Suositeltu reitti
Agios Kyrikos
Matkusta suoraan Syros lautta
Syros
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Agios Kyrikos
Matkusta lautta Mykonos
Mykonos
Matkusta lautta Syros
Syros
Katso hinnat

Miten päästä Agios Kyrikos Syros lautalla ?

Etsitkö täydellistä Agios Kyrikos Syros lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Agios Kyrikos Syros on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Agios Kyrikos Syros voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Agios Kyrikos Syros -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets tai Hellenic Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Agios Kyrikos Syros -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Agios Kyrikos Syros sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Agios Kyrikos Syros lauttatietoa

Lähtösatama
Agios Kyrikos
Kreikka
Saapumissatama
Syros
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
100 km
Lauttayhtiöt
Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
3 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Agios Kyrikos Syros: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Agios Kyrikos Syros, lippujen hinnat vaihtelevat 15 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 110 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Agios Kyrikos - Syros, on 57 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Agios Kyrikos - Syros on 3 tuntia 30 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 3 tuntia 30 min saapua Syros, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Syros 3 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Agios Kyrikos satamasta klo 15:25.

Keskimääräinen hinta Agios Kyrikos - Syros-lauttaristeilylle.
57 €
Lauttojen hintaluokka Agios Kyrikos Syros (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
15 € - 110 €
Keskimääräinen ylitysaika Agios Kyrikos - Syros
3 tuntia 30 min
Ensimmäisen Syros menevän lautan lähtöaika
15:25
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Syros
18:55

Mitkä yhtiöt liikennöivät Agios Kyrikos ja Syros välillä?

Jos haluat matkustaa Agios Kyrikos ja Syros välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Agios Kyrikos Syros
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Agios Kyrikos-Syros -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Agios Kyrikos ja Syros välillä. Hellenic Seaways liikennöi Agios Kyrikos Syros 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 3 tuntia 30 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
3 tuntia 30 min
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Agios Kyrikos? Mihin laivat saapuvat Syros?

Lähtösatama Agios Kyrikos

Hellenic Seaways lautat lähtevät Syros seuraavista Agios Kyrikos satamista:

Port of Agios Kyrikos
Kartta

Saapumissatama Syros

Hellenic Seaways alukset saapuvat Syros seuraavista satamista:

Port of Siros Ermoupoli
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Agios Kyrikos Syros.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Agios Kyrikos Syros, Agios Kyrikos ja Syros välisen 100 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 3 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Agios Kyrikos ja Syros välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Hellenic Seaways). Tällä hetkellä Agios Kyrikos ja Syros välillä on 1 ylitystä viikossa.

Reitillä Agios Kyrikos-Syros liikennöi 1 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways.

Jos haluat matkustaa laivalla Agios Kyrikos Syros, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 15 € - 110 €. Havaitsemamme keskihinta oli 57 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Agios Kyrikos klo 15:25 kohti Syros.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika