Al Hoceima
Matkusta suoraan Motril lautta
Motril
Katso hinnat

Miten päästä Al Hoceima Motril lautalla ?

Etsitkö täydellistä Al Hoceima Motril lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Al Hoceima Motril on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Al Hoceima Motril voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Al Hoceima Motril -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Naviera Armas, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Al Hoceima Motril -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Naviera Armas laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Al Hoceima Motril sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Al Hoceima Motril lauttatietoa

Lähtösatama
Al Hoceima
Marokko
Saapumissatama
Motril
Espanja
Andalusia
Etäisyys
171 km
Lauttayhtiöt
Naviera Armas
Ylitysten tiheys
2 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
5 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Al Hoceima Motril: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Al Hoceima Motril, lippujen hinnat vaihtelevat 50 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 353 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Al Hoceima - Motril, on 176 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Al Hoceima - Motril on 5 tuntia 30 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 7 tuntia 30 min saapua Motril, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Motril 5 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Al Hoceima satamasta klo 14:00. Viimeinen laiva Motril lähtee Al Hoceima satamasta klo 22:30.

Keskimääräinen hinta Al Hoceima - Motril-lauttaristeilylle.
176 €
Lauttojen hintaluokka Al Hoceima Motril (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
50 € - 353 €
Keskimääräinen ylitysaika Al Hoceima - Motril
5 tuntia 30 min
Ensimmäisen Motril menevän lautan lähtöaika
14:00
Viimeisen lautan lähtöaika Motril
22:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Motril
00:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Motril
23:00

Mitkä yhtiöt liikennöivät Al Hoceima ja Motril välillä?

Jos haluat matkustaa Al Hoceima ja Motril välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Naviera Armas, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Naviera Armas Al Hoceima Motril
Naviera Armas
Naviera Armas on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Santa Cruz de Tenerife, Kanariansaaret. Se on perustettu vuonna 1971, ja se tarjoaa ylityksiä useisiin kohteisiin Kanariansaarilla, Espanjassa ja Marokossa. Vivanodalla voit vertailla Al Hoceima-Motril -hintoja ja varata Naviera Armasin lipun Al Hoceima ja Motril välillä. Naviera Armas liikennöi Al Hoceima Motril 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 5 tuntia. Lisätietoja Naviera Armasistä
5 tuntia
2 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Al Hoceima? Mihin laivat saapuvat Motril?

Lähtösatama Al Hoceima

Naviera Armas lautat lähtevät Motril seuraavista Al Hoceima satamista:

Al Hoceima
Kartta

Saapumissatama Motril

Naviera Armas alukset saapuvat Motril seuraavista satamista:

Motril-Granada
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika