Kapellskär voit matkustaa lautalla 5 satamasta 2 maassa: Naantali, Mariehamn, Lumparland ja Paldiski.

Lauttapalveluja Kapellskär liikennöi 3 lauttayhtiötä: Finnlines, Viking Line ja DFDS Seaways.

Lauttojen aikataulut Kapellskär voivat vaihdella huomattavasti riippuen vuodenajasta ja lauttayhtiöstä (Finnlines, Viking Line tai DFDS Seaways). Suosittelemme, että etsit aikatauluja Vivanodasta.

Se riippuu reitistä, jonka haluat valita. Lyhin ylitys reitillä Mariehamn - Kapellskär kestää 2 tuntia 20 min, kun taas pisin ylitys reitillä Paldiski - Kapellskär kestää lähes 9 tuntia 30 min.

Lautan hinta Kapellskär vaihtelee suuresti riippuen siitä, matkustatko autolla, kävellen vai pyörällä ja mihin aikaan vuodesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään parhaat tarjoukset Finnlines, Viking Line ja DFDS Seaways Kapellskär.

None
None
None
None