Agios Kyrikos
Matkusta suoraan Leipsoi lautta
Leipsoi
Katso hinnat

Miten päästä Agios Kyrikos Leipsoi lautalla ?

Etsitkö täydellistä Agios Kyrikos Leipsoi lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Agios Kyrikos Leipsoi on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Agios Kyrikos Leipsoi voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Agios Kyrikos Leipsoi -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Agios Kyrikos Leipsoi -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Agios Kyrikos Leipsoi sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Agios Kyrikos Leipsoi lauttatietoa

Lähtösatama
Agios Kyrikos
Kreikka
Saapumissatama
Leipsoi
Kreikka
Dodecanese
Etäisyys
55 km
Lauttayhtiöt
Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Ylitysten tiheys
3 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Agios Kyrikos Leipsoi: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Agios Kyrikos Leipsoi, lippujen hinnat vaihtelevat 9 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 130 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Agios Kyrikos - Leipsoi, on 66 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Agios Kyrikos - Leipsoi on 1 tuntia 51 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia 45 min saapua Leipsoi, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Leipsoi 1 tuntia 20 min. Ensimmäinen lautta lähtee Agios Kyrikos satamasta klo 09:30. Viimeinen laiva Leipsoi lähtee Agios Kyrikos satamasta klo 20:30.

Keskimääräinen hinta Agios Kyrikos - Leipsoi-lauttaristeilylle.
66 €
Lauttojen hintaluokka Agios Kyrikos Leipsoi (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
9 € - 130 €
Keskimääräinen ylitysaika Agios Kyrikos - Leipsoi
1 tuntia 51 min
Ensimmäisen Leipsoi menevän lautan lähtöaika
09:30
Viimeisen lautan lähtöaika Leipsoi
20:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Leipsoi
10:50
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Leipsoi
23:10

Miksi ottaa lautta Agios Kyrikos Leipsoi?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Agios Kyrikos Leipsoi kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Leipsoi. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Agios Kyrikos Leipsoi on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lepo hytissä
Vaikka hytin varaaminen Agios Kyrikos ja Leipsoi väliselle reitille on vapaaehtoista, siitä mukavuudesta on syytä nauttia. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Vaikka niiden käyttö on ilmeisintä yön yli kestävillä matkoilla, on täysin mahdollista varata hytti myös päivällä.
Meri-ilmaa haukkaamaan
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Agios Kyrikos ja Leipsoi välisen matkan aikana voit käydä Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Leipsoi täynnä energiaa.
Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Leipsoi tai minne tahansa muualle. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Päinvastoin, Agios Kyrikos-Leipsoi-reitillä Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways lautalla sinulla on runsaasti mahdollisuuksia nauttia olostasi, kävellä ulkokannella ja kesällä jopa ottaa aurinkoa. Sinulla ei ole koskaan näin paljon vapautta ja viihdettä lennon aikana!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Agios Kyrikos ja Leipsoi välillä?

Jos haluat matkustaa Agios Kyrikos ja Leipsoi välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Dodekanisos Seaways Agios Kyrikos Leipsoi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways perustettiin vuonna 1991, ja sen kotipaikka on Rodos, Kreikka. Yhtiö palvelee Egeanmeren saaria ja Joonianmeren satamia. Vivanodalla voit vertailla Agios Kyrikos-Leipsoi -hintoja ja varata Dodekanisos Seawaysin lipun Agios Kyrikos ja Leipsoi välillä. Dodekanisos Seaways liikennöi Agios Kyrikos Leipsoi 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 30 min. Lisätietoja Dodekanisos Seawaysistä
1 tuntia 30 min
2 ylitystä viikossa
Hellenic Seaways Agios Kyrikos Leipsoi
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Agios Kyrikos-Leipsoi -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Agios Kyrikos ja Leipsoi välillä. Hellenic Seaways liikennöi Agios Kyrikos Leipsoi 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 50 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
2 tuntia 50 min
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Agios Kyrikos? Mihin laivat saapuvat Leipsoi?

Lähtösatama Agios Kyrikos

Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways lautat lähtevät Leipsoi seuraavista Agios Kyrikos satamista:

Port of Agios Kyrikos
Kartta

Saapumissatama Leipsoi

Hellenic Seaways tai Dodekanisos Seaways alukset saapuvat Leipsoi seuraavista satamista:

Port of Leipsoi
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Agios Kyrikos Leipsoi, Agios Kyrikos ja Leipsoi välisen 55 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 1 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Agios Kyrikos ja Leipsoi välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Dodekanisos Seaways ja Hellenic Seaways). Tällä hetkellä Agios Kyrikos ja Leipsoi välillä on 3 ylitystä viikossa.

Reitillä Agios Kyrikos-Leipsoi liikennöi 2 lauttayhtiötä: Dodekanisos Seaways ja Hellenic Seaways.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

Agios Kyrikos ja Leipsoi välisen matkan aikana matkustat 55 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Agios Kyrikos Leipsoi, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 9 € - 130 €. Havaitsemamme keskihinta oli 66 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Agios Kyrikos klo 09:30 kohti Leipsoi.

Viimeinen lautta Leipsoi lähtee Agios Kyrikos yleensä klo 20:30.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika