Suositeltu reitti
Alcudia
Matkusta suoraan Mahon lautta
Mahon
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Alcudia
Matkusta lautta Barcelona
Barcelona
Matkusta lautta Mahon
Mahon
Katso hinnat

Miten päästä Alcudia Mahon lautalla ?

Etsitkö täydellistä Alcudia Mahon lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Alcudia Mahon on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Alcudia Mahon voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Alcudia Mahon -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci tai Trasmed, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Alcudia Mahon -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Acciona Trasmediterránea, Baleària tai Trasmed laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Alcudia Mahon sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Alcudia Mahon lauttatietoa

Lähtösatama
Alcudia
Espanja
Baleaarit
Saapumissatama
Mahon
Espanja
Baleaarit
Etäisyys
100 km
Lauttayhtiöt
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Alcudia Mahon?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Alcudia Mahon kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Mahon. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Alcudia Mahon on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Alcudia ja Mahon välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Acciona Trasmediterránea, Baleària tai Trasmed laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Alcudia Mahon. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Päinvastoin, Alcudia-Mahon-reitillä Acciona Trasmediterránea, Baleària tai Trasmed lautalla sinulla on runsaasti mahdollisuuksia nauttia olostasi, kävellä ulkokannella ja kesällä jopa ottaa aurinkoa. Täysin erilainen kokemus kuin lentäminen!
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. Alcudia ja Mahon välisen matkan aikana voit käydä Acciona Trasmediterránea, Baleària tai Trasmed -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Mahon täynnä energiaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Alcudia ja Mahon välillä?

Jos haluat matkustaa Alcudia ja Mahon välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Acciona Trasmediterránea, Baleària tai Trasmed, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Acciona Trasmediterránea Alcudia Mahon
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea perustettiin vuonna 1989, ja sen toimipaikka on Barcelonassa, Espanjassa. Yhtiö palvelee Espanjan, Ranskan ja Italian Välimeren alueita. Vivanodalla voit vertailla Alcudia-Mahon -hintoja ja varata Acciona Trasmediterráneain lipun Alcudia ja Mahon välillä. Lisätietoja Acciona Trasmediterráneaistä
Baleària Alcudia Mahon
Baleària
Baleària on vuonna 1997 perustettu lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Valencia, Espanja. Se tarjoaa reittejä useisiin kohteisiin Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa. Vivanodalla voit vertailla Alcudia-Mahon -hintoja ja varata Baleàriain lipun Alcudia ja Mahon välillä. Lisätietoja Baleàriaistä
Trasmed Alcudia Mahon
Trasmed
Trasmed harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Alcudia ja Mahon satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Alcudia-Mahon -hintoja ja varata Trasmedin lipun Alcudia ja Mahon välillä. Lisätietoja Trasmedistä

Mistä lähtevät lautat Alcudia? Mihin laivat saapuvat Mahon?

Lähtösatama Alcudia

Acciona Trasmediterránea, Baleària tai Trasmed lautat lähtevät Mahon seuraavista Alcudia satamista:

La Alcudia
Kartta

Saapumissatama Mahon

Trasmed, Baleària tai Acciona Trasmediterránea alukset saapuvat Mahon seuraavista satamista:

Mahon
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Alcudia Mahon.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Alcudia-Mahon liikennöi 3 lauttayhtiötä: Acciona Trasmediterránea, Baleària ja Trasmed.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Vertaa ennen varausta Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Alcudia Mahon -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Alcudia ja Mahon välisen matkan aikana matkustat 100 km.

Koe Alcudia ja Mahon välinen lauttamatka

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Alcudia ja Mahon välillä olisi. Jotta voisit uppoutua Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci tai Trasmed laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Alcudia ja laivasta poistumisesta Mahon. Löydät myös käytännön tietoa Alcudia ja Mahon.

Laivaan nousu Alcudia

Ennen kuin Alcudia Mahon -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Alcudia satamaan / Alcudia lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista Acciona Trasmediterránea, Baleària tai Trasmed) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajan jälkeen varauksesi ei ole enää taattu.
  • Sisäänkirjautuminen Alcudia ja Mahon väliselle reitille. / Mene Alcudia lauttaterminaalin Trasmed, Baleària tai Acciona Trasmediterránea:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Mahon menevään lauttaan nouseminen / Alcudia lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Autolla seuraat Acciona Trasmediterránea, Baleària tai Trasmed henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Alcudia ja Mahon välisellä lautalla

Acciona Trasmediterránea, Baleària tai Trasmed laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Lautta lähestyy Mahon, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Mahon tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lähestyminen Mahon satamaan / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. Sillä välin suosittelemme nauttimaan saapumisesta Mahon ulkokannelta.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Alcudia Mahon mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Mahon.
  • Laivalta poistuminen ja Mahon tutustuminen / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijana se on vielä nopeampaa. Mahon läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Mahon alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika