Alcudia
Matkusta suoraan Ciutadella de Menorca lautta
Ciutadella de Menorca
Katso hinnat

Miten päästä Alcudia Ciutadella de Menorca lautalla ?

Etsitkö täydellistä Alcudia Ciutadella de Menorca lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Alcudia Ciutadella de Menorca on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Alcudia Ciutadella de Menorca voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Alcudia Ciutadella de Menorca -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines tai Trasmed, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Alcudia Ciutadella de Menorca -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària tai Corsica Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Alcudia Ciutadella de Menorca sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Alcudia Ciutadella de Menorca lauttatietoa

Lähtösatama
Alcudia
Espanja
Baleaarit
Saapumissatama
Ciutadella de Menorca
Espanja
Baleaarit
Etäisyys
62 km
Lauttayhtiöt
Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines, Trasmed
Ylitysten tiheys
6 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 10 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Alcudia Ciutadella de Menorca: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Alcudia Ciutadella de Menorca, lippujen hinnat vaihtelevat 64 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 285 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Alcudia - Ciutadella de Menorca, on 139 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Alcudia - Ciutadella de Menorca on 1 tuntia 24 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia saapua Ciutadella de Menorca, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Ciutadella de Menorca 1 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Alcudia satamasta klo 04:30. Viimeinen laiva Ciutadella de Menorca lähtee Alcudia satamasta klo 18:30.

Keskimääräinen hinta Alcudia - Ciutadella de Menorca-lauttaristeilylle.
139 €
Lauttojen hintaluokka Alcudia Ciutadella de Menorca (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
64 € - 285 €
Keskimääräinen ylitysaika Alcudia - Ciutadella de Menorca
1 tuntia 24 min
Ensimmäisen Ciutadella de Menorca menevän lautan lähtöaika
04:30
Viimeisen lautan lähtöaika Ciutadella de Menorca
18:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Ciutadella de Menorca
06:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Ciutadella de Menorca
19:45

Miksi ottaa lautta Alcudia Ciutadella de Menorca?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Alcudia Ciutadella de Menorca kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Ciutadella de Menorca. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Alcudia Ciutadella de Menorca on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ajan ottamisesta tulee nautinto
Yhteiskunnassamme kaiken on tapahduttava nopeasti. Purjehdit alle 40km/h nopeudella Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària tai Corsica Ferries lautalla Alcudia ja Ciutadella de Menorca välisen 62 km:n matkan rentouttavana pysähdyksenä. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Alcudia-Ciutadella de Menorca risteily saattaa jopa jäädä hieman liian lyhyeksi!
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Nautit 360 asteen merinäköalasta Alcudia satamasta Ciutadella de Menorca, söitpä sitten lounasta tai rentouduit jossakin laivan oleskelutiloista. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Alcudia Ciutadella de Menorca. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Päinvastoin, Alcudia-Ciutadella de Menorca-reitillä Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària tai Corsica Ferries lautalla sinulla on runsaasti mahdollisuuksia nauttia olostasi, kävellä ulkokannella ja kesällä jopa ottaa aurinkoa. Täysin erilainen kokemus kuin lentäminen!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Alcudia ja Ciutadella de Menorca välillä?

Jos haluat matkustaa Alcudia ja Ciutadella de Menorca välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària tai Corsica Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Acciona Trasmediterránea Alcudia Ciutadella de Menorca
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea perustettiin vuonna 1989, ja sen toimipaikka on Barcelonassa, Espanjassa. Yhtiö palvelee Espanjan, Ranskan ja Italian Välimeren alueita. Vivanodalla voit vertailla Alcudia-Ciutadella de Menorca -hintoja ja varata Acciona Trasmediterráneain lipun Alcudia ja Ciutadella de Menorca välillä. Acciona Trasmediterránea liikennöi Alcudia Ciutadella de Menorca 12 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 50 min. Lisätietoja Acciona Trasmediterráneaistä
1 tuntia 50 min
12 ylitystä viikossa
Trasmed Alcudia Ciutadella de Menorca
Trasmed
Trasmed harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Alcudia ja Ciutadella de Menorca satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Alcudia-Ciutadella de Menorca -hintoja ja varata Trasmedin lipun Alcudia ja Ciutadella de Menorca välillä. Lisätietoja Trasmedistä
Menorca Lines Alcudia Ciutadella de Menorca
Menorca Lines
Menorca Lines harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Alcudia ja Ciutadella de Menorca satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Alcudia-Ciutadella de Menorca -hintoja ja varata Menorca Linesin lipun Alcudia ja Ciutadella de Menorca välillä. Lisätietoja Menorca Linesistä
Iscomar Alcudia Ciutadella de Menorca
Iscomar
Iscomar harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Alcudia ja Ciutadella de Menorca satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Alcudia-Ciutadella de Menorca -hintoja ja varata Iscomarin lipun Alcudia ja Ciutadella de Menorca välillä. Lisätietoja Iscomaristä
Baleària Alcudia Ciutadella de Menorca
Baleària
Baleària on vuonna 1997 perustettu lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Valencia, Espanja. Se tarjoaa reittejä useisiin kohteisiin Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa. Vivanodalla voit vertailla Alcudia-Ciutadella de Menorca -hintoja ja varata Baleàriain lipun Alcudia ja Ciutadella de Menorca välillä. Baleària liikennöi Alcudia Ciutadella de Menorca 4 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia 10 min. Lisätietoja Baleàriaistä
1 tuntia 10 min
4 ylitystä päivässä
Corsica Ferries Alcudia Ciutadella de Menorca
Corsica Ferries
Corsica Ferries on ranskalais-italialainen lauttayhtiö, joka liikennöi Korsikan ja Sardinian kautta Manner-Ranskasta ja Italiasta. Vivanodalla voit vertailla Alcudia-Ciutadella de Menorca -hintoja ja varata Corsica Ferriesin lipun Alcudia ja Ciutadella de Menorca välillä. Lisätietoja Corsica Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Alcudia? Mihin laivat saapuvat Ciutadella de Menorca?

Lähtösatama Alcudia

Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària tai Corsica Ferries lautat lähtevät Ciutadella de Menorca seuraavista Alcudia satamista:

La Alcudia
Kartta

Saapumissatama Ciutadella de Menorca

Corsica Ferries, Baleària, Iscomar, Menorca Lines, Trasmed tai Acciona Trasmediterránea alukset saapuvat Ciutadella de Menorca seuraavista satamista:

Ciutadella
Kartta
Ciutadella
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Alcudia Ciutadella de Menorca, Alcudia ja Ciutadella de Menorca välisen 62 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 1 tuntia 10 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Alcudia ja Ciutadella de Menorca välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària ja Corsica Ferries). Tällä hetkellä Alcudia ja Ciutadella de Menorca välillä on 6 ylitystä päivässä.

Reitillä Alcudia-Ciutadella de Menorca liikennöi 6 lauttayhtiötä: Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària ja Corsica Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines, Trasmed.

Vertaa ennen varausta Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines, Trasmed hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Alcudia Ciutadella de Menorca -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Alcudia ja Ciutadella de Menorca välisen matkan aikana matkustat 62 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Alcudia Ciutadella de Menorca, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 64 € - 285 €. Havaitsemamme keskihinta oli 139 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Alcudia klo 04:30 kohti Ciutadella de Menorca.

Viimeinen lautta Ciutadella de Menorca lähtee Alcudia yleensä klo 18:30.

Millainen on Alcudia Ciutadella de Menorca suuntautuva lautan ylitys?

Ei ole aina helppoa saada selkeää kuvaa siitä, millainen Alcudia Ciutadella de Menorca suuntautuva lauttaristeily on, varsinkin jos tämä liikennemuoto ei ole sinulle tuttu. Jotta voisit uppoutua Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines tai Trasmed laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Alcudia ja laivasta poistumisesta Ciutadella de Menorca. Löydät myös käytännön tietoa Alcudia ja Ciutadella de Menorca.

Laivaan nousu Alcudia

Ennen kuin Alcudia Ciutadella de Menorca -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Alcudia satamaan / Alcudia lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària tai Corsica Ferries) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajan jälkeen varauksesi ei ole enää taattu.
  • Sisäänkirjautuminen Alcudia ja Ciutadella de Menorca väliselle reitille. / Mene Alcudia lauttaterminaalin Corsica Ferries, Baleària, Iscomar, Menorca Lines, Trasmed tai Acciona Trasmediterránea:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos sinulla on auto, voit tehdä lähtöselvityksen ajoneuvojonosta.
  • Ciutadella de Menorca menevään lauttaan nouseminen / Varo Alcudia lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Autolla seuraat Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària tai Corsica Ferries henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Alcudia ja Ciutadella de Menorca välisellä lautalla

Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària tai Corsica Ferries laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Lautta lähestyy Ciutadella de Menorca, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Ciutadella de Menorca tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lähestyminen Ciutadella de Menorca satamaan / Autotalliin pääsee vasta miehistön kutsusta. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. Jos haluat odottaa, suosittelemme seuraamaan Ciutadella de Menorca satamaan saapumista ulkokannelta.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Alcudia Ciutadella de Menorca mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Ciutadella de Menorca.
  • Laivalta poistuminen ja Ciutadella de Menorca tutustuminen / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijana se on vielä nopeampaa. Ciutadella de Menorca läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Ciutadella de Menorca alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika