Agios Efstratios
Matkusta suoraan Lavrio lautta
Lavrio
Katso hinnat

Miten päästä Agios Efstratios Lavrio lautalla ?

Etsitkö täydellistä Agios Efstratios Lavrio lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Agios Efstratios Lavrio on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Agios Efstratios Lavrio voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Agios Efstratios Lavrio -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Agios Efstratios Lavrio -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Agios Efstratios Lavrio sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Agios Efstratios Lavrio lauttatietoa

Lähtösatama
Agios Efstratios
Kreikka
Saapumissatama
Lavrio
Kreikka
Attica
Etäisyys
219 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Ylitysten tiheys
4 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
7 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Agios Efstratios Lavrio: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Agios Efstratios Lavrio, lippujen hinnat vaihtelevat 24 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 123 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Agios Efstratios - Lavrio, on 74 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Agios Efstratios - Lavrio on 8 tuntia 19 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 11 tuntia 45 min saapua Lavrio, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Lavrio 7 tuntia 45 min. Ensimmäinen lautta lähtee Agios Efstratios satamasta klo 01:00. Viimeinen laiva Lavrio lähtee Agios Efstratios satamasta klo 23:15.

Keskimääräinen hinta Agios Efstratios - Lavrio-lauttaristeilylle.
74 €
Lauttojen hintaluokka Agios Efstratios Lavrio (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
24 € - 123 €
Keskimääräinen ylitysaika Agios Efstratios - Lavrio
8 tuntia 19 min
Ensimmäisen Lavrio menevän lautan lähtöaika
01:00
Viimeisen lautan lähtöaika Lavrio
23:15
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Lavrio
06:45
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Lavrio
23:30

Miksi ottaa lautta Agios Efstratios Lavrio?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Agios Efstratios Lavrio kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Lavrio. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Agios Efstratios Lavrio on ihanteellinen tapa matkustaa.

Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Kilometrikaupalla ajaminen ei ole kovin rentouttavaa, varsinkin jos siihen lisätään ruuhkien ja onnettomuuksien riski. Päinvastoin, Agios Efstratios Lavrio laivamatka on äärimmäisen rentouttava. Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Saavut Lavrio stressittömästi ja täysin rentoutuneena.
Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Jätät sen sinne Agios Efstratios ja Lavrio välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Lavrio poistuaksesi laivalta.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Nautit 360 asteen merinäköalasta Agios Efstratios satamasta Lavrio, söitpä sitten lounasta tai rentouduit jossakin laivan oleskelutiloista. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Agios Efstratios ja Lavrio välillä?

Jos haluat matkustaa Agios Efstratios ja Lavrio välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Agios Efstratios Lavrio
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Agios Efstratios-Lavrio -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Agios Efstratios ja Lavrio välillä. Hellenic Seaways liikennöi Agios Efstratios Lavrio 4 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 7 tuntia 30 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
7 tuntia 30 min
4 ylitystä viikossa
Sea Jets Agios Efstratios Lavrio
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Agios Efstratios-Lavrio -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Agios Efstratios ja Lavrio välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä
Aegean Sea Lines Agios Efstratios Lavrio
Aegean Sea Lines
Aegean Sea Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Agios Efstratios ja Lavrio satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Agios Efstratios-Lavrio -hintoja ja varata Aegean Sea Linesin lipun Agios Efstratios ja Lavrio välillä. Lisätietoja Aegean Sea Linesistä

Mistä lähtevät lautat Agios Efstratios? Mihin laivat saapuvat Lavrio?

Lähtösatama Agios Efstratios

Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines lautat lähtevät Lavrio seuraavista Agios Efstratios satamista:

Agios Efstratios
Kartta

Saapumissatama Lavrio

Aegean Sea Lines, Sea Jets tai Hellenic Seaways alukset saapuvat Lavrio seuraavista satamista:

Lavrio
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Agios Efstratios Lavrio, Agios Efstratios ja Lavrio välisen 219 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 7 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Agios Efstratios ja Lavrio välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Hellenic Seaways, Sea Jets ja Aegean Sea Lines). Tällä hetkellä Agios Efstratios ja Lavrio välillä on 4 ylitystä viikossa.

Reitillä Agios Efstratios-Lavrio liikennöi 3 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways, Sea Jets ja Aegean Sea Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

Vertaa ennen varausta Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Agios Efstratios Lavrio -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Agios Efstratios ja Lavrio välisen matkan aikana matkustat 219 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Agios Efstratios Lavrio, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 24 € - 123 €. Havaitsemamme keskihinta oli 74 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Agios Efstratios klo 01:00 kohti Lavrio.

Viimeinen lautta Lavrio lähtee Agios Efstratios yleensä klo 23:15.

Millainen on Agios Efstratios ja Lavrio välinen lauttamatka?

Ei ole aina helppoa saada selkeää kuvaa siitä, millainen Agios Efstratios Lavrio suuntautuva lauttaristeily on, varsinkin jos tämä liikennemuoto ei ole sinulle tuttu. Jotta voisit uppoutua Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Agios Efstratios ja laivasta poistumisesta Lavrio. Löydät myös käytännön tietoa Agios Efstratios ja Lavrio.

Laivaan nousu Agios Efstratios

Ennen kuin lähdet Agios Efstratios Lavrio -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Agios Efstratios satamaan / Sinun tulee saapua Agios Efstratios lauttaterminaaliin Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajan jälkeen varauksesi ei ole enää taattu.
  • Sisäänkirjautuminen Agios Efstratios ja Lavrio väliselle reitille. / Mene Agios Efstratios lauttaterminaalin Aegean Sea Lines, Sea Jets tai Hellenic Seaways:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos sinulla on auto, voit tehdä lähtöselvityksen ajoneuvojonosta.
  • Lavrio menevään lauttaan nouseminen / Agios Efstratios lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Autolla seuraat Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Agios Efstratios ja Lavrio välinen risteily: laivalla...

Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Lautta lähestyy Lavrio, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Lavrio tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lähestyminen Lavrio satamaan / Voit palata ajoneuvoosi vasta, kun lautta on pysähtynyt ja kiinnittynyt laituriin Lavrio satamassa. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. Sillä välin suosittelemme nauttimaan saapumisesta Lavrio ulkokannelta.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Agios Efstratios Lavrio mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Lavrio.
  • Laivalta poistuminen ja Lavrio tutustuminen / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijana se on vielä nopeampaa. Lavrio sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Lavrio alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika