Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Lubeck lautta
Lubeck
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta lennot Kööpenhamina
Kööpenhamina
Matkusta bussi, juna Lubeck
Lubeck
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Travemünde lautalla ?

Etsitkö täydellistä Helsinki Travemünde lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Helsinki Travemünde on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Helsinki Travemünde voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Helsinki Travemünde -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Finnlines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Helsinki Travemünde -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Finnlines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Helsinki Travemünde sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Helsinki Travemünde lauttatietoa

Lähtösatama
Helsinki
Suomi
Saapumissatama
Lubeck
Saksa
Schleswig-Holstein
Etäisyys
1107 km
Lauttayhtiöt
Finnlines
Ylitysten tiheys
7 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
29 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Helsinki Travemünde: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Helsinki Travemünde, lippujen hinnat vaihtelevat 108 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 614 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Helsinki - Travemünde, on 324 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Helsinki - Travemünde on 31 tuntia. Hitaimmilla lautoilla kestää 31 tuntia saapua Travemünde, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Travemünde 31 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Helsinki satamasta klo 15:00.

Keskimääräinen hinta Helsinki - Travemünde-lauttaristeilylle.
324 €
Lauttojen hintaluokka Helsinki Travemünde (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
108 € - 614 €
Keskimääräinen ylitysaika Helsinki - Travemünde
31 tuntia
Ensimmäisen Travemünde menevän lautan lähtöaika
15:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Travemünde
20:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Travemünde
21:00

Miksi ottaa lautta Helsinki Travemünde?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Helsinki Travemünde kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Travemünde. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Helsinki Travemünde on ihanteellinen tapa matkustaa.

Pyörän kuljettaminen ei ole ongelma
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Lautalla tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole: pyöräsi lastataan suoraan laivan valtavaan autotalliin. Voit matkustaa Helsinki Travemünde täysin rauhallisin mielin ilman pelkoa pyöräsi vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Travemünde poistuaksesi laivalta.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Kun olemme rannikolla, etsimme usein paikkoja, joista on paras merinäköala. Helsinki ja Travemünde välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Finnlines laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Lautalla matkustaminen on yksinkertaisesti ihanteellinen tapa matkustaa Helsinki ja Travemünde välillä, kun olet perheen ja erityisesti lasten kanssa. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Helsinki, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Lapsesi muistavat Helsinki ja Travemünde välisen lauttamatkan pitkään.

Mistä lähtevät lautat Helsinki? Mihin laivat saapuvat Travemünde?

Lähtösatama Helsinki

Finnlines lautat lähtevät Travemünde seuraavista Helsinki satamista:

Helsinki Hansa Terminal
Kartta

Saapumissatama Travemünde

Finnlines alukset saapuvat Travemünde seuraavista satamista:

Lübeck Travemünde
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Helsinki ja Travemünde välillä?

Jos haluat matkustaa Helsinki ja Travemünde välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Finnlines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Finnlines Helsinki Travemünde
Finnlines
Finnlines perustettiin vuonna 1948, ja sen kotipaikka on Suomessa. Se liikennöi Suomeen, Saksaan, Ruotsiin ja Puolaan. Vivanodalla voit vertailla Helsinki-Travemünde -hintoja ja varata Finnlinesin lipun Helsinki ja Travemünde välillä. Finnlines liikennöi Helsinki Travemünde 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 29 tuntia 30 min. Lisätietoja Finnlinesistä
29 tuntia 30 min
7 ylitystä viikossa

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Helsinki Travemünde, Helsinki ja Travemünde välisen 1107 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 29 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Helsinki ja Travemünde välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Finnlines). Tällä hetkellä Helsinki ja Travemünde välillä on 7 ylitystä viikossa.

Reitillä Helsinki-Travemünde liikennöi 1 lauttayhtiötä: Finnlines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Finnlines.

Vertaa ennen varausta Finnlines hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Helsinki Travemünde -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Helsinki ja Travemünde välisen matkan aikana matkustat 1107 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Helsinki Travemünde, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 108 € - 614 €. Havaitsemamme keskihinta oli 324 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Helsinki klo 15:00 kohti Travemünde.

Millainen on Helsinki ja Travemünde välinen lauttamatka?

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Helsinki ja Travemünde välinen merimatka. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Helsinki tapahtuvasta laivaan noususta Travemünde tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Finnlines merelliseen maailmaan. Löydät myös käytännön tietoa Helsinki ja Travemünde.

Laivaan nousu Helsinki

Ennen kuin Helsinki Travemünde -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Helsinki satamaan / Sinun tulee saapua Helsinki lauttaterminaaliin Finnlines asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Lähtöselvitys Helsinki ja Travemünde väliselle reitille. / Etsi Helsinki lauttaterminaalissa Finnlines tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Travemünde menevään lauttaan nouseminen / Varo Helsinki lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Autolla seuraat Finnlines henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.
Helsinki ja Travemünde välisellä reitillä olevalla aluksella.

Finnlines:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Lautan saapuminen Travemünde

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Travemünde:

  • Travemünde satama on näkyvissä / Autotalliin pääsee vasta miehistön kutsusta. Ei ole syytä kiirehtiä. Sillä välin suosittelemme nauttimaan saapumisesta Travemünde ulkokannelta.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Travemünde satamaan.
  • Travemünde on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Travemünde läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoinkin lomasi Travemünde on alkanut!
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika